NT > Nyheter

Wednesday, 14 April, 06:01

NT - 02 mar 21 kl. 18:21

Schough: "Kul om det blir en fajt"Hela 17–0 mot georgiska mästarlaget Lantjchuti i förra omgången. När Rosengård nu ställs mot S:t Pölten i Champions League-åttondelen hoppas man att det blir lite jämnare. –Det är så klart kul om det blir en fajt, säger Olivia Schough till TT inför mötet med det österrikiska laget..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Lantjchuti, Rosengård, Pölten, Champions League, Olivia Schough, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schough, Kulom det blir en , fajt
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Så tränar du bort risken för svår covid

Fysisk inaktivitet ökar risken för svår sjukdom och död på grund av covid-19. Bara ålder eller en tidigare organtransplantation utgör ett större hot, visar forskning..

NT - 30 minuter sedan

Utmanaren: "Vi är den enda byn i allsvenskan"

Stora och resursstarka föreningar pekas ut som framtiden för svensk fotboll. I den lilla skånska byn Vittsjö har man gått en annan väg. –En stark grupp kan fortfarande slå etablissemanget, säger tränaren Thomas Mårtensson..

NT - 30 minuter sedan

Företagen vill inte betala notan

Låt kakan jäsa i stället för att skära bitar ur den. Företagen har fått hundratals krismiljarder i statsstöd, men vill inte betala tillbaka med höjda skatter. Att nu ens andas skattehöjningar i vårbudgeten skadar återhämtningen, säger Svenskt Näringslivs vd Jan-Olof Jacke..

NT - 30 minuter sedan

Små rörelser på Asienbörserna

Det var ingen större dramatik i förmiddagshandeln på Asiens ledande börser..

NT - 45 minuter sedan

Coronasmittan på ny rekordnivå i Indien

Massbad i floden Ganges. Trängsel vid politiska massmöten. Indien klättrar på listan över värst virusdrabbade länder och har nu näst flest antal fall av covid-19 i världen.

NT - 1 timme sedan

Tropisk avskogning kopplas till EU-import

EU är näst efter Kina världens största importör av jordbruksvaror som enligt en ny rapport har direkt koppling till förlusten av känsliga skogsområden i tropikerna..

NT - 1 timme sedan

Nashville vill behålla Forsberg och Ekholm

Nashville Predator vill ha kvar sina svenska NHL-stjärnor Filip Forsberg och Mattias Ekholm. Bådas kontrakt löper ut nästa år och klubben hoppas att nya avtal är påskrivna innan nästa säsong drar i gång..

NT - 1 timme sedan

Avled i cancer efter vårdmiss

En patient i 50-årsåldern i Oskarshamn avled efter att en misstanke om cancer i lungorna ignorerats..

NT - 1 timme sedan

Närgången kund stalkade butiksanställd – polisen ingrep

En kvinna som jobbade i en livsmedelsbutik fick stora problem med en kund. Nu döms mannen för ofredande..

NT - 1 timme sedan

Givet att utvisa Kinas ambassadör

Utrikesministern är antingen feg eller så har hon bara fel. Sverige har ett ansvar att skicka hem Kinas ambassadör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.