News55 > Nyheter

Sunday, 09 May, 00:37

News55 - 21 nov 20 kl. 21:35

Skulle hämnas rån – attackerade fel personerI januari i fjol rånades en då 21-årig man och misshandlades brutalt av ett gäng ungdomar i Klagshamn i Malmö. Dagen efter begav sig två av 21-åringens vänner i bil till Klagshamn där de attackerade fyra pojkar – som var helt oskyldiga till rånet. Förar. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Klagshamn, Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skulle hämnas, rån, attackerade, felpersoner
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Khan återvald som Londons borgmästare

I skuggan av valet i Skottland har flera andra val hållits i Storbritannien. I London har Sadiq Khan, Labours kandidat, blivit återvald som borgmästare. Sadiq Khan besegrade den konservativa utmanaren Shaun Bailey i borgmästarvalet med 55,2 procent av r….

News55 - 1 timme sedan

Hon fick lämna “Let’s dance”

Nu är det slutdansat för Kristina ”Keyyo” Petrushina. Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson drog komikern och youtubaren det kortaste strået i lördagen program. Paret blir det sista att göra sorti före finalen.

News55 - 1 timme sedan

Ny brittisk splittring – men omvända roller

Självständighetsfrågan klyver Skottland i tu. Som i ett upp- och nedvänt brexit står Boris Johnson på motsatt sida och tvingas bemöta sina egna argument, ser Cambridgeprofessorn Catherine Barnard. – Det är ironi på ironi på ironi, säger hon.

News55 - 2 timmar sedan

Fick laxermedel – men led av tarmcancer

En person som ordinerades laxermedel mot förstoppning led i själva verket av tarmcancer. Nu har sjukhuset gjort en lex Maria-anmälan, skriver GT . Personen sökte hjälp för magproblem och ordinerades laxermedel efter en datortomografi.

News55 - 2 timmar sedan

Vårdboende utanför Ronneby evakuerat vid brand

En brand utbröt på lördagskvällen på ett vårdboende i Listerby öster om Ronneby. Alla vårdtagare och personalen evakuerades på grund av rökutvecklingen från källaren. Polis, räddningstjänst och ambulans tillkallades.

News55 - 1 timme sedan

Keyyo fick lämna “Let’s dance”

Nu är det slutdansat för Kristina ”Keyyo” Petrushina. Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson drog komikern och youtubaren det kortaste strået i lördagen program. Paret blir det sista att göra sorti före finalen.

News55 - 2 timmar sedan

Covidsjuk läkare fall för Arbetsmiljöverket

Region Västra Götaland anmäler en händelse där en överläkare gick till jobbet med covid-symtom och smittade andra, rapporterar Göteborgs-Posten . Det var i oktober i fjol som en överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset jobbade trots uppenbara sym….

News55 - 2 timmar sedan

Oljeledning i USA stängd efter cyberattack

En oljeledning som transporterar bensin och diesel till USA:s östkust stängdes av Colonial Pipeline som sköter driften sedan bolaget utsatts för en cyberattack, rapporterar The Wall Street Journal . Attacken upptäckes i fredags, och bolaget stängde då n….

News55 - 2 timmar sedan

Universitetets ovärderliga konst får ny lokal

Den dolda konstskatt Lunds universitet har är värd hundratals miljoner kronor. Här finns Rembrandt, Matisse, Léger och flera svenska mästare – och snart ska konsten bli mer offentlig med hjälp av en ny magasinsbyggnad. – Det är ett stort och avancerat b….

News55 - 3 timmar sedan

Museichefer: Kulturhistoria på spel utan stöd

Centralmuseerna har förlorat hundratals miljoner kronor under pandemin. "Vi vill se lika kraftfulla insatser för museerna som har gjorts för att stötta näringslivet och utbildningssektorn", kräver museicheferna på DN debatt . De 13 centralmuseerna har e….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.