SVT > Inrikes

Wednesday, 23 June, 17:56

SVT - 22 nov 20 kl. 17:22

Professorn: Rapporten är något vi måste lära oss avRapporten från OECD visade att Sverige är sämst på att skriva ut patienter från iva, hålla nere R-talet och isolera sig. – Det är ju något som vi måste lära oss av och försöka att agera bättre nu under den andra vågen – att vi agerar tidigare, säger Joacim Rocklöv, epidemiolog och professor vid Umeå universitet..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
OECD, Sverige, Joacim Rocklöv, Umeå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Professorn, Rapportenär något vi måste , läraoss av

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Statsvetare förvånad över Lööfs besked: ”Väcker nya frågor”

Beskedet att Centerpartiet slopar kravet om att införa fri hyressättning kommer oväntat tidigt efter att regeringen fallit. Det menar statsvetaren Mikael Gilljam. – Det här väcker nya frågor kring hur det ska gå med budgetarbetet, säger han..

SVT - 1 timme sedan

Centerpartiet backar från kravet på fri hyressättning

Centerpartiet slopar kravet om att införa fri hyressättning i nyproducerade lägenheter, säger C-ledaren Annie Lööf i en intervju med Dagens Nyheter. Nu vill C ha nya förhandlingar om Januariavtalet – något som välkomnas av statsminister Stefan Löfven..

SVT - 2 timmar sedan

FN-rapport: Uppvärmningens följder redan här

I utkastet till FN:s klimatrapport skrivs en mörk historia om en planet där människorna är i fara. Svält, torka och sjukdomar är följder av den globala uppvärmningen som redan är en verklighet, omöjlig att stoppa..

SVT - 3 timmar sedan

Stor granskning av Waldorfskolorna inleds i höst

Skolinspektionen har beslutat att göra en övergripande granskning av Waldorfskolorna, skriver Läraren.se..

SVT - 3 timmar sedan

Beslut står fast: Olagligt att förbjuda slöja i skolan

Kammarrätten går på samma linje som förvaltningsrätten och stoppar Skurups och Staffanstorps kommun från att införa ett slöjförbud i skolan. – Att få utöva eller visa sin religion är något som skyddas av både regeringsformen och Europakonventionen, säger kammarrättspresidenten Dag Stegeland i ett pressmeddelande..

SVT - 5 timmar sedan

”Det blåser väldiga vänstervindar i Centerpartiet just nu”

Helena Lundgren, lokal centerpartist i Vindeln i Västerbotten, tror att Centerpartiet kommer förhandla med partierna till vänster, ge eftergifter till Vänsterpartiet och kanske till och med sätta sig i en röd-grön regering. Något som hon själv är mycket kritisk till..

SVT - 5 timmar sedan

Nu kan du få böter direkt om du spelar högljudd musik eller buskör vattenskoter

Raggare, rejvare och folk som buskör med sin vattenskoter får se upp – nu får nämligen polisen ge böter för förargelseväckande beteende direkt på plats..

SVT - 6 timmar sedan

Regeringskrisens lingo – statsvetaren förklarar

Juniavtal, punkt 44, Center-dokumentet och talmansrunda. Den inrikespolitiska turbulensen och regeringskrisen har gett upphov till en rad nya ord och begrepp. Men vad betyder de egentligen?

SVT - 7 timmar sedan

Riksdagen förbereder för extra arbete i sommar

Misstroendeomröstningen mot statsminister Stefan Löfven har skapat nya förutsättningar för riksdagen. I stället för sommaruppehåll måste ledamöterna nu vara redo att snabbt kallas in för eventuella nya statsministeromröstningar..

SVT - 8 timmar sedan

Centerns besked: Inget budgetsamarbete med V

Efter att regeringen fallit verkar låsningen mellan partierna riksdagen verkar närmst total.Miljöpartiets utspel om ett ”juniavtal”, där regeringen gör upp om budgeten med C och V, möts av kalla handen från Centerpartiet. – Det är inte ett sällskapsspel det handlar om, säger partiets vice ordförande Anders W Jonsson, till SR P4..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.