Expressen > Nyheter

Wednesday, 05 May, 23:10

Expressen - 03 mar 21 kl. 11:40

”Vi har en tredje våg – och den är här nu”Region Stockholm larmar om att den tredje vågen är här – när ett år gått sedan pandemin slog till.Och det kan betyda fler som behöver vård och dör i covid-19.– Det är sportlov den här veckan. Det kommer visa sig inom ett par veckor hur väl vi har lyckats med att minska våra kontakter, säger regionens tillförordnade hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Johan Bratt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har en tredje vågoch den är , här nu
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: Personbil har voltat – två personer förda till sjukhus

En personbil har voltat på Trelleborgsvägen i Malmö.Två personer har förts till sjukhus med ambulans, enligt SOS Alarm. Vägen stängdes av helt under räddningsarbetet..

Expressen - 1 timme sedan

Han forskade på att göra virus farligt – fick utreda ursprunget

Zoologen Peter Daszak har haft ett nära forskningssamarbete med virologiska institutet i Wuhan – varifrån ”labbteorin” hävdar att viruset kan ha läckt. Trots intressekonflikten har Daszak fått förtroendet att ingå i de två största utredningarna om virusets ursprung – och avfärdat dem som vill utreda labbteorin som ”knasbollar”. – Han har ett uppenbart egenintresse i att förespråka att viruset kommer från vilda djur, säger Nikolai Petrovsky, professor i immunologi, till Svenska Dagbladet.

Expressen - 1 timme sedan

Här byggs lyxlägenheter i Malmö – på toppvåningen

Ett av Malmös mest kända riktmärken – Kronprinsen – kommer få sig ett lyft.Bland annat kommer åtta nya etagelägenheter med spektakulär utsikt att byggas i höghuset.– Det blir lägenheter som är i två våningar och har utsikt över Malmö, säger Mikael Ahlborn, platschef på Akelius, till Hem & Hyra.

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i kollision

En lastbil och en personbil har krockat i Bjuv.Räddningstjänst, ambulans och polis arbetar på platsen.Ett körfält på länsväg 110 är avstängt under räddningsarbetet..

Expressen - 2 timmar sedan

Dramatik i Israel – men räkna inte ut Netanyahu

TEL AVIV. För första gången kan Israel se början till slutet på Benjamin Netanyahus politiska karriär.Oppositionsledaren Yair Lapid får uppdraget att bilda regering och har chans att få ihop en brokig och bräcklig koalition.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter beskedet om fas fyra – nästan alla tider bokade

Efter larmen om att vaccintider stått obokade i Stockholm har regionen nu öppnat upp för fas 4. I princip samtliga tider bokades upp. – Det är hurra-stämning kan jag säga.

Expressen - 3 timmar sedan

Dawit Isaak och Gui Minhai hedersmedlemmar i RSF

Dawit Isaak och Gui Minhai blir hedersmedlemmar i Reportrar utan gränser.Svenskarna har suttit fängslade i snart 20 respektive sex år. – Det är det minsta vi kan göra, säger Erik Halkjaer, ordförande för RSF Sverige i ett nyhetsbrev.

Expressen - 3 timmar sedan

West Pride flyttar in i Eriksbergshallen i höst

West Pride siktar på att kunna genomföra sin festival till hösten.Under helgen den 2-3 oktober kommer man att öppna sin ”Pride park” – det här året i Eriksbergshallen. – Det känns oerhört viktigt att kunna erbjuda en säker mötesplats efter så lång tid av isolering, vilket i synnerhet har drabbat många hbtqi-personer hårt, säger Petra Johansson, ordförande West Pride, i ett pressmeddelande..

Expressen - 3 timmar sedan

Löfvens ord under hårda förhandlingarna om LAS

Stefan Löfven är en van förhandlare med pokeransikte.Det är C-toppen Martin Ådahls analys när Socialdemokraterna släppte igenom Centerns krav på förändrad LAS. – Jag har ett bestämt minne av något ögonblick då statsminister Löfven sade att vi måste göra det här, säger Ådahl i SVT:s Politkbyrån..

Expressen - 3 timmar sedan

Kidnappade tonåringens rop på hjälp inifrån bilen

En 18-årig man satt och väntade på sin kompis när han plötsligt tvingades in i en svart Audi av okända män.I bilen misshandlades och rånades mannen – och i panik larmade han en vän om händelsen.”Jag är så jävla misshandlad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.