NT > Nyheter

Sunday, 01 August, 21:09

NT - 29 okt 20 kl. 21:30

Pettersson om tiden i IFK: "Det är tio av tio"Fem matcher återstår av säsongen i IFK. Men Isak Pettersson vill inte tänka på att det kan vara de sista för den här gången i klubben. "Det är fortfarande en hel del kvar", säger han..
Läs mer på NT
Läs mer om:
IFK, Isak Pettersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Petterssonom , tideni , IFKDet är , tioav , tio

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Eldhärjade kolsyrefabriken får "brinna färdigt"

Brandläget i den eldhärjade kolsyrefabriken i Gröndal i södra Stockholm är oförändrad sedan lördagen..

NT - 10 minuter sedan

Svenska stjärnan: Har nog aldrig varit bättre

Jamina Roberts har spelat i landslaget i mer än tio år. Ändå är det nu som hon nått sin kanske högsta nivå. –Kombinationen jag, laget och fysisk form har kanske aldrig varit bättre, säger hon..

NT - 10 minuter sedan

Dags för Region Östergötland att ta oss på allvar!

VI som personal på centraloperation på Vrinnevi vill ge vår upplevelse av att arbeta i covid-vården..

NT - 15 minuter sedan

Presenterad: Han byter också Hästen mot rivalen

Räkna med en extra taggad Jens Holmström mot Vita Hästen den här säsongen. Efter att ha nobbats en förlängning är det klart var 30-åringen fortsätter karriären. I hockeyallsvenska rivalen Västervik..

NT - 30 minuter sedan

Rammade kustbevakningens båt – greps efter jakt

Polisen kunde under natten gripa en man och en kvinna i Hudiksvall. De hade då flytt efter att ha rammat en av Kustbevakningens båtar och sedan kraschat upp på land..

NT - 1 timme sedan

Fängelse i tre år för sexbrott mot två kvinnor

En kvinna vaknade av att en naken man onanerade och tog henne på brösten i sängen, skriver GT. "Jag trodde jag var hemma", skrev mannen senare i ett sms till kvinnan. Nu döms han till över tre års fängelse för sexbrott mot två kvinnor i Västsverige..

NT - 1 timme sedan

Dricksvattnet hotat – skyddet ska stärkas

Dricksvattnet på många platser i Sverige riskerar att förorenas på grund av översvämningar och farliga utsläpp..

NT - 1 timme sedan

En unik bit av Löfstad slott – hem till trädgården

En unik och historisk syrenbuske på Löfstad slott görs nu tillgänglig för allmänheten: "Det känns jättekul" säger Catarinya Ståhl..

NT - 1 timme sedan

Stadsljus vilseleder dyngbaggar

Ljusföroreningar slår ut dyngbaggarnas naturliga stjärnkompass, visar en studie från Lunds universitet och universitetet i Johannesburg. Djuren – som i vanliga fall orienterar sig efter Vintergatans sken – tar i städerna hjälp av gatlyktor och neonskyltar, vilket kan leda till konfrontation..

NT - 1 timme sedan

Fornborg på Öland återupptäckt efter 300 år

Forskaren Jan-Henrik Fallgren har gjort vad många arkeologer bara kan drömma om. Han har upptäckt vad som kan vara Ölands största fornborg. –Att hitta en fornborg är inte så ofta man gör, det är kanske en gång vart trehundrade år, säger han till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.