SVT > Inrikes

Sunday, 18 April, 17:20

SVT - 09 dec 20 kl. 07:42

Stora betalbolag öppnar för bitcoinbetalningarKryptovalutan bitcoin har nästan tvådubblat sitt värde under coronaåret. När amerikanska betaljättar öppnar för bitcoin så hoppas användarna att det omstridda betalningsmedlet ska bli vardag..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora betalbolagöppnar för , bitcoinbetalningar
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Ny studie: Svensk astmamedicin kan hjälpa covidsjuka

Vanlig astmamedicin kan ha effekt på hur sjuka coronapatienter blir, enligt en ny studie från Oxfords universitet. En större studie krävs för att kunna dra säkra slutsatser – men om det skulle visa sig stämma finns det stora fördelar med behandlingen, menar professor Magnus Gisslén..

SVT - 1 timme sedan

Huskurer mot pollenallergi – fungerar de?

Vatten med tallbarr, C-vitamin och ingefära. I bland annat sociala medier delas tips på huskurer som ska lindra pollenallergi. Men finns det några bevis för att de fungerar?

SVT - 1 timme sedan

Efter morden: Partisamtal om våld mot kvinnor

Flera partier kräver nya åtgärder för att stoppa män som dödar kvinnor i nära relationer. Jämställdhetsminister Märta Stenevi (MP) bjuder nu in till partisamtal och menar att det markerar hur viktig frågan är. – Det är en fråga om liv och död..

SVT - 1 timme sedan

Rikspolischefen: Vi har en nollvision

Fem kvinnor har dödats av män bara de senaste tre veckorna, ändå försäkrar rikspolischefen Anders Thornberg att polisen har en nollvision för mäns våld mot kvinnor. – Det här är förfärligt, det är synnerligen grova brott..

SVT - 6 timmar sedan

Vandrande älgarna tillbaka – direktsänds i tre veckor

Älgarna har vandrat här i tusentals år – och för tredje gången går det att följa ”Den stora älgvandringen” i realtid i SVT. Nytt för i år är att kameror riggats vid en myr, där det finns chans att uppleva orrspel..

SVT - 6 timmar sedan

FHM: Skolelever kan få testa sig regelbundet

Folkhälsomyndigheten diskuterar nu olika alternativ för hur spridningen av covid-19 kan kontrolleras i ett läge där barn och ungdomar är ovaccinerade..

SVT - Igår: 15:32

Helgstudion – söndag 18 april

Helgstudion är tillbaka. Ställ dina frågor om covid-19 till Jan Albert, överläkare och professor i mikrobiologi och smittskydd vid Karolinska Institutet. Och så gästar bland andra journalisten Amelia Adamo för att berätta om sin medverkan i SVT-serien Sanningen om hudvård, det Grammisnominerade stjärnskottet Mona Masrour och så sammanfattar Elisabeth Marmorstein den politiska veckan som gått..

SVT - 10 timmar sedan

Rekordmånga fast för sexköp i fjol

Under förra året lagfördes 456 personer för sexköp i Sverige. Tidigare år har siffran legat runt 300, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet (Brå), rapporterar SR Ekot..

SVT - 10 timmar sedan

Novus: Sjukvård fortsatt viktigaste frågan för väljarna

Sjukvården är fortfarande i topp som viktigaste frågan, följt av lag och ordning samt invandring och integration, enligt Novus senaste opinionsundersökning. Socialdemokraterna anses fortfarande ha ”bäst politik” i sex av väljarnas tio viktigaste sakfrågor, uppger Novus. Det har dock skett förändringar i väljarsympatier i klimat- och skolpolitik inom det borgerliga blocket.

SVT - 22 timmar sedan

Coronakommissionen utreder Arbetsmiljöverket efter munskyddsstriden

När Coronapandemin drog in över äldreomsorgen satte Arbetsmiljöverkets experter ned foten: det ska krävas munskydd när man jobbar med smittade. Facket jublade och såg beslutet som vägledande – men glädjen blev kortvarig. Efter flera möten med arbetsgivarsidan valde Arbetsmiljöverket att anpassa sig och backa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.