News55 > Nyheter

Wednesday, 14 April, 06:43

News55 - 03 mar 21 kl. 22:32

Meghan anklagas för mobbningPrins Harrys fru Meghan anklagas i en artikel i The Times för att ha mobbat två anställda vid Kensington Palace. Brittiska hovet ska nu utreda anklagelserna. Enligt uppgifter till The Times har Meghan behandlat två anställda på Kensington Palace så illa. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Harrys, Meghan, The Times, Kensington Palace

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meghan, anklagasför , mobbning
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

En dog vid hämndaktion på mack – dom i dag

En ung man dog och en kvinna skadades när en eller flera gärningsmän öppnade eld på en bensinmack vid Kungens kurva utanför Stockholm i januari förra året. Men den egentliga måltavlan, en 29-årig man, undkom oskadd. I dag klockan 11 kommer domen mot tre….

News55 - 3 timmar sedan

Oroligt vid nya protester i Minneapolis

Polischefen i Brooklyn Center i Minneapolis säger upp sig, liksom den polis som sköt ihjäl 20-årige Daunte Wright vid ett ingripande. Barack Obama kräver att man går till botten med händelsen, och protesterna fortsätter. Polischefen och polisen lämnade….

News55 - 30 minuter sedan

Arvidsson tvåmålsskytt i Nashvilles kross

Nashvilles Viktor Arvidsson nätade två gånger när svensklaget spelade ut de regerande Stanley Cup-mästarna i nattens NHL-ishockey. Det blev till slut en 7–2-seger mot Victor Hedmans Tampa Bay. I Buffalos möte med Boston tvingades en skadad Linus Ullmark….

News55 - 45 minuter sedan

Krafttag för ökad kunskap bland mc-förare

Motorcyklister är extra utsatta i trafiken. Nu tar mc-utbildarna och körkortsmyndigheterna ett gemensamt krafttag för att förbättra säkerheten för förarna. Förra året dödades 28 personer och 230 skadades svårt i motorcykelolyckor på svenska vägar, enlig….

News55 - 45 minuter sedan

Färre översatta barnböcker än någonsin

Utgivningen av tryckta böcker minskar och andelen översättningar är mindre än någonsin – det visar Svenska barnboksinstitutets genomgång av 2020 års barn- och ungdomslitteratur. Pandemin tog sig också in i förra årets berättelser. Under tio års tid har….

News55 - 45 minuter sedan

Vattenkraftverket i Lilla Edet byggs om

Den har blivit ålderstigen nu, vattenkraftsdammen i Lilla Edet. Med omkring hundra år på nacken har statliga Vattenfall beslutat att investera 370 miljoner kronor i restaureringen av vattenkraftverket i Göta älv. Byggtiden är beräknad till tre år och de….

News55 - 1 timme sedan

Så tränar du bort risken för svår covid

Fysisk inaktivitet ökar risken för svår sjukdom och död på grund av covid-19. Bara ålder eller en tidigare organtransplantation utgör ett större hot, visar forskning. Att röra på sig är A och O.

News55 - 1 timme sedan

Utmanaren: “Vi är den enda byn i allsvenskan”

Stora och resursstarka föreningar pekas ut som framtiden för svensk fotboll. I den lilla skånska byn Vittsjö har man gått en annan väg. – En stark grupp kan fortfarande slå etablissemanget, säger tränaren Thomas Mårtensson.

News55 - 1 timme sedan

Företagen vill inte betala notan

Låt kakan jäsa i stället för att skära bitar ur den. Företagen har fått hundratals krismiljarder i statsstöd, men vill inte betala tillbaka med höjda skatter. Att nu ens andas skattehöjningar i vårbudgeten skadar återhämtningen, säger Svenskt Näringsliv….

News55 - 1 timme sedan

Små rörelser på Asienbörserna

Det var ingen större dramatik i förmiddagshandeln på Asiens ledande börser. Tokyobörsen backade, det ledande Nikkei 225 och det bredare Topixindexet sjönk båda 0,3 procent. Kompositindexen i Shanghai och Shenzhen steg något, 0,1 respektive 0,9 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.