Expressen > Opinion

Thursday, 06 May, 01:47

Expressen - 22 nov 20 kl. 08:00

En expertmyndighet som vilseleder folket är livsfarligFolkhälsomyndighetens sätt att föra befolkningen bakom ljuset påminner mer om en diktatur än en liberal demokrati.Att en expertmyndighet som vilseleder har högt förtroende är livsfarligt. Sanningen måste få ett genomslag, skriver ST-läkaren Benjamin Kalischer Wellander..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
ST, Benjamin Kalischer Wellander

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En expertmyndighetsom , vilseleder, folketär , livsfarlig
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 9 timmar sedan

Vilket sagolikt trams Åkesson ägnar sig åt

Att Sverigedemokraterna kallar sig för arbetarparti är desinformation och vilseledning i närmast sovjetisk maskirovka-stil.Jimmie Åkesson, du är en falsk profet, skriver försvarsminister Peter Hultqvist (S) och Kim Söderström (S), Byggnads..

Expressen - 20 timmar sedan

Regeringens maktbegär borde oroa oss alla

För 100 år sedan införde Liberalerna demokrati i Sverige. Vi vägrar acceptera att regeringen lättvindigt och i pandemins namn nu vill fortsätta ha möjligheten begränsa fundamenten för det öppna och liberala samhället, skriver Nyamko Sabuni (L)..

Expressen - Igår: 16:59

Vi kräver en kriskommission för jämställdheten

För att få bukt med mäns våld mot kvinnor krävs en regeringstillsatt kriskommission som beaktar alla aspekter och konsekvenser av ojämställdheten i samhället. Det skriver flera av Sveriges ledande kvinnoorganisationer..

Expressen - Igår: 05:45

Public service behöver skyddas i grundlagen

Sverigedemokraterna har konsekvent agerat mot journalistiken. Detta motiverar att oberoendet för public service grundlagsfästs. Det hot mot pressfriheten som SD står för, gör det också nödvändigt att göra det långt svårare att ändra den svenska grundlagen, skriver Olle Wästberg..

Expressen - I förrgår: 12:28

Sverige behöver öka invandringen

KDU:s resonemang innehåller tankefel och rent skadliga föreställningar av vad invandring betyder för Sverige. Vi har alla möjligheter att ta emot fler, skriver Aida Badeli, språkrör för Grön ungdom..

Expressen - I förrgår: 05:45

S-politiker: Regeringen måste erkänna folkmordet

Utan Socialdemokraterna kommer det inte att bli ett erkännande. Nu när USA:s president Joe Biden klivit fram i frågan borde det vara självklart att Sverige följer efter. Folkmordet i Osmanska riket 1915 ska kallas ett folkmord, skriver fem socialdemokratiska kommunstyrelseordförande.

Expressen - 02 maj 21 kl. 07:15

Är det för mycket begärt att män använder kondom?

Juridisk abort blir bara ytterligare ett underlättande för män att kunna få utlösning var de vill, utan att behöva tänka vidare på konsekvenserna av det, skriver gravida influencern Lisa Maria Jönsson..

Expressen - 01 maj 21 kl. 17:03

Sluta skyll på Skolverket, Anna Ekström

Socialdemokraterna har ägnat debatten efter PISA-haveriet åt att skylla på Skolverket. Ja, myndigheten har brustit i sitt arbete – men regeringen är och förblir ytterst ansvarig för styrningen av landet. Myndigheterna, inklusive Skolverket, agerar på regeringens direktiv och uppdrag, skriver Roger Haddad (L)..

Expressen - 01 maj 21 kl. 07:15

Sossarna har blivit ett arbetarfientligt parti

Socialdemokraterna stoltserar med minnen och gamla meriter från tiden då partiet värnade arbetare, men är i dag ett renodlat maktparti. Att aktivt fördela bort pengar från de som byggt landet är enligt vår uppfattning både osolidariskt och omoraliskt, skriver Jimmie Åkesson och Magnus Persson (SD)..

Expressen - 30 apr 21 kl. 16:00

Löfven vek inte ned sig vid EU-förhandlingarna

Stefan Löfven drev en hård förhandlingslinje när EU:s återhämtningspaket mejslades fram i somras. Historiska rabatter på Sveriges EU-avgift kunde säkras. Det är raka motsatsen till att vika ned sig, skriver EU-minister Hans Dahlgren (S) i en replik till Mark Brolin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.