News55 > Nyheter

Tuesday, 13 April, 21:43

News55 - 28 feb 21 kl. 16:14

Räddade och saknade flyktingar utanför LibyenNära 100 migranter har räddats utanför Libyens västra kust efter misslyckade försök att nå Italien. Ett 20-tal migranter saknas, enligt kustbevakningen. De flesta av dem kommer från Kamerun, Sudan och Mali, uppger FN:s migrationsorgan IOM som tagit hand. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Libyen, Libyens, Italien, Kamerun, Mali, FN, IOM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räddadeoch , saknade, flyktingarutanför , Libyen
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Ung rånare riskerar att fastna i kriminalitet

Unga som begår en särskild typ av brott löper störst risk för att återfalla i kriminalitet som vuxna, visar en ny studie av Brottsförebyggande rådet (Brå). – De som begår de här brotten har redan tidigt börjat se sig som utanför, säger utredaren Olle We….

News55 - 15 minuter sedan

Hamnade fel – blev helt rätt för Växjö

Växjö är en seger från semifinal i SM-slutspelet i ishockey. Efter två jämna matcher var grundseriesegraren klassen bättre än Färjestad i Karlstad, 3–0. Det började med att Fredrik Karlström var på fel ställe vid rätt tillfälle.

News55 - 15 minuter sedan

Ryssland klart för fotbolls-EM

Den slutgiltiga uppställningen i fotbolls-EM 2022 är snart klar. Som tredje sista nation kvalade Ryssland in, efter att ha slagit ut Portugal i playoffspelet. Tre platser återstod till EM i England nästa år inför tisdagskvällen då det var dags för retur….

News55 - 15 minuter sedan

Rögle bara en seger från semi

Frölunda hade laddat om för att vara bättre än i de två inledande matcherna. Men det hade Rögle också. Efter ännu en klar seger, 5–0, är laget bara en seger från en historisk semifinal.

News55 - 5 timmar sedan

USA diplomatiskt om Irans urananrikning

Iran kommer att höja anrikningsgraden av uran till 60 procent. Dessutom kommer ytterligare 1 000 centrifuger, som krävs vid processen, att installeras i kärnanläggningen Natanz. USA vill se fortsatta samtal med Iran, trots beskeden.

News55 - 30 minuter sedan

Timrå klart för hockeyallsvensk final

Timrå vann den sjätte semifinalmatchen i hockeyallsvenskan över Västervik och är därmed klart för final. Timrå bortavann med 3–0 och har därmed ointagliga 4–2 i matcher i bäst av sju..

News55 - 30 minuter sedan

Förslag: Hårdare tag mot elsparkcyklar

Stockholms stads grönblå styre vill ta en avgift för varje elsparkcykel och införa särskilda parkeringszoner för fordonen. Böter och appar där allmänheten kan rapportera in felparkerade elsparkcyklar har inte räckt till för att få bort röran av slarvigt….

News55 - 45 minuter sedan

Haak närmar sig andra titeln med Vakifbank

Den svenska volleybollstjärnan Isabelle Haak närmar sig en andra titel med Vakifbank. Efter att ha vunnit den första finalmatchen i det turkiska mästerskapet mot Fenerbahce med 3–2 blev det en 3–0-seger i den andra matchen, i bäst av fem. Tidigare den h….

News55 - 30 minuter sedan

Bach för hela slanten i Linköpings domkyrka

Under två år, från april 2021 till april 2023, ska samtliga orgelverk skrivna av Johann Sebastian Bach spelas i Linköpings domkyrka. Konserterna under våren sänds digitalt. Konsertserien består av 270 verk och kommer involvera samtliga domkyrkomusiker i….

News55 - 45 minuter sedan

Andra titeln för Haak – mästare med Vakifbank

Den svenska volleybollstjärnan Isabelle Haak är turkisk mästare med Vakifbank. Efter att ha vunnit den första finalmatchen mot Fenerbahce med 3–2 blev det en 3–0-seger i den andra matchen, i bäst av tre. Tidigare den här säsongen vann Vakifbank den turk….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.