Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 23 June, 17:29

Cornucopia - 22 nov 20 kl. 19:12

Löfven: Skärp er "tillsammans för Sverige"Statsministern höll i en oklipp tagning ett tal till nationen i kväll. Beskedet till svenska folket var att vi ska skärpa oss "tillsammans för Sverige".
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, Skärper , tillsammansför , Sverige

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 1 timme sedan

Centerpartiet backar från fria hyror i nyproduktion - beredd justera Januariavtalet - vill lägga ner jordbruk

Det blev alltså Centerpartiet som blinkade först. Annie Lööf (C) säger till DN att man är beredd att backa från fri hyressättning och även satsa mer på rättsväsendet och integration i en justerad JÖK, JUNK:en. Annie Lööf vill även lägga ner svenskt jordbruk och göra om till bed & breakfast i en utsträckt hand till Miljöpartiet.

Cornucopia - 2 timmar sedan

Gästinlägg: Lösningen på regeringskrisen och varför den inte kommer att genomföras

Nedanstående är ett gästinlägg signerat läsaren 3alexander.Ingen kan ha undgått vår pågående regeringskris och media svämmar över av spekulationer om vem som förhandlar med vem om vad och vilka som kan och inte kan tänkas förhandla med varandra. Självklart är politik komplicerat och min egen erfarenhet av området inskränker sig till ett fåtal år i ett ungdomsförbund.

Cornucopia - 3 timmar sedan

Ryssland fällde fyra bomber mot brittiska jagaren HMS Defender - förnekas av Storbrittannien

Ryssland uppger att man fällt bomber mot den brittiska jagaren HMS Defender i Svarta Havet. Anledningen uppges vara att jagaren närmat sig Ukrainas territorialvatten. Anfallet ska ha skett med Su-24 plan.

Cornucopia - 8 timmar sedan

V vill införa statliga marknadshyror på villor

Vänsterpartiet vill införa statliga marknadshyror på villor, där man ska betala en andel av marknadsvärdet i hyra till staten. Däremot motsätter man sig kommersiella marknadshyror för nyproducerade hyresrätter, så det är skillnad på folk och folk.Lenin - kommunism!

Cornucopia - 9 timmar sedan

Blandade börser i Asien efter positiv tisdag i USA - dollarn faller tillbaka

Dollarn faller tillbaka på fallande amerikanska räntor. Trots positiva börser i USA under tisdagen är utvecklingen blandad i Asien under morgonen.Svensk sommar och opiumvallmoStockholmsbörsen rekylerade upp igår och stängde på +0.

Cornucopia - 22 timmar sedan

Förvaltningsrätten avslår Hujedameis överklagan - diktaturens telekombolag fortsatt förbjudet i svensk 5G

Förvaltningsrätten avslog den kinesiska diktaturens telekombolag Huaweis överklagan mot förbudet att använda dess utrustning för svensk 5G-utbyggnad. Sveriges säkerhet står i första rummet.Nä, jag hade inget foto på Förvaltningsdomstolen, så för att alla kalenderbitare ska ha något att klaga över använda jag istället ett foto på Högsta domstolen.

Cornucopia - Igår: 14:59

IT-systemens detaljmätning av kollektivtrafiken leder till nedläggningsspiral

Sedan de skattefinansierade kollektivtrafiken börjat detaljmäta allt resande via olika IT-system har en nedläggningsspiral framför allt på landsbygden och mindre orter dragits igång. Indragna hållplatser, turer och linjer leder till ännu mindre resor, som leder till ännu mer nedläggningar och så fortsätter spiralen.Fint som fan i stan Förr planerades kollektivtrafiiken - som till drygt 50% finansieras med skattemedel och inte främst via biljetterna - utifrån var folk faktiskt bodde.

Cornucopia - Igår: 13:57

När man åker Skånetrafiken påminns man om hur värdelös Västtrafik är

Värsttrafik har systematiskt flera år på raken röstats fram av bloggläsarana som landets sämsta kollektivtrafik. Idag påminde Skånetrafiken om detta på bussresan tillbaka till bilen efter avslutad cykling. Värsttrafik sätter nämligen extra stolthet i usel service, och att inte stanna mer än på de fina orterna och köra förbi nio av tio hållplatser på landsbygden, som inte är fina nog för att stanna med det för Värsttrafik okända begreppet direkttrafik.

Cornucopia - Igår: 09:19

Det är inte bara marknadshyror som åkt ut - arbetsrätten, bygglovsreforrmen mfl reformer är nu i papperskorgen

Med fällandet av regeringen Löfven har Nooshit Dadgostar (V) inte bara förpassat meningslösa marknadshyror på nybyggen, med samma hyra som de första femton årens presumtionshyror, kasserats. Övriga reformer som presenterats under våren åker också ut med badvattnet, bland annat den förändrade arbetsrätten såväl som bygglovsreformen. Detta eftersom regeringen inte hunnit gå vidare med några faktiska lagförslag till riksdagen.

Cornucopia - Igår: 07:42

Blandade uppgångar i Asien under tisdagsmorgonen - Stockholmsbörsen på plus i regeringskrisen

Livet och särskilt världen går vidare även efter att den inkompetenta regeringen Löfven avsatts. I Asien är det blandade eller rent av kraftiga uppgångar under tisdagsmorgonen. Stockholmsbörsen gick plus igår och dollarn har fallit tillbaka något.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.