SR > Nyheter

Saturday, 19 June, 21:40

SR - 20 nov 20 kl. 17:13

Vårdbiträdet Jahman Landén nekades sjukpenningRekordmånga personer nekas sjukpenning när deras arbetsförmåga ska prövas mot hela arbetsmarknaden efter 180 dagars sjukskrivning. 50-åriga Jahman Landén, som är vårdbiträde inom äldreomsorgen, blev av med sin sjukpenning efter sex månader..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Jahman Landén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdbiträdet, Jahman, Landén, nekades, sjukpenning

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Extramöte om smittorisken i riksdagen

Utmaningen för partierna på måndag blir att hantera balansgången mellan den demokratiska rätten att rösta och risken för smittspridning. Riksdagens talman höll dörför ett möte med gruppledarna i riksdagen och folkhälsomyndighetetens generaldirektör idag. Omröstningen handlar om att få ihop minst 175 röster som stödjer ett misstroende.

SR - 3 timmar sedan

Baastad (S): Ansvarslöst att driva fram en politisk kris

Socialdemokraternas partistyrelse samlades under lördagseftermiddagen för att diskutera regeringskrisen. Partisekreteraren Lena Rådström Baastad tycker att V, Sd, M och Kd är ansvarslösa. ”Vi måste ha fokus på Sveriges bästa”, säger hon..

SR - 4 timmar sedan

V backar inte efter Johanssons (S) besked om samtal

Beskedet från justitieminister Morgan Johansson i Ekots lördagsintervju, att parterna på hyresmarknaden nu bjudits in för att försöka hitta en gemensam lösning på hyressättningen, har inte fått Vänsterpartiet att ändra sig. Partiet vill fortsatt fälla regeringen på måndag över frågan om fri hyressättning i nyproduktion. “Det som skulle bli resultatet av det här är att Hyresrättsföreningen hamnar i gisslan”, säger Vänsterpartiets vice ordförande Ida Gabrielsson..

SR - 5 timmar sedan

Gabrielsson: Hyresgästföreningen blir gisslan

Vänsterpartiets vice ordförande, Ida Gabrielsson, avvisar justitieminister Morgan Johansson förslag om att låta parterna på bostadsmarknaden hitta en gemensam lösning om hyressättningen. Det skulle göra Hyresgästföreningen till gisslan, anser hon..

SR - 6 timmar sedan

Ekot erfar: Talmannen kallar gruppledarna till möte

Talmannen har kallat gruppledarna i riksdagen till ett extra möte i eftermiddag, erfar Ekot. Detta för att reda ut de frågetecken som finns kring risken för smittspridning i samband med måndagens planerade misstroendeomröstning..

SR - 8 timmar sedan

Morgan Johansson: Vi har gått Vänsterpartiet till mötes

Vänsterpartiet hotar att fälla regeringen på måndag över frågan om fri hyressättning i nyproduktion. Justitieminister Morgan Johansson anser att regeringen har försökt möta Nooshi Dadgostars ultimatum. Det säger han i Ekots lördagsintervju.

SR - 8 timmar sedan

Hör Morgan Johansson (S) i Ekots lördagsintervju

Sverige går mot en regeringskris. Hade regeringen kunnat undvika den nu uppkomna situationen? Justitieminister Morgan Johansson (S) är veckans gäst i Ekots lördagsintervju..

SR - 8 timmar sedan

1,5 miljarder dollar ska gå till migranter från Venezuela

Flera Västländer har i veckan lovat bidra med drygt 1,5 miljarder dollar för att stötta de länder som tagit emot många migranter från det krisdrabbade Venezuela. Flest har grannlandet Colombia tagit emot. Venezuelanskan Aymára Sánchez, som leder en hjälporganisation i Bogotá, tycker att pengarna sällan går till de mest akuta behoven..

SR - 9 timmar sedan

Olycka på Ölandsbron - avstängt ut mot ön

Vid lunchtid på lördagen inträffade en olycka på Ölandsbron med flera fordon inblandade. Strax efter att räddningstjänsten kommit fram till platsen beslutade man att stänga av bron i riktning ut mot Öland. Prognosen är att bron kommer att vara avstängd en timme, till 13-tiden..

SR - 9 timmar sedan

Rymdteleskopet Hubble ur funktion

Rymdteleskopet Hubble har varit ur funktion de senaste dagarna, enligt USA:s rymdmyndighet Nasa. Orsaken är att en av Hubbles datorer slutat fungera. Ett försök att starta om den har misslyckats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.