Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 01 August, 22:46

Expressen Dina Pengar - 15 nov 20 kl. 19:27

19-åriga Guinness- arvtagerskan dödGuinnessfamiljen sörjer sedan 19-åriga Honor Utloh, arvtagerska till den aristokratiska affärsdynastin, tragiskt gick bort i en olycka i somras.19-åringen hittades medvetslös i en swimmingpool, och hennes liv gick inte att rädda, skriver Daily Mail.Det är inte första gången familjen skakats av tragedier..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Guinness, Honor Utloh, Daily Mail

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 19-åriga, Guinness, arvtagerskandöd

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Stort tryck på solresor – massor av fynd i augusti

Sommaren 2021 har på många håll i landet varit den soligaste och varmaste på länge. Men, har du semester kvar och vill försäkra dig om ännu mer sol så finns det gott om resor att boka och fynd att göra i augusti och september.– Där kan man få en bra resa till ett bra pris, säger Adam Györki, pressansvarig på TUI.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 20:56

Hackerattacken efter Allra-avslöjandet

Spionprogrammet Pegasus har blivit en världsnyhet sedan det blottlagts att journalister, aktivister och makthavare har övervakats av regimer.I Sverige finns inget känt offer, men avslöjaren av Allraskandalen har i en separat attack blivit hackad av en brottsling med koppling till Alexander Ernstberger.Nu berättar Patrick Siegbahn hur han kom pensionsbluffen på spåren – och om priset han fått betala..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 11:40

Efter GW:s sågning – nu slår domarna i Allramålet tillbaka

Flera av tingsrättens ledamöter i Allramålet bryter nu tystnaden om kritiken mot den tidigare friande domen.Leif GW Persson har kallat domen både korkad och obegriplig.– Han satt inte rättssalen alla dagar och vet vad som sades och hur det presenterades, säger nämndemannen Annika Bergström-Hellman..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:30

Svenskarna som drog in stora pengar i Gamestop

Vårens stora snackis på aktiemarknaden var utan tvekan den plötsliga rusningen i Gamestops aktie – allt orkestrerat från en källare i Boston.På kort tid ökade värdet med hundratals procent till småspararnas glädje och hedgefondernas förtret.Expressen har pratat med fyra svenskar som satsat och tjänat tiotusentals kronor på Gamestop.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:30

Brödernas kamp för att rädda sitt krogimperium

De kom från ingenstans och äger nu ett krogimperium mitt i Stockholms innerstad. Två syrianska bröder från Märsta och med rötterna i östra Turkiet lyckades trots en obönhörlig konkurrens köpa krog efter krog på bästa läge.Koncernen heter Brasseriegruppen.

Expressen Dina Pengar - 29 jul 21 kl. 13:00

Husbilsboom i Sverige - försäljningen rusar

Försäljningen av husbilar har ökat dramatiskt de senaste åren och bara i år har registreringen av nya husbilar stigit med hela 60 procent jämfört med i fjol. Anledningen är en pandemieffekt men också att en allt yngre målgrupp lockas att pröva på livet i husbil.– Det är en boom.

Expressen Dina Pengar - 28 jul 21 kl. 17:56

Försvunna Allra-topparna pekas ut: ”Centrala roller”

Förra veckan dömdes fyra Allra-toppar till fängelse.Samtidigt ökar pressen på de tidigare direktörerna Mattias Bengtsson, 43, och Ewran Mersin, 44.De har tidigare varit på flykt som internationellt efterlysta.

Expressen Dina Pengar - 28 jul 21 kl. 12:41

Spotify visar oväntad vinst – skruvar upp prognoserna

Spotify har ökat sin viktigaste inkomstkälla och har i dag 165 miljoner prenumeranter.Det innebär oväntad vinst samtidigt som helårsprognosen skruvas upp.Det framgår av strömningsjättens rapport för andra kvartalet..

Expressen Dina Pengar - 28 jul 21 kl. 07:00

Topp-vd:n blev levande begravd i snömassorna

En lavinolycka begravde Peter Carlsson i snömassor, först efter flera minuter hittades han. Livlös.Händelsen blev en personlig vändpunkt och startskottet för en batterifabrik som knappt någon mer än han själv trodde på.

Expressen Dina Pengar - 28 jul 21 kl. 04:30

Guide: Så undviker ni syskonbråk om arvet

Sällan har intresset kring testamente varit så stort som under pandemin. Och det finns många skäl att få testamentes-koll, ett är att undvika bråk med sina syskon. För en stor majoritet tjafsar – eller bråkar – om arvet, visar en ny amerikansk bok.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.