Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 23 September, 14:36

Expressen Dina Pengar - 15 nov 20 kl. 19:27

19-åriga Guinness- arvtagerskan dödGuinnessfamiljen sörjer sedan 19-åriga Honor Utloh, arvtagerska till den aristokratiska affärsdynastin, tragiskt gick bort i en olycka i somras.19-åringen hittades medvetslös i en swimmingpool, och hennes liv gick inte att rädda, skriver Daily Mail.Det är inte första gången familjen skakats av tragedier..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Guinness, Honor Utloh, Daily Mail

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 19-åriga, Guinness, arvtagerskandöd

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 45 minuter sedan

Jättens desperata drag – för att inte dras med i krisen

Den krisande fastighetskoncernen Evergrande fortsätter möta motgångar efter börsraset.Nu säljer bolagets näst största aktieägare hela sin andel, rapporterar Reuters. ”Styrelseledamöterna är betänksamma och oroliga”, motiverar Chinese Estates Holdings beslutet.

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

Huset i Provence hälften så dyrt som i skärgården

Priserna på de svenska fritidshusen har skjutit i höjden.I Sydeuropa är de på många ställen betydligt billigare.  Man kan nästan få fyra hus i spanska Costa Blanca för ett i Stockholms skärgård.

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

Så blev Anna, 39, fri från skuldberget: ”Har kontroll”

Spenderar du mer pengar än vad du faktiskt har? Du är inte ensam. Även de med bra inkomster riskerar att hamna i skuld­fällan.

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

Hur vet jag om mina PPM- fonder går bra eller dåligt?

Har du kolla på dina PPM-pengar?Det borde du.– Visten med premiepensionen är att den ska vara en liten turbo på pensionen och alltså kunna ge mer pengar i pension, skriver vår pensionsexpert Kristina Kamp i svaret på veckans läsarfråga..

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Amerikanska centralbanken lämnar räntan oförändrad

Amerikanska centralbanken Fed lämnar som väntat räntan oförändrad, rapporterar CNBC. .

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Så blev Evergrande ett imperium i fritt fall

Kinesiska fastighetsjätten Evergrande var en nyckelspelare när Kinas välstånd växte snabbt under senare delen av 1990-talet.Bolaget växte till ett imperium men varningsklockor ringde redan för tio år sedan, enligt Kinakännaren Ludvig Nilsson, medgrundare till en Kinafokuserad riskkapitalfond.Men lånen steg bolaget över öronen och aktiekursen rasat med 90 procent.

Expressen Dina Pengar - Igår: 14:06

Ordförandens brev – mitt i pengakrisen

Den kinesiska fastighetskoncernen Evergrande har rasat rejält på börsen och dragit med omvärlden. Men i ett brev som Business Insider tagit del av uppmanar Hui Ka Yan, bolagets styrelseordförande, anställda att enas inför motgångarna. ”Om vi fortsätter kämpa, och håller ut genom denna kamp – kommer vi ta oss ur mörkret snart”.

Expressen Dina Pengar - Igår: 12:58

Kommunistpartiet tar över Evergrande

Den kinesiska regeringen jobbar på en lösning som ska se krisande fastighetsjätten Evergrande delas upp i tre olika företag och i praktiken tas över av kommunistpartiet, uppger sajten Asia Markets..

Expressen Dina Pengar - Igår: 12:33

Rusning efter skönhetsvård när arbetsplatserna öppnar

Allt fler gör sig redo för återgång till kontoret när restriktionerna hävs.Det märks inte minst hos skönhetssalongerna.– Svenskarna har ökat sina utgifter från hushållskassan för behandlingar på en salong med 26 procent från föregående år, uppger Adeline Thorold på bokningsportalen Bokadirekt..

Expressen Dina Pengar - Igår: 21:01

”Alla trodde vi hade pengar – vi levde som det var sant”

Dåliga affärer och ett hysteriskt shoppande var på väg att stjälpa tillvaron för småbarnsföräldrarna Sabrina, 27, och Abdullah, 33.30 par märkesskor till barnen och jackor för 10 000 kronor, trots minus på kontot.– Alla trodde vi hade pengar, och vi fortsatte leva som att det var sant, berättar Sabrina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.