UNT > Nyheter

Sunday, 11 April, 08:56

UNT - 28 feb 21 kl. 16:19

WTO i kris hoppas på nigeriansk nytändningVärldshandelsorganisationen WTO får, efter utdragen väntan, en ny generaldirektör: Ngozi Okonjo-Iweala. Förhoppningarna på henne är närmast omänskliga. Att rädda WTO från att haverera..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
WTO, Okonjo-Iweala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WTOi , kris, hoppas, nigeriansk, nytändning
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

The Killers album släpps i år

Det amerikanska rockbandet The Killers uppger att deras senaste album är klart, och ska släppas senare i år, skriver NME..

UNT - 1 timme sedan

Villaägarna kritiska: "Klart de ska skjuta till pengar"

Runt 9 000 hushåll har kommit i kläm när reglerna för ekonomiskt stöd till solceller ändrades. Det menar Villaägarnas Riksförbund..

UNT - 1 timme sedan

Installerade solceller – får inte utlovade stödpengar

När Tierpsbon Peter Kleveholt skulle kvittera ut bidraget för sina nyinstallerade solceller var beskedet att de statliga stödpengarna var slut. Inte heller ROT-avdrag eller det nya gröna skatteavdraget är möjligt för honom att utnyttja..

UNT - 1 timme sedan

Siriusmålvaktens fördel i premiären

Han är Sirius tyngsta värvning inför säsongen. I premiären kommer David Mitov Nilsson hem till Norrköping och ska visa att han tillhör toppen av målvakterna i allsvenskan..

UNT - 1 timme sedan

Gruvarbetare fast under jord i Kina

21 gruvarbetare sitter fast under jord sedan en kolgruva i regionen Xinjiang, nordvästra Kina, drabbats av översvämningar som orsakat ett elavbrott..

UNT - 1 timme sedan

John Williams gör musik till "Indiana Jones"

Den legendariske filmkompositören John Williams ska skriva musiken till den femte "Indiana Jones", enligt NME..

UNT - 1 timme sedan

"The Crown"-skådespelare framför kondoleanser

Tv-prinsarna Matt Smith och Tobias Menzies, som båda spelade hertigen av Edinburgh i tv-serien "The Crown", har framfört sina kondoleanser till kungahuset efter att prinsen gått bort, enligt Deadline..

UNT - 1 timme sedan

Samma strategi – olika dödstal

Trots att strategin varit exakt densamma i hela landet är de regionala skillnaderna i antalet döda i covid-19 stora. Dödstalen skiljer sig åt på ungefär samma sätt som mellan länderna i Europa..

UNT - 1 timme sedan

Syskonbråk i palatsen skakar Jordanien

Han älskar fallskärmshoppning och snabba motorcyklar. Men det är kungens förkärlek för stabilitet som har gjort honom till en viktig allierad för USA. Men palatsintrigerna har naggat bilden av Jordanien som en pålitlig partner i en konfliktdrabbad region..

UNT - 1 timme sedan

Trump: Vi ska ta tillbaka kongressen

Amerikanska presidenter brukar dra sig tillbaka från rampljuset när de flyttar ut ur Vita huset. Så icke ex-president Donald Trump..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.