PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 01 August, 23:03

PrivataAffärer - 20 nov 20 kl. 08:55

Här är fredagens färska köprekarKepler Cheuvreux höjer riktkursen för Lifco till 750 kr från 598 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 666 kr på torsdagen. Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Nibe till behåll från minska.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Cheuvreux, Lifco, Nibe, Markets, Scatec, Oslo, Metso Outotec, Helsingfors, Bank, ABB, Securities, Lundbergs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är fredagens, färska, köprekar

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - I förrgår: 14:37

Veckans mest blankade aktier

Oncopeptides tog förra veckan över Fingerprint Cards plats som mest blankad, och behåller den med en total blankningsposition om 7,04 procent av kapitalet, trots viss minskning från 7,29 procent förra veckan. De korta positionerna i Fingerprint har dock fortsatt öka marginellt den senaste veckan. Blankningen har minskat drygt en halv procent i Scandic efter att Citadel Advisors gått under rapporteringsgränsen.

PrivataAffärer - I förrgår: 13:00

Här är analytikernas aktiefavoriter i sommar

Aktiellt har gått igenom de olika analyshusens aktiefavoriter genom att notera rekommendationsförändringarna. Syftet är att därefter jämföra med de analyser som Swedbank och Kepler Cheuvreux gör. Swedbanks analyser av vilka bolag som är mest köpvärda just nu stämmer relativt väl med hur de övriga analyshusen agerar.

PrivataAffärer - I förrgår: 11:50

Nokias rapport rosas av UBS, Kepler och Nordea

Resultatet för andra kvartalet visade att risken finns på uppsidan i konsensusestimaten för Nokias rörelseresultat 2023. Det anser UBS som i en uppdatering skriver att det finländska telekombolagets marginaler lär fortsätta att förbättras på grund av kostnadsbesparingar och en positiv produkt/geografi-mix. Stark tillväxt inom nätverksinfrastruktur är viktigt för investeringscaset enligt UBS, som höjt riktkursen för Nokia till 6 euro från tidigare 5,20 med bibehållen köprekommendation.

PrivataAffärer - I förrgår: 11:13

Trading Direkt med dagens börsnyheter och teknisk analys

  Teknisk analys i avsnittet: OMXS30, S&P500, DAX, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Guld, Silver, Koppar, Olja, Azelio, Bitcoin, NCC, PEXA, Pexip, Recyctec, Saniona, SSAB, Tesla, Wish.  .

PrivataAffärer - I förrgår: 09:23

Spararna återvänder till folkaktierna

Investor, Volvo och Ericsson är de nygamla favoriterna hos de båda nätmäklarna Avanza och Nordnet. – Intresset för Investor följs av det för Ericsson och Volvo. Två bolag som inte bara underpresterat börsen under juli utan även gett negativ avkastning.

PrivataAffärer - I förrgår: 08:42

Här är fredagens färska köprekar

Nordea Markets höjer riktkursen för Novo Nordisk till 610 danska kr från 556 danska kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

PrivataAffärer - I förrgår: 06:00

Kapitalförvaltaren: Aktier att köpa just nu

På frågan i intervjun i Aktiellt om kunderna just nu befinner sig på köp- eller säljsidan, svarar Sebastian Martinsson tveklöst att de befinner sig på köpsidan. – Det har varit och är fortfarande en prövning av tålamodet när marknaden handlas i en konsolidering under så här lång tid. Kunderna vill aktivera sina likvida medel men den rätta övertygelsen finns inte riktigt där.

PrivataAffärer - I förrgår: 03:44

Snabb revansch för portföljen

MTG var förra veckans största förlorare till följd av halvårsrapporten som till en början inte föll marknaden i smaken. Denna vecka har aktien dock återhämtat en stor del av fallet. I rapportfallet passade bolagets vd Maria Redin på att köpa aktier i bolaget till ett värde om knappt en halv miljon kr.

PrivataAffärer - 29 jul 21 kl. 14:45

Investmentbank sänker Oncopeptides riktkurs med 75 procent

Senast den 13 juli blev det känt att H.C Wainwright sänkt rekommendationen för Oncopeptides till sälj från köp, varpå riktkursen då nedjusterades till 48 kr från 155 kr. På torsdagseftermiddagen var aktien ned 1,6 procent till 45,68 kr..

PrivataAffärer - 29 jul 21 kl. 13:15

Något under förväntan för Millicom

Latinamerikasegmentets omsättning uppgick till 1.545 miljoner dollar. Snittestimatet låg här på 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.