Nyan > Svenskfinland

Saturday, 19 June, 20:25

Nyan - 21 nov 20 kl. 13:18

Ny bok av Ekström-En tidsresa i bild och textHur tedde sig livet på en åländsk bondgård som inhyste ryska soldater under första världskriget? .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ekström-En

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny bokav , Ekström-En, tidsresai , bildoch , text

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Ny kollektivtrafik nästa år

Den 1 januari 2022 tar landskapsregeringen över kollektivtrafiken av Mariehamns stad och nya linjer tillkommer. .

Nyan - 4 timmar sedan

Janek Frantzen blir ny chefläkare för ÅHS

Janek Frantzen, docent i neurokirurgi, blir ny chefläkare för Ålands hälso- och sjukvård. Det beslutade ÅHS styrelse på sitt möte i fredags. .

Nyan - Igår: 16:00

Ovillkorligt fängelse för stöld och snatteri

En man döms till 80 dagars ovillkorligt fängelse för stöld, försök till stöld och snatteri. .

Nyan - Igår: 15:51

Olivia Weuro tog lagguld i FM

Ett guld på fyra tävlingar är facit för simmaren Olivia Weuro efter långbane-FM:s två första dagar. .

Nyan - Igår: 14:00

Justitiekansler uttalade sig om Erikssons rekrytering

Diskriminerades en sökande i Helsingfors på grund av sin icke-åländska börd när John Eriksson fick jobbet som förvaltningschef för ett år sedan?Nej, anser Justitiekanslern (JK) i ett beslut nyligen – men motiveringarna till rekryteringen borde ha varit bättre antecknade. .

Nyan - Igår: 12:13

Viking Line återupptar Helsingfors-Stockholm-trafiken

Viking Line öppnar upp trafiken mellan Helsingfors och Stockholm den 6 juli. Det skriver Viking Line i ett pressmeddelande. Den första avgången är med m/s Gabriella från Helsingfors.

Nyan - Igår: 11:00

MP:s årsbokslut kunde varit värre

Även om 2020 blev ett betydligt svagare år för Mariehamns Parti än rekordåret 2019 så blev raset inte så stort som befarat.– 2020 blev ändå klart bättre än vi hade trott med tanke på läget förra våren och sommaren, säger vd Niklas Lampi. .

Nyan - Igår: 09:42

Tallink Silja tillbaka på Helsingfors-Stockholm

Tallink Silja återupptar trafiken mellan Stockholm och Helsingfors den 1 augusti, efter nästan 16 månaders uppehåll. Det skriver rederiet i ett pressmeddelande. Rutten öppnas inledningsvis med ett fartyg, Silja Serenade, som ska avgå från Helsingfors och Stockholm varannan dag.

Nyan - Igår: 09:03

Nattlig brand hos Ålands skogsindustrier

En brand utbröt hos Ålands Skogsindustrier i Godby sent i torsdags kväll. Släckningsarbetet pågick i flera timmar under natten. – Branden misstänks ha börjat i ett transportband på sågverksidan, säger Lennart Johansson, räddningschef för Räddningsområde Ålands landskommuner.

Nyan - Igår: 09:00

Mäklare under utredning till angrepp mot tjänstemän

Den mäklare som synas av landskapets tjänstemän efter en svensk konkurstvist slår nu tillbaka. I ett brev hävdar han att landskapsregeringen samarbetar med Ålands Radio om ett ”mediadrev” för att smutskasta honom. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.