Nyan > Svenskfinland

Sunday, 09 May, 23:51

Nyan - 20 nov 20 kl. 18:31

Nämndstöd för esplanaderStadsutvecklingsnämnden stöder förslaget till ändring av stadsplanen för att skydda och utveckla stadens esplanader. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nämndstödför , esplanader
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Seger för IFK i hemmapremiären

FOTBOLL. IFK vann söndagens hemmapremiär mot liganykomlingen AC Oulu. Matchen slutade 3-1.

Nyan - 10 timmar sedan

Snabbare tillväxt om Högskolan växer

Att utöka utbildningen på Högskolan och få fler utexaminerade skulle ge en viktig tillväxteffekt på Åland och få pandemins negativa effekter att ebba ut snabbare. Men utbildningen behöver riktas om – och särskilt intressera yngre kvinnor. Det framgår av Åsubs analys av Ålands framtida utbildningsbehov.

Nyan - 14 timmar sedan

Slopade avgifter minskade Finnlines vinst

Finnlines redovisar en minskad omsättning med 16 procent för årets första kvartal. Totalt tappade fraktrederiet 91 miljoner, varav 21,4 på passagerartrafiken. 47 miljoner av minskningen beror enligt rederiet på reducerade tilläggsavgifter på begäran av kunderna.

Nyan - Igår: 20:48

Flickor dominerade i Vokalisten-tävling

  Enni Sjölund, Felicia Alm, Molly Andersson, Miniya Holmström och Siri Donning heter vinnarna i Ålands ungdomsförbunds vokalisttävling Vokalisten, som anordnades lördag kväll. Evenemanget sändes via ungdomsförbundets hemsida. I juryn satt Ove Andersson, med bred erfarenhet från kulturfältet, Ramona Nordberg, sångare i dansbandet Högtryck samt Tilde Westergård, som vann sångtävlingen Deluxe 2019 och utsågs till Ålands lucia 2020.

Nyan - Igår: 16:21

Trafikbrott och varjehanda ofog sysselsatte polisen i helgen

Polisen påträffade under fredag-lördagsdygnet två obesiktade fordon i trafik. I det första fallet fick föraren böter och misstänks för trafikförseelse, och bilens registerskyltar avlägsnades. I det andra fallet fick fordonets ägare, som inte var förare, böter och misstänks för trafikförseelse efter att ha tillåtit användning av ett fordon i trafik emot besiktningsbestämmelserna.

Nyan - Igår: 15:02

Första förlusten för ÅU

FOTBOLL. Åland United förlorade lördagens match mot TiPS på bortaplan. Matchen mot fjolårstvåan slutade 2-1.

Nyan - Igår: 13:53

Spår av coronavirus i Lotsbroverket

Spår av coronaviruset har hittats i nio av elva avloppsvattenprover som tagits vid Lotsbroverket i år. .

Nyan - Igår: 10:00

Organisationsproffs i Viking Line-styrelse

Viking Lines styrelse får ett nytt namn: Christina Dahlblom, 42, entreprenör, styrelseproffs, ekonomie doktor och sedan november Professor of Practice vid Svenska Handelshögskolan föreslås till nyval i samband med bolagsstämman den 27 maj. Christina Dahlblom är inriktad på organisation och ledarskap och är en ofta anlitad föreläsare om bolagskultur och ledarskap. Hon har även kandiderat till vice ordförande i Svenska folkpartiet.

Nyan - I förrgår: 19:26

Moderaterna sprack om tobaksavgiften

Landskapsregeringen var i går oenig hur stor avgiften för tillsyn av tobaksförsäljningen ska vara. Efter omröstning blev beslutet 100 euro per år. De moderata ministrarna lade fram varsitt förslag.

Nyan - I förrgår: 18:19

Ett nytt fall, ingen i karantän

Ett nytt fall av covid-19 upptäcktes på fredagen. Det meddelar Jeanette Pajunen, direktör för Ålands hälso- och sjukvård på fredag kväll. Ingen sätts i karantän.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.