Expressen > Nyheter

Thursday, 23 September, 12:48

Expressen - 29 okt 20 kl. 20:05

De allmänna råden län för länFem regioner i Sverige där smittspridningen tagit fart omfattas nu av lokala allmänna råd. Men råden ser inte likadana ut i alla regioner. Bland annat nämns inte kollektivtrafiken i råden för Stockholm, Västergötland och Östergötland..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Stockholm, Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De allmänna, råden, länför , län

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

UD: Tiotals IS-kvinnor med barn kommer utvisas till Sverige

Fler IS-kvinnor kommer utvisas till Sverige. Det uppger Utrikesdepartementet, enligt TV4. .

Expressen - 1 timme sedan

Årets Nobelpristagare kommer inte att vara på plats

Årets Nobelpristagare kommer inte att vara på plats i Stockholm, utan får ta emot priserna i sina hemländer, skriver Nobelstiftelsen..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om kvinna med kniv vid skola

Poliser har larmats till en grundskola i Borås. Där ska en kvinna med kniv ha setts följa efter elever.– Polisen blir larmade om brott mot knivlagen där en kvinna följt efter elever på en skola.

Expressen - 1 timme sedan

Utredning avslöjar kriminellas mordplaner i Sydsverige

Genom hemlig övervakning kunde polisen följa de kriminella nätverken när de planerade flera mord. Mordplanerna misstänks ingå i en hämndspiral som utlöstes när en man kidnappades för flera år sedan – sedan dess ligger två grupper av kriminella i blodig konflikt med varandra en konflikt som misstänks inkludera flera mord.I dag åtalas de misstänkta för mordplanerna – varav flera tillhör Malmös grövsta kriminella.

Expressen - 2 timmar sedan

IS-kvinnans svar – efter anklagelserna

Den 49-åriga kvinnan reste 2013 till Syrien för att ansluta sig till IS.Där medverkade hon enligt åklagaren till att ett barn användes som barnsoldat.I dag klockan 11 begärs hon häktad misstänkt för grov krigsförbrytelse och grovt folkrättsbrott..

Expressen - 2 timmar sedan

Lutande flaggstång stoppar kollektivtrafiken

En flaggstång som är nära att välta stoppar flera bussar och spårvagnar vid Brunnsparken i Göteborg.– Vi hade en initial prognos på 10.45, men den ser inte ut att håll.

Expressen - 3 timmar sedan

Höll i bröllop för 150 personer – riskerar 200 000 i böter

Ett fastighetsbolag i Södertälje tillät ett större bröllop i deras lokaler i början av september.När länsstyrelsen genomförde en kontroll noterades åtminstone 150 gäster i lokalen.Bolaget riskerar nu 200 000 kronor i böter, rapporterar nyhetsbyrån Siren..

Expressen - 3 timmar sedan

Gammelmedier lockade unga under pandemin

Under pandemin har barn och unga litat mer på etablerade medier som SVT, enligt en rapport från Statens medieråd. Samtidigt ökar även deras användning av sociala medier..

Expressen - 3 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Inga deltagarbegränsningar alls – det gäller • Kritiken mot Biden efter kaoset vid gränsen • Rikkard sköts – kom i vägen för gängbråket

Alla deltagartak försvinner, även för stora evenemang, meddelar regeringen på en pressträff. ■■■USA:s president kritiseras för sitt agerande med deporteringar av haitier. ■■■En gymnasielärare som bland annat tagit stryptag på en elev åtalas för sexuellt ofredande i Uddevalla tingsrätt.

Expressen - 4 timmar sedan

Ställ dina frågor om fängslade Dawit Isaak

Den 23 september har Dawit Isaak suttit i eritreanskt fängelse i 20 år, utan rättegång.I ett samarbete mellan Blankspot och Expressen uppmärksammas fallet nu i en poddserie ledd av Blankspot-journalisten Martin Schibbye, som följt fallet i många år. Vad undrar du om fängslandet av Dawit Isaak?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.