PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 20 April, 10:29

PrivataAffärer - 26 feb 21 kl. 14:21

Jobba blixtsnabbt och utan krångel – här är nya heta jobbdatorn för entreprenörerMSI har länge gjort sig ett namn inom gamingvärlden med sina kraftfulla speldatorer. Med egen hårdvarutillverkning och starka partnerskap har inget lämnats åt slumpen. Nya Prestige 14 Evo är inget undantag – men den är utformad för att passa dagens snabbrörliga och uppkopplade entreprenörer snarare än spelentusiaster. Samtidigt är Prestige utrustad med den senaste generationens Intel-processor, vilket gör den ruskigt snabb. Faktum är att den ger 40 procent snabbare respons än en två år gammal laptop, vilket borgar för en lönsam produktivitet i händerna på snabbfotade entreprenörer.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
MSI, Prestige, Evo, Intel, Thomas Melzer, Technical Solution Specialist, Sverige, Intel För, Intel Evo, Core, USB, Ultrabooks, MSI Prestige, Patrik Thorell, F12, Gen, Processor, UHD Graphics, Msi Detta, Privata Affärer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jobba, blixtsnabbtoch utan , krångelhär är nya , heta, jobbdatorn för entreprenörer
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 5 minuter sedan

DNB: Scandic vinnare på återhämtningen

Scandic ses som en vinnare på återhämtningen i den nordiska turistindustrin efter pandemin. Även om börsen redan har prisat in en fin återhämtning för Scandic Hotels ser DNB ytterligare utrymme. Genom att ge ut konvertibler och förlängda kreditfaciliteter har Scandic betydligt bättre utrymme att klara perioden till dess att marknaden väntas ha återhämtats till en nivå som tillåter positivt kassaflöde, skriver DNB.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Normalisering efter pandemin kan dämpa boprisrallyt

Läs också: Valueguard: Bopriserna fortsatte upp i mars ”Ingen ände på boprisrallyt”, konstaterar ekonomen Marcus Widén i SEB:s morgonbrev. Han noterar att SEB för ett år sedan trodde på att pandemin skulle leda till en nedgång för bostadspriserna med 10-15 procent, i linje med historiska mönster, men att priserna nu ett år senare i stäl

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Här är tisdagens köprekar

SEB Equities höjer riktkursen för Ratos till 60 kr från 55 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Stora Enso stänger pappersproduktion i Sverige och Finland

Åtgärderna planeras att genomföras under tredje kvartalet 2021 och beröra 670 personer i Finland och 440 personer i Sverige. ”Pappersefterfrågan i Europa har minskat i över ett decennium. Denna trend har ytterligare accelererat på grund av pandemin, som har lett till förändringar i konsumentbeteenden.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Getinges resultat klart över förväntan

Getinges ebita-resultat före engångsposter blev 1.079 miljoner kronor i det första kvartalet 2021 (661). Analytikerna hade i genomsnitt förväntat sig ett ebita-resultat på 723 miljoner kronor, enligt Infronts estimatsammanställning.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Bättre än väntat för Byggmax

Byggmax redovisar ett resultat efter skatt på -11 miljoner kronor för det första kvartalet 2021. Analytikerna hade i snitt väntat sig -49,7 miljoner kronor, enligt Infronts sammanställning av tre estimat. Nettoomsättningen blev till 1.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Traton höjer utsikterna för 2021

För det första kvartalet väntar Traton sig en omsättning på 6,5 miljarder euro, en justerad rörelsevinst på runt 510 miljoner med en justerad rörelsemarginal på 7,9 procent. För den motsvarande perioden i fjol såg bolaget en omsättning på 5,7 miljarder euro, med ett rörelseresultat på 161 miljoner. Kassaflödet för den industriella verksamheten blir runt 390 miljoner.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Swedbank: Ökad tillväxt i sikte

Sveriges BNP väntas ha ökat 3,6 procent 2021 och 3,6 procent 2022. I föregående prognos, i november, räknade Swedbank med att BNP skulle öka 3,0 procent 2021 och 3,6 procent 2022. Coronapandemin har ännu inte släppt sitt grepp om Sverige och sjukvården är fortsatt under hård press, men vaccineringen har kommit igång.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Vinst för Fingerprint

Bruttomarginalen uppgick till 29 procent (24). Nettoomsättningen uppgick till 355 miljoner kronor (310), en tillväxt om 32 procent i konstant valuta. Bolaget har tidigare lämnat en prognos om att intäkterna första kvartalet väntades ligga i intervallet 310-350 miljoner kronor, baserat på en dollarkurs om 8:20 kronor.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Valueguard: Bopriserna fortsatte uppåt i mars

Bostadspriserna har stigit 15,5 procent under de senaste tolv månaderna, en uppväxling från 12,6 procent i februari och den högsta ökningstakten sedan oktober 2015. Det är fortsatt villor som drar upp. Priserna på bostadsrätter steg 1,0 procent i mars jämfört med föregående månad, medan villapriserna steg 2,8 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.