SVT > Utrikes

Monday, 12 April, 16:57

SVT - 02 mar 21 kl. 11:44

WHO: Corona sannolikt inte över vid årsskiftetAtt tro att pandemin är över vid årsskiftet är förhastat och orealistiskt. Det menar WHO:s chef för krisberedskap, Michael Ryan, uppger The Guardian. – Det vore förhastat och, enligt mig, orealistiskt att tro att vi kommer att vara klara med viruset i slutet av året, sa han under en presskonferens i Genève..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
WHO, Ryan, The Guardian, Genève

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WHO, Corona, sannoliktinte över vid , årsskiftet
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Taiwan: Kinesiska stridsplan kränker vår försvarszon

Omkring 25 kinesiska stridsflygplan har flugit över den zon som Taiwan upprättat kring ön, rapporterar Reuters..

SVT - 3 timmar sedan

Svår olycka utanför Djoboutis kust

Minst 34 människor har drunknat sedan deras båt kapsejsat utanför Djiboutis kust, enligt FN:s migrationsorgan IOM..

SVT - 5 timmar sedan

Protester i Minneapolis efter dödsskjutning

En svart man sköts ihjäl i samband med ett polisingripande utanför Minneapolis i söndags kväll. Händelsen har fått nya protester att blossa upp och hundratals personer samlades utanför den lokala polisstationen. Nationalgardet har kallats in och borgmästaren har utfärdat utegångsförbud..

SVT - 8 timmar sedan

Misstänkt maffiainblandning bakom vaccinskandal i Italien

Stor ilska bubblar i Italien efter att omfattande fusk och oklarheter i vaccineringsordningen uppdagats. Maffian misstänks ligga bakom en del av trängseln i vaccinkön i landet som drabbats hårt av pandemin..

SVT - 13 timmar sedan

Vänsterkandidat tar täten i Peruval

Vänsterradikale politikern Pedro Castillo ligger bäst till efter söndagens presidentval i Peru, visar en vallokalsundersökning med 30 000 väljare..

SVT - 15 timmar sedan

Präster och nunnor kidnappade

Fem präster och två nunnor har kidnappats i Croix-des-Bouquets i Haiti, uppger en talesperson för önationens biskopskonferens..

SVT - 20 timmar sedan

15 år sedan hans klimatrapport: ”Ungdomarna gör mig mest hoppfull”

Teknologin utvecklades snabbare – men konsekvenserna av klimatförändringarna visade sig vara betydligt mer allvarliga. 15 år efter Sternrapporten utvärderar nu författaren och nationalekonomen Nicholas Stern sina förutsägelser. – Av allt som är hoppfullt är ungdomarna det viktigaste, säger han till SVT:s Agenda..

SVT - 21 timmar sedan

Människor grips av misstag med ansiktsigenkänning

Ansiktsigenkänning används av bland annat polisen i USA för att identifiera brottslingar från övervakningskameror. Men tekniken är inte helt säker och det finns exempel på människor som gripits av misstag. En av dem är 33-årige Nijeer Parks.

SVT - 21 timmar sedan

Iran: Terrordåd på atomanläggning

Det tillbud i den iranska anrikningsanläggningen Natanz, som på söndagen rapporterades av den halvofficiella nyhetsbyrån Fars, var ett resultat av en ”terrorhandling”. Det uppgav Irans kärnenergichef Ali Akbar Salehi fast senare under dagen, enligt landets statliga television..

SVT - 22 timmar sedan

Krisen sätter press på Libanons armé

I kollapsens i Libanon har folkets löner förlorat 85 procent av sitt värde. Krisen väcker missnöje inom landets militär..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.