Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 09 May, 01:00

Vimmerby Tidning - 21 nov 20 kl. 22:00

Fem år sedan känsloladdad strid om skolornaKommunens dåliga ekonomi och nya kvalitetskrav på skolorna fick den politiska majoriteten att föreslå att fyra små skolorna i kommunen skulle läggas ner för fem år sedan..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Femår sedan , känsloladdad, stridom , skolorna
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Ny brittisk splittring – men omvända roller

Självständighetsfrågan klyver Skottland i tu. Som i ett upp- och nedvänt brexit står Boris Johnson på motsatt sida och tvingas bemöta sina egna argument, ser Cambridgeprofessorn Catherine Barnard. –Det är ironi på ironi på ironi, säger hon..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Keyyo fick lämna "Let's dance"

Nu är det slutdansat för Kristina ”Keyyo” Petrushina. Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson drog komikern och youtubaren det kortaste strået i lördagen program. Paret blir det sista att göra sorti före finalen..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Fick laxermedel – men led av tarmcancer

En person som ordinerades laxermedel mot förstoppning led i själva verket av tarmcancer..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Vårdboende utanför Ronneby evakuerat vid brand

En brand utbröt på lördagskvällen på ett vårdboende i Listerby öster om Ronneby..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Covidsjuk läkare fall för Arbetsmiljöverket

Region Västra Götaland anmäler en händelse där en överläkare gick till jobbet med covid-symtom och smittade andra, rapporterar Göteborgs-Posten..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Oljeledning i USA stängd efter cyberattack

En oljeledning som transporterar bensin och diesel till USA:s östkust stängdes av Colonial Pipeline som sköter driften sedan bolaget utsatts för en cyberattack, rapporterar The Wall Street Journal..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Universitetets ovärderliga konst får ny lokal

Den dolda konstskatt Lunds universitet har är värd hundratals miljoner kronor. Här finns Rembrandt, Matisse, Léger och flera svenska mästare – och snart ska konsten bli mer offentlig med hjälp av en ny magasinsbyggnad..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Museichefer: Kulturhistoria på spel utan stöd

Centralmuseerna har förlorat hundratals miljoner kronor under pandemin. "Vi vill se lika kraftfulla insatser för museerna som har gjorts för att stötta näringslivet och utbildningssektorn", kräver museicheferna på DN debatt..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

DeChambeaus miss: Flög 300 mil mellan rundorna

Bryson DeChambeau flög hem från veckans PGA-tourtävling i Charlotte i tron att han hade missat kvalgränsen. Men det hade han inte. Efter drygt 300 mils flygning var han tillbaka på första tee tidigt på lördagsmorgonen..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Labour vinnare i Wales

I skuggan av valet i Skottland har flera andra val hållits i Storbritannien. Bland annat i Wales, där Labour återigen blev största parti i det regionala parlamentet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.