News55 > Nyheter

Monday, 12 April, 14:43

News55 - 26 feb 21 kl. 14:04

Elbil — inget för den norska landsbygdenElbil är framförallt något för storstadsbilister i Norge. Var tredje registrerad elbil finns i antingen Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger enligt statistik från landets bilförbund. Totalt rullar det omkring 111 000 elbilar i Norge, vilket motsvarar. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Norge, Oslo, Stavanger

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elbil, ingetför den , norska, landsbygden
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 4 minuter sedan

Tusentals klockor stulna i rififikupp

Klockor till ett värde av miljontals kronor har stulits i en rififikupp i Uppsala. – Det visar sig att någon eller några personer har brutit sig in genom taket och tillgripit klockor till ett högt värde, uppskattningsvis rör det sig om miljonbelopp och….

News55 - 2 timmar sedan

Ökat våld och falska vacciner oroar i EU

Coronapandemin riskerar att ytterligare stärka en alltmer våldsam organiserad brottslighet, varnar polissamarbetet Europol i en ny rapport. Förslag om utökat EU-samarbete är att vänta. En allt annat än ljus bild av brottsläget målas upp när belgiska Eur….

News55 - 10 minuter sedan

Gerhardsson testar nya spelare mot Polen

Återgång till fyrbackslinje och nya namn i startelvan. Peter Gerhardsson ser ut att stuva om en hel del när fotbollsdamerna möter Polen på bortaplan. – En del kommer få visa upp sig som inte var med senast, säger förbundskaptenen till SVT.

News55 - 10 minuter sedan

Två skjutna utanför sjukhus i Paris

Två personer har skadats i en skjutning utanför ett sjukhus i Paris, enligt en källa med insyn i polisutredningen. Bakgrunden till händelsen är oklar. Skjutningen inträffade vid det Röda Korset-ägda sjukhuset Henry Dunant i den franska huvudstadens sext….

News55 - 15 minuter sedan

Skotertrafik testas på villagator i Gällivare

Under våren pågår ett försök i Gällivare att tillåta snöskotertrafik på gator i bostadsområden på väg till skoterleder. I maj ska kommunen utvärdera hur försöket har fungerat och besluta om tillåtelsen av skotertrafik på gator kan permanentas, rapporter….

News55 - 30 minuter sedan

Avicii får minnesplats i Humlegården

Det blir i Humlegården på Östermalm i Stockholm som Tim "Avicii" Berglings minnesplats uppförs, skriver SVT. Det är Östermalms stadsdelsförvaltning som har valt ut platsen tillsammans med Tim Berglings familj. - Det känns fint och hedrande, platsen ska….

News55 - 30 minuter sedan

Köper irländskt bolag för 2,4 miljarder

Börsnoterade hälsobolaget Addlife köper Healthcare 21 Group med verksamhet i Irland och Storbritannien. Prislappen landar på 240 miljoner euro, eller drygt 2,4 miljarder kronor och betalas både kontant och med nytryckta aktier, enligt ett pressmeddeland….

News55 - 45 minuter sedan

Bitcoin används som lockbete vid bedrägerier

Det allt större intresset för kryptovalutor som bitcoin utnyttjas av bedragare. Konsumenter luras in i falska bitcoininvesteringar, varnar Finansinspektionen (FI). Myndigheten har granskat investeringsbedrägerier under årets första kvartal och konstater….

News55 - 45 minuter sedan

OPCW: Assadregimen genomförde klorgasattack

Syriska flygvapnet använde kemiska vapen i form av klorgas vid en attack mot staden Saraqib i februari 2018, enligt Organisationen för förbud mot kemiska vapen (OPCW), vars slutsats presenteras efter en längre tids utredning. Redan i maj 2018 kom organi….

News55 - 45 minuter sedan

OS-jakten tvingar spelarna att testa nytt

Finnes: OS-plats. Sökes: Spelare som behärskar flera positioner. Peter Gerhardsson har tydligt visat att mångsidighet gynnar den som vill vara med i Japan i sommar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.