Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 01 August, 21:20

Vimmerby Tidning - 21 nov 20 kl. 10:00

Ove har massor av planer för pensionenNyligen gjorde Ove Olsson sin sista arbetsdag på Astrid Lindgrens Värld. Pensionen kom lite tidigare än väntat och nu ska han ägna sina dagar åt att rå om familjen och jobba för sin hemort Storebro..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Ove Olsson, Astrid Lindgrens Värld, Storebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ovehar , massorav , planerför , pensionen

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 3 minuter sedan

Fullsatt Bökensved när artisteliten besökte Västervik

I söndags återvände turnén Diggiloo till Västervik. På scenen uppträdde både Tommy Nilsson, Sarah Dawn Finer och mellovinnaren Tusse..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Covidpatient kunde ha dött av filtermiss

Sahlgrenska universitetssjukhuset lex Maria-anmäler en händelse där en covidpatient försattes i livsfara på grund av ett kvarglömt filter i en respirator, rapporterar Göteborgs-Posten..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Svenska stjärnan: Har nog aldrig varit bättre

Jamina Roberts har spelat i landslaget i mer än tio år. Ändå är det nu som hon nått sin kanske högsta nivå. –Kombinationen jag, laget och fysisk form har kanske aldrig varit bättre, säger hon..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Eldhärjade kolsyrefabriken får "brinna färdigt"

Brandläget i den eldhärjade kolsyrefabriken i Gröndal i södra Stockholm är oförändrad sedan lördagen..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Rammade kustbevakningens båt – greps efter jakt

Polisen kunde under natten gripa en man och en kvinna i Hudiksvall. De hade då flytt efter att ha rammat en av Kustbevakningens båtar och sedan kraschat upp på land..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Dricksvattnet hotat – skyddet ska stärkas

Dricksvattnet på många platser i Sverige riskerar att förorenas på grund av översvämningar och farliga utsläpp..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Fängelse i tre år för sexbrott mot två kvinnor

En kvinna vaknade av att en naken man onanerade och tog henne på brösten i sängen, skriver GT. "Jag trodde jag var hemma", skrev mannen senare i ett sms till kvinnan. Nu döms han till över tre års fängelse för sexbrott mot två kvinnor i Västsverige..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Fler tjejer blir biodlare i Mörlunda

Mathilda Axelsson är ny medlem i Mörlunda biodlarförening och ingår i trenden där alltfler fler unga tjejer vill bli biodlare..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Stadsljus vilseleder dyngbaggar

Ljusföroreningar slår ut dyngbaggarnas naturliga stjärnkompass, visar en studie från Lunds universitet och universitetet i Johannesburg. Djuren – som i vanliga fall orienterar sig efter Vintergatans sken – tar i städerna hjälp av gatlyktor och neonskyltar, vilket kan leda till konfrontation..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Fornborg på Öland återupptäckt efter 300 år

Forskaren Jan-Henrik Fallgren har gjort vad många arkeologer bara kan drömma om. Han har upptäckt vad som kan vara Ölands största fornborg. –Att hitta en fornborg är inte så ofta man gör, det är kanske en gång vart trehundrade år, säger han till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.