SVT > Inrikes

Wednesday, 06 July, 13:01

SVT - 09 dec 20 kl. 07:42

Stora betalbolag öppnar för bitcoinbetalningarKryptovalutan bitcoin har nästan tvådubblat sitt värde under coronaåret. När amerikanska betaljättar öppnar för bitcoin så hoppas användarna att det omstridda betalningsmedlet ska bli vardag..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora betalbolagöppnar för , bitcoinbetalningar

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 minuter sedan

Två av tre småbarnsföräldrar uppger att de dricker oftare på sommaren

Sju av tio föräldrar med barn yngre än fem uppger att de oftare dricker alkohol under sommarmånaderna, visar en ny Novusundersökning. – Vi vet att små barn kan känna sig oroliga och tycker det är obehagligt när vuxna dricker, säger Sara Wallhed Finn, alkoholforskare vid Karolinska institutet..

SVT - 6 timmar sedan

Så ser läget ut för Centerpartiet inför valet

Annie Lööfs parti är inne i en nedåtgående trend och ligger nu på 5,4 procent i SVT/Novus opinionsundersökning. Att främst förknippas med att vara emot SD verkar inte längre räcka för att få nya väljare, enligt SVT:s politiska kommentator..

SVT - 6 timmar sedan

Så ser läget ut för Sverigedemokraterna inför valet

SD ligger nu på sitt tidigare valresultat med 17,4 procent i opinionsmätningar. För första gången går de till val som ett samarbetsparti med möjlighet till direkt inflytande över en regerings politik, enligt SVT:s politiska kommentator..

SVT - 6 timmar sedan

Paasikivi: Krigsfångar kan utnyttjas som brickor i ett spel

En svensk man ska ha tillfångatagits av ryskstödda styrkor i Donetskregionen i östra Ukraina, enligt den ryska statskontrollerade nyhetsbyrån Tass. Överstelöjtnant Joakim Paasikivi bedömer uppgifterna som trovärdiga och menar att mannen skulle kunna utnyttjas som en bricka i ett politiskt spel. – Om nu ryssarna går ut med detta så förutsätter jag att de vill något med det, säger han..

SVT - 14 timmar sedan

V-polikter genomförde flaggaktion i Almedalen

Under Vänsterpartiets dag i Almedalen under måndagen genomförde tre vänsterpartistiska riksdagsledamöter en flaggaktion, rapporterar Aftonbladet. De höll bland annat upp terrorstämplade PKK:s flagga..

SVT - 15 timmar sedan

Rekordmånga utlandssvenskar kan rösta i höstens val

Omkring 175 000 svenskar bor utomlands och får rösta i riksdagsvalet i höst. Antalet har ökat sedan föregående val, visar siffror från Valmyndigheten. Alexander von Zeipel – som bor i Bryssel – är en av dem som kommer rösta från utlandet.

SVT - 16 timmar sedan

SAS-strejken: ”Även markpersonal börjar krokna”

SAS-piloternas strejk är ett faktum. Men även SAS markpersonal har börjat krokna. – Man ser det på kroppsspråken och i ansiktsuttrycken, säger Martin Johansson, ordförande för markpersonalens Unionenklubb..

SVT - 16 timmar sedan

Vad får man ut av att besöka Almedalen?

Under ett par dagar fylls Visbys gator av människor med en sak gemensamt, de är på något sätt intresserade av politik. Men vad får man egentligen ut av Almedalsveckan?.

SVT - 19 timmar sedan

Liberalerna lyfter skolfrågan

Skolfrågan har länge varit Liberalernas starkaste sakpolitiska fråga bland väljarna. Efter minskat stöd i frågan meddelar den nyvalde partiledaren Johan Pehrson att det är just skolan som blir partiets huvudfråga inför valet..

SVT - 20 timmar sedan

Liberalerna vill satsa miljarder på speciallärare

Liberalerna vill satsa 2,5 miljarder kronor under nästa mandatperiod för att anställa ytterligare 1 000 speciallärare i skolan, meddelar partiledare Johan Pehrson vid en pressträff. – Fyra av fem lärare som uppger att de har flera elever i sin klass som inte får det stöd de önskar och har behov av, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.