News55 > Nyheter

Thursday, 23 September, 13:31

News55 - 21 nov 20 kl. 07:05

Allt fler äldre dör återigen i covidAntalet som dör i covid-19 ökar. De senaste veckorna har det åter börjat dyka upp enstaka dödsfall bland personer under 60 år. Men fortfarande har de flesta som dött bott på äldreboende eller haft hemtjänst. I mitten av oktober skedde trendbrottet. Från. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt fler, äldre, dör, återigeni , covid

Fler nyheter från News55

News55 - 4 minuter sedan

En begärs häktad efter Säpoinsats

Den person som under måndagen anhålls efter en Säpoinsats i Mellansverige har nu begärts häktad. Personen var inledningsvis skäligen misstänkt för spioneri, enligt Säpo. Flera medier rapporterar nu att personen begärts häktas som misstänkt för grov obeh….

News55 - 4 timmar sedan

Viss avmattning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsens uppgång mattas av något. Vid lunchtid är OMXS-index upp 1,3 procent. Gårdagens räntebesked från amerikanska Federal Reserve och efterföljande uppgång på Wall Street får ringar på vattnet på de ledande europeiska marknaderna.

News55 - 10 minuter sedan

Magsjukan sprids – fyra åkare skickas hem

Ebba Andersson, Charlotte Kalla, Moa Lundgren och Emma Ribom skickas hem från skidlandslagets läger i Frankrike, rapporterar Aftonbladet . Anledningen är magproblem och landslagsledningen tror att orsaken kan vara något åkarna fått i sig. – Vi har tagit….

News55 - 5 minuter sedan

Anders Bagge får radioprogram

Anders Bagge får en radioshow på Mix Megapol – den 1 oktober har programmet "Maracas" premiär på kanalen. Vid sin sida har Anders Bagge programledaren och den tidigare "Idol"-deltagaren Arantxa Álvarez. "Jag älskar radio och borde egentligen börjat med….

News55 - 15 minuter sedan

Oförändrad brittisk styrränta

Den brittiska centralbanken, Bank of England, lämnar styrräntan oförändrad på 0,1 procent och gör inga justeringar i sitt stödköpsprogram på 895 miljarder pund (motsvarande drygt 10 600 miljarder kronor) till och med 2021. Beslutet om räntan var enhälli….

News55 - 15 minuter sedan

Då har serien om Skandiamannen premiär

Netflixproduktionen "Den osannolika mördaren" har fått ett premiärdatum. Tv-serien, baserad på Thomas Petterssons bok "Den osannolika mördaren: Skandiamannen och mordet på Olof Palme", läggs ut på strömningstjänsten den 5 november. Dramaserien är en fik….

News55 - 15 minuter sedan

Staten kan få hela ansvaret för assistans

Staten kan få ta hela ansvaret för den personliga assistansen för funktionshindrade. Idag delar stat och kommuner på det, med en del problem som följd. På uppmaning av riksdagen ska regeringen utreda frågan.

News55 - 15 minuter sedan

Släkt till pojke i linbanekrasch möts i rätten

En sexårig pojke, som var den enda som överlevde linbanekraschen i italienska Piedmont i maj, är föremål för en rättstvist mellan sina släktingar. 14 människor, däribland pojkens föräldrar och lillebror, omkom i kraschen när en linbanevagn slungades bak….

News55 - 45 minuter sedan

Tio svenska IS-kvinnor kan utvisas snart

Minst tio kvinnor och 20 barn med anknytning till Sverige finns kvar i Roj-lägret i nordöstra Syrien, fler än vad UD tidigare angett. Inom någon månad kan de utvisas och flygas tillbaka till Sverige. – Våra beräkningar är att det i dagsläget finns tio k….

News55 - 30 minuter sedan

Rysk granskningsgrupp får människorättspris

Observatörsgruppen OVD-Info har i tio år granskat polisinsatser mot oppositionella i Ryssland. Nu får gruppen utmärkelsen Årets människorättsförsvarare. Priset delas ut av organisationen Civil Rights Defenders, som beskriver OVD-Info som en livsviktig k….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.