GlobeNewswire > Ekonomi

Wednesday, 23 June, 03:21

GlobeNewswire - 11 nov 20 kl. 17:00

Stockwik förvärvar Däckbolaget i VäxjöStockwik Förvaltning AB (publ) har idag den 11 november 2020 förvärvat samtliga aktier i Däckbolaget i Växjö AB (”Däckbolaget”). Förvärvet är ett tilläggsförvärv inom segmentet industri och utgör Stockwiks trettonde förvärv.
Verksamheten breddar och stärker Stockwiks redan befintliga däckverksamhet. Däckbolaget har sedan starten år 2007 inriktat sig på att förse såväl lätta som tunga fordon med däck och service kring däck. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och har en väletablerad position på den lokala marknaden.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Däckbolaget, Växjö, Förvaltning AB, Växjö AB, Stockwiks, MSEK, Ebitda, BAKGRUND OCH MOTIV, Galdax, Sverige, VD, David Andreasson VD, Stockwik, Uddevalla, Hässleholm, Småland, Claes Amnäs, Hans Karlsson, CET, Andreasson, Telefon, Nasdaq Stockholm Small Cap, STWK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockwik, förvärvar, Däckbolageti , Växjö

Fler nyheter från GlobeNewswire

GlobeNewswire - 5 timmar sedan

Cortus Energy AB har fastställt konverteringskursen för den fjärde konverteringsperioden för konvertibler av serie KV1 till 0,40 SEK.

PRESSMEDDELANDE                                 Stockholm, tisdagen den 22 juni 2021 Cortus Energy AB (”Cortus Energy” eller “Bolaget”) gav ut konvertibler under andra och tredje kvartalet 2020. Enligt konverteringsvillkoren ska konverteringskursen uppgå till 70 procent av den genomsnittliga volymvägda kursen i bolagets aktie under perioden från den 9 juni till och med den 22 juni 2021, dock lägst 0,26 SEK och högst 0,40 SEK. Eftersom 70 procent av den volymvägda genomsnittliga aktiekursen för Bolagets aktie under mätperioden, 0,42 SEK, översteg taket för konverteringskurs enligt konvertibelvillkoren har konverteringskursen fastställts till 0,40 SEK.

GlobeNewswire - 13 timmar sedan

Kommuniké från extra bolagsstämma i SkiStar

Vid extra bolagsstämma i SkiStar AB (publ) idag den 22 juni 2021 fattades beslut om att godkänna vissa transaktioner med närstående. Bolagsstämmans beslut fattades med erforderlig majoritet om minst nio tiondelar av såväl de avgivna rösterna som de aktier som var företrädda vid stämman. Godkännandet avser erforderliga delar av den transaktion som utgör del av SkiStar och Peabs fördjupade samarbete avseende förvaltning och utveckling av fastigheter i den skandinaviska fjällvärlden som SkiStar offentliggjorde den 27 maj.

GlobeNewswire - 13 timmar sedan

Cortus Energy AB offentliggör prospekt med anledning av förestående företrädesemission av units

PRESSMEDDELANDE                                 Stockholm, tisdagen den 22 juni 2021 Cortus Energy AB (”Cortus Energy” eller ”Bolaget”) har upprättat ett prospekt (”Prospektet”) med anledning av Bolagets förestående företrädesemission av units, vilken beslutades och offentliggjordes den 18 juni 2021 (”Företrädesemissionen”). Prospektet har idag godkänts och registrerats av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängligt på Bolagets hemsida och kommer att finnas tillgängligt på Mangold Fondkommission AB:s hemsida, samt på Finansinspektionens hemsida.

GlobeNewswire - 18 timmar sedan

Aino Health AB (publ): Aino Health utökar sitt erbjudande och tecknar samarbetsavtal med Health-techbolaget Zebrain

Aino Health hjälper företag och organisationer att skapa en hälsosam kultur på arbetsplatsen, få engagerade anställda och sänka frånvaron. Företagets SaaS-lösning hjälper organisationerna att ta ledarskapet till nya nivåer, med positiva effekter på såväl dina anställdas välmående som organisationens. Nu utökar Aino Health sitt erbjudande och ekosystem inom Health Management genom att ingå samarbete med Health-techbolaget Zebrain.

GlobeNewswire - 19 timmar sedan

Kinnevik: Telefonkonferens och presentation av resultatet för andra kvartalet 2021

Kinnevik AB (publ) ("Kinnevik") kommer att offentliggöra resultatet för det andra kvartalet 2021 måndagen den 12 juli 2021 cirka kl. 08.00 CEST.

GlobeNewswire - Igår: 13:00

Sdiptech lanserar långsiktiga hållbarhetsmål

Pressmeddelande
21 juni 2021, 13:00 Sdiptech lanserar långsiktiga hållbarhetsmål Sdiptech AB (publ):s affärsmodell sedan flera år är att förvärva och utveckla ledande nischbolag med produkter och tjänster som bidrar till mer hållbara, effektiva och säkra samhällen. Nu tar bolaget ytterligare kliv och lanserar fyra långsiktiga hållbarhetsmål. Sdiptechs affärsfilosofi går ut på att bolag med hållbara affärsmodeller och få hållbarhetsrisker, har bättre förutsättningar för långsiktig lönsamhet och tillväxt, vilket tydliggörs i bolagets Handbok för Ansvarsfulla Investeringar.

GlobeNewswire - Igår: 10:15

Inbjudan till HMS Networks telefonkonferens för det andra kvartalet 2021

HMS Networks AB (publ) offentliggör sin rapport för det andra kvartalet 2021 onsdagen den 14 juli 2021 kl. 08.00.

GlobeNewswire - 18 jun 21 kl. 16:15

Eolus förvärvar två fullt tillståndsgivna svenska vindkraftsprojekt

Hässleholm den 18 juni 2021 Eolus har tecknat avtal med RWE om att förvärva två fullt tillståndsgivna svenska vindkraftsprojekt. Projekten som omfattar 99 MW är lokaliserade i SE3 och Eolus kommer under sommaren att påbörja försäljningsprocessen med ambitionen att teckna avtal med en investerare under hösten 2021. Projekten är belägna i Avesta kommun (Skallberget/Utterberget) och Hedemora kommun (Tjärnäs) och omfattar totalt vardera 74,4 MW och 24,8 MW.

GlobeNewswire - 18 jun 21 kl. 15:25

Korrigering av datum för avstämningsdag, datum för sista dag i teckningsperioden samt felaktigt namn på teckningsoptionerna

PRESSMEDDELANDE                                 Stockholm, fredagen den 18 juni 2021 Det pressmeddelande som publicerades idag kl 08.15 angav felaktigt datum för avstämningsdag, felaktigt datum för sista dag i teckningsperioden samt felaktigt namn på teckningsoptionerna. Datum för avstämningsdagen är den 28 juni 2021, datum för sista dag i teckningsperioden är den 14 juli 2021 och korrekt namn på teckningsoptioner är serie TO8 och serie TO9.

GlobeNewswire - 18 jun 21 kl. 13:10

Saga Furs Oyj - Transaktioner av personer i ledande ställning – Hellen

Saga Furs Oyj    TRANSAKTIONER AV PERSONER I LEDANDE STÄLLNING     18.6.2021 kl.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.