Resume > Ekonomi

Monday, 17 May, 02:42

Resume - 27 feb 21 kl. 08:52

Ett av tre samarbeten gnuggar på utan mål – så kommer byråns roll förändras under 2020-taletKärleken sägs vara blind, men i relationer är det bra för långsiktigheten att sätta upp mål. Det gäller inte minst relationen mellan byrå och uppdragsgivare. Frågan är varför de ändå kör på i blindo..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett av tre, samarbeten, gnuggarpå utan mål så , kommer byråns roll förändras under 2020-talet
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Resume

Resume - 11 maj 21 kl. 10:57

McDonald’s startar upprop för Sveriges unga – uppmanar fler företag att öppna dörren

Pandemin har gjort det svårare än på länge för unga att få in en fot på arbetsmarknaden. Samtidigt anklagas den nya generationen ofta för att vara oansvariga och självupptagna. McDonald’s påminner oss om att fördomarna mot unga knappast är ett nytt fenomen..

Resume - 17 timmar sedan

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Resumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden 10-14 maj..

Resume - Igår: 09:37

Juryordföranden: Hemmaarbetet har inte sänkt nivån på Guldägget

Många är eniga om att hemarbetet varit kryptonit för kreativiteten. Med det i åtanke är det lätt att föreställa sig att nivån i årets Guldägget skulle vara lägre än vanligt. Årets juryordförande Björn Ståhl håller inte med..

Resume - I förrgår: 10:11

Podcastmarknaden växer så det knakar – det här blir nästa steg för annonsörerna

Allt fler annonsörer får upp ögonen för den glödheta marknaden. Många upplever mediet som en möjlighet att nischa sig och den personliga touchen gör det speciellt, menar flera marknadschefer Resumé har pratat med. ”Vi har idag i stort sett alla större annonsörer i Sverige hos oss”, säger Acast försäljningsdirektör Johanna Turner..

Resume - 10 maj 21 kl. 15:23

Har byggt Xiaomis varumärke i Norden – nu tar hon över Kit

Efter Linda Öhrn Lernströms sorti från Kit har People People People hittat en ny vd för verksamheten i Kristina Berg,.

Resume - 13 maj 21 kl. 07:47

Sju okända anledningar som driver branschens förvärvshysteri

Resumés bloggare Martin Edenström: ”Sanningen är att det inte enbart är kompletterande kompetenser, svårrekryterad nischkompetens eller aggressiva förvärv som gett oss alla bolagsförvärv den senaste tiden”..

Resume - 13 maj 21 kl. 07:49

Copyranter: Oinspirerat bygge

Mark ”Copyranter” Duffy hatar hemmafixare. Därför får han syna färsk reklam från Bauhaus och Jula. Det har inte ändrat hans uppfattning..

Resume - 12 maj 21 kl. 14:27

Netonnet: Krånglig vardag kräver enkel shopping av hemelektronik

Vardagslivet kan vara krångligt nog som det är, inte minst om man är riddare, vampyr eller magnetisk. Därför påminner Netonnet och Forsman & Bodenfors om att inte göra inköpen av hemelektronik bökigare än nödvändigt..

Resume - 12 maj 21 kl. 13:43

Friluftsföretaget bröt mot eldningsregler

I en kampanj från Revolution Race eldade influencern Johnny Edlind direkt på klipphällen i Nackareservatet i Stockholm, något som bryter mot allemansrätten..

Resume - 12 maj 21 kl. 13:19

De stora bolagen talar om den moderna kundresan men visar upp en ”hjälp-dig-själv-kundjävul”-attityd

Vinters pr-strateg Ronny Olovsson ser en Kafka-ifiering av storbolagens kundtjänster med krångliga vägar och automatiserad återkoppling i form av lismande sms som inte alls rimmar med upplevelsen av varumärket. Lösningen ser han i det personliga mötet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.