News55 > Nyheter

Monday, 17 May, 03:29

News55 - 02 mar 21 kl. 18:53

Tegnell: Rimligt att det vänder i majStatsepidemiolog Anders Tegnell tror att maj blir en vändpunkt i pandemin. Solljus, högre temperatur och vaccin samverkar mot viruset. I Danmark sade statsminister Mette Frederiksen i sitt nyårstal att landet i påsk skulle ha nått en vändpunkt vad gälle. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Anders Tegnell, Danmark, Mette Frederiksen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegnell, Rimligtatt det , vänderi , maj
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 1 timme sedan

Unicef till G7: Dela med er

Chefen för FN:s barnfond Unicef uppmanar de rika G7-länderna att dela med sig av covidvaccin. – Att dela med sig av tillgängliga överflödiga doser är ett minimum, säger Henrietta Fore och lägger till att det behövs omedelbart för att minska vaccingapet….

News55 - 1 timme sedan

Muskkommentar får bitcoin att falla

Värdet på bitcoin gled under 45 000 dollar för första gången på nästan tre månader efter en svårtydd Twitterkommentar från Teslachefen Elon Musk. En Twitteranvändare skrev att elbilstillverkaren skulle sälja sitt innehav i krytpovalutan och att det vore….

News55 - 4 timmar sedan

Många bränder i Eskilstuna – polishuset angripet

Mängder av bränder blossade på kort tid upp under sen kväll i Eskilstuna och även polishuset angreps. En första misstanke är att det hela har skett samordnat. Under tidig natt greps tre personer för händelserna.

News55 - 1 timme sedan

USA kräver stopp på våldet i Mellanöstern

Våldsamheterna mellan Israel och palestinska Hamas går in på sin andra vecka. Trots internationella krav på vapenvila syns ingen ljusning i sikte. USA:s president Joe Biden säger att USA arbetar för att dämpa oroligheterna i Mellanöstern.

News55 - 2 timmar sedan

Kvinnor bör kolla sitt blodtryck – kan rädda liv

Kvinnor bör kontrollera sitt blodtryck tidigt i fyrtioårsåldern. Redan ett måttligt förhöjt tryck resulterar i en dubbelt så hög risk att drabbas av hjärtsjukdom senare i livet. Den slutsatsen drar norska forskare efter att ha mätt blodtrycket hos fler….

News55 - 2 timmar sedan

Biden: Vi jobbar för ihållande lugn

USA:s president Joe Biden säger att USA arbetar för att dämpa oroligheterna i Mellanöstern. "Vi tycker också att palestinier och israeler lika mycket förtjänar att leva i säkerhet och åtnjuta lika delar frihet, välstånd och demokrati", säger Biden i ett….

News55 - 2 timmar sedan

Kvinnor bör kolla sitt blodtryck

Kvinnor, men inte män, som har ett måttligt förhöjt blodtryck i fyrtioårsåldern löper en dubbelt så stor risk att drabbas av kranskärlssjukdom senare i livet, jämfört med dem som har ett normalt blodtryck. Det visar en norsk studie där blodtrycket hos f….

News55 - 2 timmar sedan

Man gick till attack med grävmaskin

En man i 40-årsåldern tog hjälp av tung utrustning när han ilsknade till mot en bekant i norska Tønsberg på söndagskvällen, skriver polisen i distriktet Sør-Øst på Twitter . 40-åringen använde en grävmaskins gripklo för att lyfta upp en bil – och i bile….

News55 - 2 timmar sedan

Alex Norén tappade i regnigt Texas

Alex Norén har väntat sedan i somras på en riktig topplacering på PGA-touren. Efter tre rundor i McKinney, Texas, såg fullträffen ut att komma – men då kom i stället raset och svensken föll från tredje till 21:a plats. Efter att ha radat upp birdies und….

News55 - 4 timmar sedan

Många bränder i Eskilstuna – poliser angripna

Mängder av bränder har blossat upp i Eskilstuna på kort tid – varpå poliser och brandmän som ryckt ut har blivit angripna. En första misstanke är att det hela har skett samordnat. De första brandlarmen började ringas in vid klockan 22 på söndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.