Cornucopia > Ekonomi

Friday, 23 April, 16:08

Cornucopia - 28 feb 21 kl. 12:25

Fallet på BokreanInlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Bokus och Adlibris.Min roman Fallet (2019) hittas på bokrean som inbunden hos Bokus för 79:- SEK och på Adlibris för 35:- SEK för pocket eller 69:- SEK för inbunden.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Bokrean, Bokus, Adlibris, Fallet, SEK, Akademibokhandel, Lars Wilderäng

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fallet, Bokrean
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 1 timme sedan

Fredagsmys: Nyinspelning av Vi på Saltkråkan - alla får vara kränkta

Dags för lite fredagsmys. Och vad kan vara fredagsmysigare än att den nationalromantiska på gränsen till nationalsocialistiska bländande helvita kärnfamilj teveserieen Vi på Saltkråkan (och förmodligen de mer uppskattade filmerena) kommer nyinspelas av SVT tillsammans med Astrid Lindgren AB. Det är fantastiska nyheter, eftersom den välbehövliga uppdateringen kommer kunna kränka alla.

Cornucopia - 2 timmar sedan

Säkra meddelandeappen Signal hackar hackarmjukvaran Cellerbrite baklänges

Den krypterade meddelandeappen Signal har hackat hackarmjukvaran Cellerbrite, som används av polis och säkerhetstjänster, inklusive i diktaturer förr att knäcka beslagtagna mobiltelefoner. Sårbarheterna - plural - innebär att en app kan ha en fil installerad som kör godtycklig kod på en Cellerbritedator och  kan förstöra alla tidigare och alla kommande Cellerbrite-rapporter om beslagtagna mobiltelefoner på den datorn.Baksidan på bloggarens dator.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Blandad börsmorgon på fredagen efter nedgångar i USA - lugnt annars

Börsveckan fortsätter vara trevande och osäker efter uppgångar i Europa och nedgångar i USA. Osäkerheten och avsaknade av stark och tydlig riktning fortsätter i de asiatiska tidszonerna under fredagsmorgonen, medan valuta, räntor och guld tar det lugnt.Går sådärStockholmsbörsen stängde på +0.

Cornucopia - 9 timmar sedan

Fredagen den 23:e april 2021 - när Anders Lindberg vaknade på fel (ledar)sida

Vi avbryter ordinarie sändningar och den förväntade morgonrapporten från finansmarknaderna, för att återge hur socialdemokratiska Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg vaknar på fel (ledar)sida. #popcorn-frukost, antagligen på nyhetsaktuella Arlanda men geolokalisering saknasJag har alltid funnit Anders Lindberg som en sympatisk person, oaktat vad hans politiska åsikter är, men så har jag också träffat honom några gånger. Svansföringen på Aftonbladets ledarsida kan dock upplevas som en annan.

Cornucopia - Igår: 14:44

Upptagen med författarföreläsning online i eftermiddag

Jag är upptagen med en författarföreläsning och frågestund för personalen på Västra Götalandsregionens folkhögskolor under eftermiddagen, som har läst Redovisningsavdelning Marviken som bokcirkel. Som vanligt hittar ni kalendern för mina framträdanden här. FörfattarföreläsningSom ni ser är det tämligen tomt och jag har inte varit ute på fysisk föreläsning sedan den 10:e september i Gislaved, även om jag haft en intern föreläsning för Handelskammaren i Norrköping online den 27:e november.

Cornucopia - Igår: 13:17

Regeringen och Löfven: "Fortfarande allvarlig läge - hålla ut och hålla ihop"

Statsminister Stefan Löfven (S) meddelar att det "fortfarande är allvarligt läge" under en pågående presskonferens. Regeringen är inte redo att lyfta några restriktioner förrän smittspridning och inlagda på sjukhus går ner. Det blir inga lättade restriktioner den 3:e maj.

Cornucopia - Igår: 09:19

Kom ihåg: Miljöpartiet stoppade utbyggnaden av Arlanda

När Miljöpartiet nu meddelade att man vill lägga ner Bromma flygplats och flytta trafiken till Arlanda, så ska man komma ihåg att Miljöparitet och ministern Per Bolund (MP) den 15:e juni stoppade utbyggnaden av Arlanda. Miljöpartist talar med kluven tunga.Arlandas flygledartorn Regeringen vill alltså stänga Bromma och flytta all trafik till Arlanda, men samtidigt har man stoppat utbyggnaden av Arlanda.

Cornucopia - Igår: 08:22

Uppåt på alla börser - och uppgångarna fortsätter i Asien på torsdagsmorgonen

Samtliga börsindex bloggen följer steg under onsdagen, och uppgångarna fortsätter i de asiatiska tidszonerna under torsdagsmorgonen, tillsammans med små rörelser för räntor och valutor.Hittade inget foto på Netflix på teven, så det fick bli Jackbox Party Pack 4 från tiden då man fick umgås med andra. Antagligen vad Netflix tycker om Disney Plus.

Cornucopia - Igår: 18:38

Regeringen vill stänga Bromma flygplats - men saknar riksdagsstöd - räkna oavsett inte med några snabba bostäder

Regeringen och miljöminister Per Bolund (MP) vill lägga ner Bromma flygplats, vilket som eftergift för Miljöpartiet överraskar absolut ingen. Det saknas dock en riksdagsmajoritet för beslutet och dessutom är uppsägningstiden med Stockholms stad tre år. Oavsett kommer det inte snabbt bli några bostäder, för det är inte tillgången till mark som är flaskhalsen, utan tillgången till byggnadsarbetare och övriga resurser.

Cornucopia - I förrgår: 13:58

Swedbank reviderar upp sin ekonomiska prognos rejält - extrem återhämtning i USA

Swedbank reviderade igår upp sin ekonomiska prognos rejält för såväl Sverige, USA, Eurozonen och globalt. Ekonomin ska ta rejält fart i och med sommaren och framåt. Man sänker dock prognoserna för Norge och Danmark.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.