SVT > Inrikes

Sunday, 24 October, 14:28

SVT - 09 dec 20 kl. 07:42

Stora betalbolag öppnar för bitcoinbetalningarKryptovalutan bitcoin har nästan tvådubblat sitt värde under coronaåret. När amerikanska betaljättar öppnar för bitcoin så hoppas användarna att det omstridda betalningsmedlet ska bli vardag..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora betalbolagöppnar för , bitcoinbetalningar

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Nära 40 000 skriver högskoleprovet i dag

Nära 40 000 personer är anmälda för att skriva högskoleprovet under söndagen. Provet genomförs på över 130 orter i Sverige, enligt Universitets- och högskolerådet..

SVT - 6 timmar sedan

Uppgifter: Flera felskjutningar innan dödsolyckan vid Rust

Vid tre tillfällen kort innan den dödliga olyckan på inspelningen av westernfilmen Rust skedde det incidenter med en rekvisitapistol. Samma dag som skådespelaren Alec Baldwins skott dödade den kvinnliga filmfotografen lämnade kameramän och tekniker inspelningen i protest mot arbetsförhållandena, uppger en källa för LA Times..

SVT - 8 timmar sedan

Svårt beräkna effekt av politiska klimatförslag

Riksdagspartierna kan inte räkna fram hur stora utsläppsminskningar klimatförslagen i deras budgetar skulle leda till, visar en enkät som SVT gjort. .

SVT - 8 timmar sedan

24 oktober: Nattens nyheter

SVT - 10 timmar sedan

Experten: Då kan vi räkna med att pandemin är över

Snart 600 dagar har gått sedan WHO klassade spridningen av coronaviruset som en pandemi. På flera håll i Europa ökar nu åter antalet fall, men enligt professor Joakim Dillner kan vi i Sverige räkna med att epidemin snart är över..

SVT - 17 timmar sedan

Därför ratades elbilen i bilismens barndom

Det är inte bara idag som elbilen är på tapeten. I bilismens barndom, i början av 1900-talet, stod utvecklingen ett tag och vägde mellan om man skulle köra el- eller bensinbilar. Nu har forskare på Lunds universitet kunnat visa vad det var som hämmade utvecklingen.

SVT - 20 timmar sedan

Så använder gängen rapmusiken – och vice versa

En del rappare och gängkriminella får utbyte av varandra i form av status. Genom musikvideor och låttexter kan artister med gängkopplingar skicka destruktiva signaler om hämnd eller fiender som ska tas omhand. – Bara de insatta förstår och det räcker ibland för att personer ska hämnas eller utsätta de här personerna för våld, säger Diamant Salihu, reporter..

SVT - 23 timmar sedan

Företagen som fick mest krisstöd gjorde vinst på 43 miljarder

De tre företag som tagit emot störst permitteringsstöd under pandemin gjorde sammanlagd vinst på 43 miljarder. Det visar SVT:s granskning. Enligt lagen ska stöden bara gå till företag med ”allvarliga ekonomiska svårigheter”..

SVT - Igår: 14:14

”Kärnkraft kan inte vara Moderaternas enda svar på klimatfrågan”

I dag spikades Moderaternas klimatpolitik på arbetsstämman i Helsingborg. Stort fokus ligger på kärnkraftens roll. – Det är bra men det kan inte vara Moderaternas enda svar på klimatfrågan, säger Moderata ungdomsförbundets ordförande Matilda Ekeblad..

SVT - Igår: 13:05

Kunskaps-boom på Tiktok – miljardvisningar bland unga användare

Hashtagen #Learnontiktok startades av plattformen Tiktok och har i dag omkring 185 miljarder visningar. – Det ger en otrolig effekt att se en till exempel en läkare förklara något som man kanske tyckte var lite tråkigt, säger Karin Winther, digital strateg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.