UNT > Nyheter

Sunday, 11 April, 09:37

UNT - 27 feb 21 kl. 16:33

Vaccinoro: "Varför måste vi vänta på Uppsala?"En del invånare i Älvkarleby kommun tappar tålamodet i väntan på vaccineringen. "Vi är en liten kommun med skyhögt fler antal smittade procentuellt. Det är oschysst att vi tvingas vänta”, säger Skutskärsbon Bengt Hedström..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Älvkarleby, Skutskärsbon Bengt Hedström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VaccinoroVarför måste vi , vänta, Uppsala
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Sittande president väntas segra i Tchad

President Idriss Déby tippas bli omvald för en sjätte mandatperiod när Tchad på söndagen går till valurnorna..

UNT - 15 minuter sedan

Körde in i träd

En förare ska ha klarat sig utan skador efter att ha kört in i ett träd i Enköping på söndagmorgonen..

UNT - 15 minuter sedan

Mångmiljardtapp för brittisk detaljhandel

På måndag får brittiska butiker återigen öppna efter coronanedstängningarna. Med sig har man 22 miljarder pund i förlorade intäkter och en fortsatt kamp för överlevnad..

UNT - 30 minuter sedan

Vancouver snart tillbaka på is igen

NHL-klubben Vancouver, med bland annat svenskarna Alexander Edler och Nils Höglander, får göra comeback på fredag efter det att klubben inte kunnat spela några matcher sedan den 24 mars på grund av covid 19-utbrott i klubben..

UNT - 30 minuter sedan

"Politiken har blivit mer populistiskt"

Som ung moderat ville hon stöpa om landstinget. Nu ska hennes expertråd förändra en annan koloss: FN. Men från politiken har moderaten Ulrika Karlsson tagit paus.

UNT - 1 timme sedan

The Killers album släpps i år

Det amerikanska rockbandet The Killers uppger att deras senaste album är klart, och ska släppas senare i år, skriver NME..

UNT - 1 timme sedan

Villaägarna kritiska: "Klart de ska skjuta till pengar"

Runt 9 000 hushåll har kommit i kläm när reglerna för ekonomiskt stöd till solceller ändrades. Det menar Villaägarnas Riksförbund..

UNT - 1 timme sedan

Installerade solceller – får inte utlovade stödpengar

När Tierpsbon Peter Kleveholt skulle kvittera ut bidraget för sina nyinstallerade solceller var beskedet att de statliga stödpengarna var slut. Inte heller ROT-avdrag eller det nya gröna skatteavdraget är möjligt för honom att utnyttja..

UNT - 1 timme sedan

Siriusmålvaktens fördel i premiären

Han är Sirius tyngsta värvning inför säsongen. I premiären kommer David Mitov Nilsson hem till Norrköping och ska visa att han tillhör toppen av målvakterna i allsvenskan..

UNT - 1 timme sedan

Gruvarbetare fast under jord i Kina

21 gruvarbetare sitter fast under jord sedan en kolgruva i regionen Xinjiang, nordvästra Kina, drabbats av översvämningar som orsakat ett elavbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.