News55 > Nyheter

Tuesday, 20 April, 08:53

News55 - 03 mar 21 kl. 12:13

Krislättnad för budgetregler i EUStrunta i statsskuld och underskott i ett år till. EU-kommissionen öppnar för fortsatta undantag från budgetreglerna. När coronapandemin slog till i fjol våras var EU-kommissionen och medlemsländerna snabbt överens om att ordinarie budgetregler tillfäll. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krislättnadför , budgetregleri EU
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

17-åring åtalas för flera våldtäkter mot barn

En 17-åring skriven i Landskrona står åtalad för flera barnvåldtäkter. En av våldtäkterna ska ha skett under tiden som han var omhändertagen enligt LVU, lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga. Offren ska ha varit minderåriga flickor, den yngst….

News55 - 15 minuter sedan

Edler stängs av efter omtalad tackling

Ishockeystjärnan Alexander Edler straffas efter knätacklingen på Torontos Zach Hyman. Svensken stängs av i de två kommande matcherna. Edler, som spelar i Vancouver, får dessutom böta närmare en miljon kronor.

News55 - 15 minuter sedan

Xi till USA: Uppför er stort

Ett stort land måste också uppföra sig stort. Det är ett av budskapen, uppenbarligen riktat till USA, i den kinesiske ledaren Xi Jinpings tal till det årliga asiatiska forumet Boao. Xi nämner inga namn, men använder samma termer och tonfall som när Kina….

News55 - 30 minuter sedan

Nedskärningar hos Stora Enso

Den finländsk-svenska skogsindustrijätten Stora Enso stänger massa- och pappersproduktionen vid två anläggningar, enligt ett pressmeddelande. Det handlar om bruken i Kvarnsveden i Sverige och Veitsiluoto i Finland och berör totalt 1 110 medarbetare, var….

News55 - 30 minuter sedan

Stora brister i id-koll av anhöriginvandrare

Det finns stora brister i hur Migrationsverket och ambassader arbetar med att säkerställa identiteten på personer som söker uppehållstillstånd i Sverige som anhöriga. Det hävdar Riksrevisionen i en granskning. "När ärendet flyttas över till Migrationsve….

News55 - 30 minuter sedan

Syriska regimen polisanmäls i Sverige

Syrier bosatta i Sverige har, tillsammans med människorättsorganisationen Civil Rights Defenders, polisanmält representanter för den syriska regimen för krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten. "Den syriska regimen har använt kemiska vapen som en….

News55 - 1 timme sedan

Scania-ägaren lyfter prognosen

Ytterligare en fordonsjätte flaggar för att verksamheten går bättre än väntat. Scaniaägaren Traton lyfter prognosen. Härom veckan meddelade Daimler, ägare av Mercedes och stor tillverkare av lastbilar, att resultatet utvecklats oväntat bra under första….

News55 - 45 minuter sedan

Byggmax nådde miljardomsättning

Bygghandelskedjan Byggmax redovisar en minskad rörelseförlust för första kvartalet. Rörelseresultatet uppgick till minus 2 miljoner kronor jämfört med minus 61 miljoner kronor för samma period förra året. Nettoomsättningen ökade samtidigt till 1 111 mil….

News55 - 45 minuter sedan

“Arvinge okänd” tar paus

Släktforskarprogrammet "Arvinge okänd" på SVT läggs på is. Programmet med Kattis Ahlström och Niklas Källner som programledare, har sänts i fyra säsonger men nu tar "Arvinge okänd" paus, skriver Aftonbladet . -- Det är ett otroligt krävande projekt, var….

News55 - 45 minuter sedan

Producent “drar sig tillbaka” efter avslöjande

Den amerikanske stjärnproducenten Scott Rudin backar från sina uppdrag. I medier skrivs hur den Oscarsbelönade producenten bland annat kastat saker på sina anställda. Detta sedan Hollywood reporter i en stort uppslagen artikel fört fram anklagelser om h….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.