News55 > Nyheter

Friday, 18 June, 09:44

News55 - 05 feb 21 kl. 14:39

Snöigt och kyligt längs UpplandskustenSMHI har utfärdat en klass 1-varning för ymnigt snöfall längs Roslags- och Upplandskusten i Östra Svealand. Kraftiga snöbyar kan ge uppemot 20 cm nysnö - eller mer - i framförallt norra Uppland. I stora delar av övriga landet väntar däremot en fin freda. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Upplandskusten, SMHI, Roslags, Östra Svealand, Uppland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöigtoch , kyligt, längs, Upplandskusten

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Ayatollans befallning i krisens Iran: Rösta

Valmöjligheterna är få och väljarentusiasmen låg i Irans presidentval – där en ultrakonservativ kandidat väntas ta en enkel seger. Landets högste ledare, ayatolla Ali Khamenei, försöker i sista stund trumma upp engagemang. – Ju förr ni utför denna uppgi….

News55 - 15 minuter sedan

Så ska Haverikommissionen undersöka Estonia

I sommar gör Statens haverikommission nya undersökningar kring Estonias vrak efter uppgifterna om tidigare okända hål i skrovet. I dag håller haverikommissionen en pressträff inför dykningarna. Tidigare har man inte kunnat genomföra dykningar med anledn….

News55 - 30 minuter sedan

Ny utredning ska förbättra arbetsmiljön

Den arbetsrelaterade ohälsan har ökat de senaste tio åren. Nu tillsätter regeringen en utredning för att förbättra arbetsmiljön på flera punkter, säger arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) på en pressträff Ett utvidgat rådighetsansvar, sanktionsavgif….

News55 - 45 minuter sedan

Brittisk detaljhandel tappar när fler äter ute

Lättade restriktioner och lockande uteserveringar dämpade britternas sug att shoppa i butiker i maj. Detaljhandeln i Storbritannien minskade oväntat med 1,4 procent jämfört med april, enligt den brittiska statistikmyndigheten ONS. Ekonomer hade räknat m….

News55 - 45 minuter sedan

Neymar hjälte – knappar in på Pelé

Neymar gjorde sitt 68:e landslagsmål för Brasilien när Peru besegrades med 4–0 i Copa America. Nu är han bara nio fullträffar ifrån att slå legendaren Pelés målrekord. – Jag trodde aldrig att jag skulle nå de här siffrorna, säger han.

News55 - 45 minuter sedan

Värmevarning – Kalmar kan få över 30 grader

SMHI varnar för en längre period med höga temperaturer i Götaland och östra Svealand. I Kalmar län väntas temperaturen stiga över 30 grader under fredagen. Värmen gör det torrt i skog och mark och risken för bränder är mycket stor.

News55 - 1 timme sedan

Förundersökning om militärolycka läggs ned

En kvinna i 40-årsåldern omkom 2019 i samband med militärövningen Northern Wind utanför Överkalix. Soldaten, som tillhörde hemvärnet, omkom när ett stridsfordon 90 körde över det tält där hon och flera andra befann sig. Arbetsmiljöverket gjorde en utred….

News55 - 1 timme sedan

FN larmar: Fler människor på flykt

Samtidigt som pandemin inneburit strängare gränskontroller och minskade resmöjligheter har antalet människor som tvingats på flykt i världen fortsatt att öka. Konflikter och akuta kriser fick tre miljoner människor att lämna sina hem i fjol, enligt FN:s….

News55 - 1 timme sedan

Sabina Ddumba släpper album

Artisten Sabina Ddumba har gett ut ett nytt album. Skivan heter "The forgotten one" och med sina nya låtar har hon bestämt sig för att följa sin egen väg och att inte tänka så mycket på andra, förklarar hon i ett pressmeddelande. "Det har varit mer infl….

News55 - 1 timme sedan

Sarah Sjöström slipper OS-mästaren i Tokyo

Sarah Sjöström blir av med en tung konkurrent inför OS i Tokyo. Den regerande OS-mästaren Simone Manuel missade finalen i de amerikanske OS-uttagningarna på 100 meter frisim. Manuel blev nia i semifinalen och var bara 0,02 sekunder från en finalplats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.