Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 14 April, 06:26

Vimmerby Tidning - 28 feb 21 kl. 17:29

Hundratals samlades för bilträff i JönköpingFlera hundra personer samlades på en parkeringsplats utanför ett köpcentrum i Jönköping på lördagskvällen. Polis var på plats men upplöste inte folkmassan..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Jönköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hundratals, samladesför , bilträffi , Jönköping
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Arvidsson tvåmålsskytt i Nashvilles kross

Nashvilles Viktor Arvidsson nätade två gånger när svensklaget spelade ut de regerande Stanley Cup-mästarna i nattens NHL-ishockey. Det blev till slut en 7–2-seger mot Victor Hedmans Tampa Bay. I Buffalos möte med Boston tvingades en skadad Linus Ullmark lämna Buffalomålet..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Krafttag för ökad kunskap bland mc-förare

Motorcyklister är extra utsatta i trafiken. Nu tar mc-utbildarna och körkortsmyndigheterna ett gemensamt krafttag för att förbättra säkerheten för förarna..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Färre översatta barnböcker än någonsin

Utgivningen av tryckta böcker minskar och andelen översättningar är mindre än någonsin – det visar Svenska barnboksinstitutets genomgång av 2020 års barn- och ungdomslitteratur. Pandemin tog sig också in i förra årets berättelser..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Vattenkraftverket i Lilla Edet byggs om

Den har blivit ålderstigen nu, vattenkraftsdammen i Lilla Edet..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Färre söker sommarjobb i omsorgen – fler saknar körkort

Trots att drygt 200 färre vikarier ansöker om sommarjobb i kommunens omsorg, ser det stabilt ut inför sommaren i år också. Samtidigt blir det mer påtagligt att allt fler av de som söker saknar körkort..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Så tränar du bort risken för svår covid

Fysisk inaktivitet ökar risken för svår sjukdom och död på grund av covid-19. Bara ålder eller en tidigare organtransplantation utgör ett större hot, visar forskning..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Företagen vill inte betala notan

Låt kakan jäsa i stället för att skära bitar ur den. Företagen har fått hundratals krismiljarder i statsstöd, men vill inte betala tillbaka med höjda skatter. Att nu ens andas skattehöjningar i vårbudgeten skadar återhämtningen, säger Svenskt Näringslivs vd Jan-Olof Jacke..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Små rörelser på Asienbörserna

Det var ingen större dramatik i förmiddagshandeln på Asiens ledande börser..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Utmanaren: "Vi är den enda byn i allsvenskan"

Stora och resursstarka föreningar pekas ut som framtiden för svensk fotboll. I den lilla skånska byn Vittsjö har man gått en annan väg. –En stark grupp kan fortfarande slå etablissemanget, säger tränaren Thomas Mårtensson..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Coronasmittan på ny rekordnivå i Indien

Massbad i floden Ganges. Trängsel vid politiska massmöten. Indien klättrar på listan över värst virusdrabbade länder och har nu näst flest antal fall av covid-19 i världen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.