Resume > Ekonomi

Saturday, 19 June, 21:38

Resume - 11 nov 20 kl. 13:11

Tidigare riksdagstalman till The LabyrinthRiksdagens tidigare talman Per Westerberg blir ny senior rådgivare på The Labyrinth..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
The Labyrinth, Per Westerberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare riksdagstalmantill , The, Labyrinth

Fler nyheter från Resume

Resume - 12 timmar sedan

Daniel Kahneman: Människor måste ersättas av algoritmer

Människor är irrationella och bedömningar bör överlämnas till robotar. Den inom marknadsföringsvärlden inflytelserika Daniel Kahneman är här med uppföljaren till ”Tänka snabbt och långsamt”..

Resume - Igår: 15:25

Nytt domstolsavgörande: Kenzas inlägg var reklam

Nu kommer ett nytt domstolsavgörande i målet mellan influencern Kenza Zouiten Subosic och Konsumentombudsmannen. Domen blir vägledande för vad som är grunden för ett kommersiellt samarbete mellan ett företag och en influencer – och därmed vad som är reklam i en influencers flöde..

Resume - Igår: 13:29

Gör den annalkande vaccinationen konsumenterna försiktigare?

Teorin ”goal gradient effect” gör gällande att vi anstränger oss mer när vi närmar oss slutet av en ansträngning, i pandemins fall att ta oss igenom den utan att smittas. Det kan få effekter på vårt shoppingbeteende, skriver Beate Undén i veckans Beteendebanken..

Resume - Igår: 13:01

Nu ska mångfalden i reklamindustrin kartläggas – branschaktörer går samman i global studie

På måndag den 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder..

Resume - Igår: 11:54

Anlitade Sveriges designelit för att ta kreativa fakturamallar: ”En faktura ska vara som ett kärleksbrev”

Så länge det inte handlar om ekonomisk brottslighet är fakturor och kreativitet två saker som sällan går ihop. Den saken ville Roughly Right ändra på och gav några av Sveriges främsta designers i uppdrag att ta fram en mer aptitlig formgivning på fakturorna..

Resume - Igår: 10:37

Ytterligare offentligt uppdrag till Make Your Mark

Make Your Mark växer snabbast av alla Ahead Groups byråer. Nyligen gick de vinnande ur Naturvårdsverkets upphandling av kommunikationstjänster..

Resume - Igår: 10:31

Thomas Høgebøl om börsintroduktion, exit och delägarskap

NoA:s styrelseordförande Thomas Høgebøl gästar Resumé Insikts podcast..

Resume - Igår: 09:57

”Tesen om att lönsamhet går hand i hand med att rädda världen behöver ledas i klarare bevis”

Byråernas uppdrag är att se till att kundernas affärer blomstrar. Det behöver i nödvändigtvis gå hand i hand med ett vackert syfte eller en social mission, det skriver TBS projektledare Oskar Zander i ett svar till Per Robert Öhlin..

Resume - Igår: 09:59

Veronica Maggio släpper låt i nytt samarbete med SJ

Med låten och kampanjen ”Nu stannar vi på marken” tar SJ hjälp av Veronica Maggio för att uppmana och inspirera fler människor att fortsätta ta ansvar för klimatet när vi nu kan börja resa mer normalt igen..

Resume - Igår: 08:04

Fiasko för Cannes Lions – dalande inskick trots tvåårs-tävling

Nästan 2000 färre bidrag tävlar i Cannes Lions 2020/2021 jämfört med 2019. Om det och mycket mer i morgonsvepet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.