NT > Nyheter

Wednesday, 23 June, 05:13

NT - 29 okt 20 kl. 19:41

Bli vem som helst i "Watch dogs legion"Ett noggrant återgivet London i all ära. När "Watch dogs legion" släpps handlar förhandspratet om att det går att spela som vem som helst i mångmiljonstaden. –Det leder till spelarval och möjligheten att uttrycka sig. Det är något som vi är stolta över, säger Patrick Ingoldsby vid Ubisoft Toronto..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Watch, London, Patrick Ingoldsby, Ubisoft Toronto

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bli vem som helsti , Watch, dogs, legion

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Bitcointillslag sänker priset på grafikkort

Priserna på grafikkort från Asus och Nvidia störtdyker på e-handelsplattformar i Kina, sedan landet börjat slå till mot utvinning (mining) av kryptovaluta som bitcoin, rapporterar tidningen South China Morning Post..

NT - 15 minuter sedan

Avslöjades av blodspåren – kan dömas för inbrottsförsök

Mannen lämnade blodspår efter sig – både i och utanför huset i Gusumstrakten. Spår som nu lett till att han åtalats för inbrottsförsök..

NT - 15 minuter sedan

Egentligen är det bara en kris för C

Det som nu sker är att verkligheten åter gör sig påmind. Därmed rasar även det luftslott som Annie Lööf har byggt åt nya Centern..

NT - 30 minuter sedan

Nio års fängelse för knarksmuggling

För att komma runt de hårdare gränskontrollerna under pandemin smugglade en knarkliga cannabis från Danmark till Skanörs hamn i en motorbåt..

NT - 1 timme sedan

Pandafödsel lyfte dämpad Tokyobörs

Efter två dagar med stora förändringar de första handelstimmarna öppnade Tokyobörsen något lugnare på onsdagen..

NT - 1 timme sedan

Inbrott i centrala Norrköping

NT - 1 timme sedan

USA blockerade iranska hemsidor

USA blockerade på tisdagen närmare 40 Iranstödda hemsidor, som enligt USA sprider desinformation..

NT - 1 timme sedan

Högre risk för svinpest i flera län

Skåne, Blekinge, Halland och Södermanland är de län där risken är störst att den allvarliga virussjukdomen afrikansk svinpest ska utvecklas, enligt Statens veterinärmedicinska anstalt..

NT - 1 timme sedan

USA ska granska internatskolor

USA ska utreda förhållandena på sina internatskolor för barn från ursprungsbefolkningen. –Vi kan bara se framåt mot en framtid som vi vill omfamna, om vi med öppna ögon ser tillbaka på vårt förflutna, säger inrikesminister Deb Haaland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.