News55 > Nyheter

Friday, 16 April, 19:28

News55 - 02 mar 21 kl. 18:53

Tegnell: Rimligt att det vänder i majStatsepidemiolog Anders Tegnell tror att maj blir en vändpunkt i pandemin. Solljus, högre temperatur och vaccin samverkar mot viruset. I Danmark sade statsminister Mette Frederiksen i sitt nyårstal att landet i påsk skulle ha nått en vändpunkt vad gälle. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Anders Tegnell, Danmark, Mette Frederiksen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegnell, Rimligtatt det , vänderi , maj
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 30 minuter sedan

Rekordmånga vill läsa på högskola

Rekordmånga vill läsa på högskola i höst. Drygt 419 000 personer hade anmält sig när tiden gick ut natten till fredagen. "Att allt fler söker till högskolan beror sannolikt till stor del på hur både samhälle och arbetsmarknad påverkas av pandemin", säge….

News55 - 30 minuter sedan

2 000 kistor på kö till krematorium i Rom

Begravningsentreprenörer i Rom larmar om överfulla bårhus. Mer än 2 000 kroppar ligger på förvaring i väntan på att kunna kremeras på stadens enda krematorium. Enligt begravningsbyråerna har Roms myndigheter misslyckats med att hantera den stora ökninge….

News55 - 45 minuter sedan

Säsongen över för festande anställda

20 anställda på Skistar i Sälen hade tidigare i veckan en olovlig fest som strider mot företagets pandemiregler, skriver flera medier. Nu får de sluta sina jobb tidigare än de tänkt sig. – Konsekvensen är att vi kommit överens med de berörda om att de i….

News55 - 1 timme sedan

Experter: Järnvägen har varit eftersatt i 40 år

I årtionden har regeringar investerat för lite i järnvägen, vilket lett till en underhållsskuld. Att byta räls i Hallsberg är ingen valvinnare. Höghastighetsbanor kan avlasta resten av tågnätet men är långt ifrån ett självklart grönt projekt, enligt fle….

News55 - 1 timme sedan

Våldsam man bet fingret av polis

En våldsverkare i Skövde hann bita fingret av en polis och skada en annan i huvudet innan han till slut kunde stoppas. Mannen i 35-årsåldern började med att slå sönder parkerade bilar med ett basebollträ på fredagseftermiddagen. Sedan jagade han boende….

News55 - 1 timme sedan

Karlberg tappade i Wien

Delad tvåa efter första rundan, med bara ett slag efter ledaren Alejandro Cañizares, Spanien. Men fortsättningen av Europatourtävlingen i Österrike blev inte lika bra för Rikard Karlberg. Andra rundan resulterade i ett riktigt ras i resultatlistan.

News55 - 1 timme sedan

Skådespelaren Helen McCrory död

Skådespelaren Helen McCrory har avlidit efter en längre tids sjukdom, uppger hennes make Damian Lewis på Twitter . Hon var kanske mest känd för roller i brittiska tv-serier som "Peaky blinders" och "Fearless", men hade en lång karriär på scen, film och….

News55 - 1 timme sedan

Hemnet värderat inför börsnotering

Hemnet är på väg att börsnoteras och värderas preliminärt till mellan 9,6 och 11,6 miljarder kronor. Planen är att handeln med bolagets aktier ska dra i gång på Stockholmsbörsen den 27 april, enligt ett pressmeddelande där prospektet offentliggörs. Pris….

News55 - 1 timme sedan

Moderaterna tappar i opinionen

Moderaterna sjunker medan Sverigedemokraterna lyfter i aprilmätningen från Sifo som publiceras i Svenska Dagbladet och Göteborgs-Posten. Tappet för M på 1,6 procentenheter – från 22,9 till 21,3 procent – är den enda signifikanta förändringen i opinionsm….

News55 - 7 timmar sedan

Tio USA-diplomater uppmanas lämna Ryssland

Rysslands president Vladimir Putin har bestämt vilka motåtgärder han ska straffa USA med. Dagen efter att USA låtit meddela att man kommer att utvisa diplomater, svartlista nya ryska obligationer och utvidga sanktionslistan som straff för att Moskva för….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.