Expressen > Nyheter

Tuesday, 13 April, 21:39

Expressen - 03 mar 21 kl. 11:40

”Vi har en tredje våg – och den är här nu”Region Stockholm larmar om att den tredje vågen är här – när ett år gått sedan pandemin slog till.Och det kan betyda fler som behöver vård och dör i covid-19.– Det är sportlov den här veckan. Det kommer visa sig inom ett par veckor hur väl vi har lyckats med att minska våra kontakter, säger regionens tillförordnade hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Johan Bratt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har en tredje vågoch den är , här nu
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Danmark lättar på reserestriktionerna

Det ska bli lättare för danskar att resa utomlands. De nuvarande restriktionerna, som avråder från alla utlandsresor, ska mildras.Det meddelade den konservativa politikern Birgitte Bergman på tisdagskvällen på Twitter..

Expressen - 30 minuter sedan

Kris i Malmö ansöker om konkurs

Föreningen Kriminellas revansch i samhället (Kris) i Malmö har ansökt om konkurs, rapporterar Sydsvenskan..

Expressen - 30 minuter sedan

Stammande rånare vill slippa sitt straff

Den 31-årige man som dömts för sin medverkan i det grova rånet mot en Icabutik i Böda på Öland i somras har överklagat domen och står snart inför rätta igen.Han pekar bland annat på att rätten inte tagit hänsyn till att han stammar, skriver Ölandsbladet. .

Expressen - 45 minuter sedan

Peter ruinerad på bilvård – familjen miste sitt hem

Här kramas samboparet i ”Lyxfällan” – för första gången på 2,5 år.Peters galna intresse för bilar och bilvårdsprodukter knäckte både ekonomi och relation.– Det kan finnas ett mänskligt flyktbeteende i det här, säger Magnus Hedberg, programledare i ”Lyxfällan”..

Expressen - 45 minuter sedan

Prins Philip om Harrys beslut: ”Galenskap – som med Diana”

Prins Philip ansåg att Harry och Meghans Oprah-intervju var ”galenskap”, enligt författaren Gyles Brandreth, som skrivit en biografi om prinsen.Men han förstod också att de ville gå sin egen väg.– Han sa till mig: Folk måste få skapa sina egna liv på det sätt som de tycker är bäst, säger Brandreth till Daily Mail..

Expressen - 1 timme sedan

Åkesson: ”Mycket måste på plats innan vi blir nöjda”

Jimmie Åkesson vill att SD, M och KD tar fram en gemensam handlingsplan som partierna kan gå till val på. SD-ledaren minns köttbullelunchen med Ebba Busch för snart två år sedan och konstaterar att relationerna har fördjupats – men tillägger:– Det är mycket som måste falla på plats innan vi blir hundra procent nöjda..

Expressen - 1 timme sedan

Danskt rekord: 104 824 vaccinerade – på en dag

Under måndagen vaccinerades 104 824 danskar. Det är nytt rekord för landet. – Det här är nästan en festdag i Danmark, säger statsminister Mette Frederiksen som besökte ett av landets 60 vaccinationscenter.

Expressen - 1 timme sedan

Skolan i Järvaområdet bäst i hela Stockholm

Trots miljardsatsningar halkar barn från socialt utsatta områden efter i skolan.Förutom på Kista international school i Akalla, där alla niondeklassare får gymnasiebehörighet och meritvärdet är högre än snittet i landet.På den prisade skolan har 94 procent av barnen somalisk bakgrund – och en av 510 elever har svenska som modersmål..

Expressen - 2 timmar sedan

Rånare på moped slog till mot jourbutik

Två personer rånade på tisdagskvällen en jourbutik i Kävlinge. De lämnade sedan brottsplatsen på moped..

Expressen - 2 timmar sedan

Det är ingen liten sak att ha fått Kina som fiende

Karin Olsson skriver veckans mediekolumn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.