Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 11 April, 08:47

Vimmerby Tidning - 26 feb 21 kl. 19:19

"Inte helt omöjligt att kunna utmana Johaug"I över två år har hon varit i princip oslagbar. Men till VM i Oberstdorf kommer Therese Johaug med två raka förluster. Det ger utmanarna guldvittring inför lördagens skiathlon. –Om jag får en fullträff och allt stämmer så är det inte helt omöjligt att kunna utmana henne, säger Ebba Andersson..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Johaug, VM, Oberstdorf, Therese Johaug, Ebba Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte helt, omöjligtatt kunna , utmana, Johaug
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 10 minuter sedan

The Killers album släpps i år

Det amerikanska rockbandet The Killers uppger att deras senaste album är klart, och ska släppas senare i år, skriver NME..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Gruvarbetare fast under jord i Kina

21 gruvarbetare sitter fast under jord sedan en kolgruva i regionen Xinjiang, nordvästra Kina, drabbats av översvämningar som orsakat ett elavbrott..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

John Williams gör musik till "Indiana Jones"

Den legendariske filmkompositören John Williams ska skriva musiken till den femte "Indiana Jones", enligt NME..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Ätstörningar och idrott – ett outforskat område

Finns det egentligen någon koppling mellan idrottande och att drabbas av ätstörningar? Svaret: oklart. Den forskning som finns är bristfällig och har inte heller tillräckligt med underlag för att ge en rättvis bild av verkligheten..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

"The Crown"-skådespelare framför kondoleanser

Tv-prinsarna Matt Smith och Tobias Menzies, som båda spelade hertigen av Edinburgh i tv-serien "The Crown", har framfört sina kondoleanser till kungahuset efter att prinsen gått bort, enligt Deadline..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Samma strategi – olika dödstal

Trots att strategin varit exakt densamma i hela landet är de regionala skillnaderna i antalet döda i covid-19 stora. Dödstalen skiljer sig åt på ungefär samma sätt som mellan länderna i Europa..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Syskonbråk i palatsen skakar Jordanien

Han älskar fallskärmshoppning och snabba motorcyklar. Men det är kungens förkärlek för stabilitet som har gjort honom till en viktig allierad för USA. Men palatsintrigerna har naggat bilden av Jordanien som en pålitlig partner i en konfliktdrabbad region..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Trump: Vi ska ta tillbaka kongressen

Amerikanska presidenter brukar dra sig tillbaka från rampljuset när de flyttar ut ur Vita huset. Så icke ex-president Donald Trump..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Drabbades tidigt av ätstörning: "Hon gillar att vinna"

Målet för Ebba var att utvecklas inom sina sporter. Men endast 12 år gammal blev hon inlagd på sjukhuset med allvarliga fysiska problem på grund av en ätstörning..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Upprörd krögare: "Dubbla budskap från kommunen"

Kommunen visar olika sidor för viljan att hjälpa småföretag att överleva pandemin. Det anser Simon Sauma som driver två krogar i Vimmerby..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.