UNT > Nyheter

Wednesday, 23 June, 05:33

UNT - 22 nov 20 kl. 12:02

Så blir Black Friday i Uppsala – hårt tryck på PostnordKöer till butiker med mängder av specialerbjudanden – det är inte att vänta under årets Black Friday. I stället ser e-handeln ut att öka kraftigt, vilket sätter press på Postnord..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Black Friday, Uppsala, Postnord

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så blir Black, Fridayi , Uppsala, hårt, tryck, Postnord

Fler nyheter från UNT

UNT - 3 minuter sedan

Andersson: "Farligt att vara översmart"

Sverige går för gruppsegern mot Polen i S:t Petersburg. Samtidigt har man järnkoll på mötet mellan Spanien och Slovakien. Men… –Det är farligt att vara översmart och krångla till det för mycket, säger förbundskapten Janne Andersson..

UNT - 3 minuter sedan

TV: "Det är så stigmatiserat med droger"

Uppsalastudenten Amir jobbar inom vården. Det ingen av dem som han möter i jobbet vet är att han också tar droger på helgen. "De skulle nog inte lita på mig lika mycket om de visste", säger han själv..

UNT - 3 minuter sedan

TV: Följ med när avloppsvattnet drogtestas

3 880 linor kokain, 15 700 doser amfetamin och 610 doser MDMA. Så mycket narkotika tog Uppsalaborna under en vecka i maj. Det visar en mätning av avloppsvattnet som forskare på SLU har gjort exklusivt för UNT och SVT Uppsala..

UNT - 3 minuter sedan

För att jobba längre behövs mer flexibilitet

Pensionssystemet behöver anpassas för folk med funktionsnedsättningar, skriver Åsa Strahlemo, ordförande för DHR..

UNT - 3 minuter sedan

Uppsalaborna drar 4 000 linor kokain – på en vecka

Hur mycket knarkas det egentligen i Uppsala? UNT och SVT Uppsala lät drogtesta avloppsvattnet under en vecka i maj – en vecka då Uppsalaborna drog nästan 4 000 linor kokain och tog över 15 000 doser amfetamin..

UNT - 3 minuter sedan

Han jobbar i vården – och festknarkar på helgen

Drogerna som Amir köper på nätet landar på hallmattan hemma. Och Uppsalastudenten är långt ifrån ensam om att klicka hem droger från olika hemsidor..

UNT - 15 minuter sedan

Mordplaner och kokainhandel – dom i dag

Nio personer åtalades i våras för grov brottslighet med koppling till Örebro och konflikter inom gängmiljön..

UNT - 30 minuter sedan

Bitcointillslag sänker priset på grafikkort

Priserna på grafikkort från Asus och Nvidia störtdyker på e-handelsplattformar i Kina, sedan landet börjat slå till mot utvinning (mining) av kryptovaluta som bitcoin, rapporterar tidningen South China Morning Post..

UNT - 1 timme sedan

Nio års fängelse för knarksmuggling

För att komma runt de hårdare gränskontrollerna under pandemin smugglade en knarkliga cannabis från Danmark till Skanörs hamn i en motorbåt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.