Corren > Nyheter

Sunday, 11 April, 10:04

Corren - 04 mar 21 kl. 21:49

Risk för gräsbrand i halva SverigeNär snön smälter bort ökar riskerna för eldsvådor på marken som töat fram. SMHI ser en ökad risk för gräsbränder i nästan halva Sverige..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Sverige, SMHI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , gräsbrandi halva , Sverige
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Corren

Corren - 4 minuter sedan

Föreningens förslag: Anlägg en ekopark

Våren är här och med den startar kolonilottssäsongen. Och Dynuddens koloniförening har planer för området. "Vi vill anlägga en ekopark", säger ordföranden Leif Hjort..

Corren - 4 minuter sedan

Quiz: Hur mycket kan du om lokal sport?

Ännu en sportvecka kan snart läggas till handlingarna och som vanligt har det hänt en hel del i Correns spridningsområde. Hur bra koll har du på det? Testa formen i vårt populära sportquiz och desto fler rätt och ju snabbare du svarar, desto fler poäng får du.

Corren - 30 minuter sedan

Leksell på gala för Majblomman

Artisterna Molly Hammar, Victor Leksell, Jireel och Jelassi kommer att delta i en digital "minigala" för barnrättsorganisationen Majblomman, som riktar sig till alla de unga som i år ska sälja välgörenhetsblomman..

Corren - 45 minuter sedan

Sittande president väntas segra i Tchad

President Idriss Déby tippas bli omvald för en sjätte mandatperiod när Tchad på söndagen går till valurnorna..

Corren - 45 minuter sedan

Mångmiljardtapp för brittisk detaljhandel

På måndag får brittiska butiker återigen öppna efter coronanedstängningarna. Med sig har man 22 miljarder pund i förlorade intäkter och en fortsatt kamp för överlevnad..

Corren - 45 minuter sedan

Vancouver snart tillbaka på is igen

NHL-klubben Vancouver, med bland annat svenskarna Alexander Edler och Nils Höglander, får göra comeback på fredag efter det att klubben inte kunnat spela några matcher sedan den 24 mars på grund av covid 19-utbrott i klubben..

Corren - 1 timme sedan

The Killers album släpps i år

Det amerikanska rockbandet The Killers uppger att deras senaste album är klart, och ska släppas senare i år, skriver NME..

Corren - 2 timmar sedan

Almérus (M) tillbakavisar revisionens ansvarskritik

Revisionens ordförande ser problem med ett otydligt ansvar för socialnämndens underskott. Men kommunalråd Annelie Almérus (M) håller inte med..

Corren - 2 timmar sedan

Efter fjolårets revisionsbråk - så uttalar de sig i år

När fullmäktige gick emot revisionens krav om att ge socialnämnden en anmärkning valde delar av revisionen att avgå. I år är man försiktigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.