SR > Nyheter

Sunday, 01 August, 22:54

SR - 27 okt 20 kl. 10:09

Djurtransport har tappat höns på riksväg 47 mellan Falköping och VaraJust nu ligger det hönsburar på riksväg 47 mellan Falköping och Vara i höjd med infarten till Ullene. Lastbilen har fått stopp i vänster körfält och står mot trafiken i riktning mot Vara. Räkna med begränsad framkomlighet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Falköping, Vara, Ullene

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djurtransporthar tappat , höns, riksväg47 mellan , Falköping, och Vara

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Bergström om antivaccinationskampanjen: "Kommer lite väl sent"

Under helgen har Aftonbladet tillsammans med stiftelsen EXPO kartlagt antivaccinationskampanjen kavla ner. En kampanj som uppmanat svenskar att bortse från folkhälsomyndighetens råd och att inte vaccinera sig mot Covid-19. Andreas Sidkvist är en av personerna bakom #KavlaNer och berättar för Ekot att syftet med kampanjen är att skapa debatt om massvaccinationen.

SR - 2 timmar sedan

Vaccinationssamordnarens pik mot anti-vaccinkampanjen

Aftonbladet har tillsammans med stiftelsen EXPO kartlagt antivaccinationskampanjen kavla ner. En kampanj som uppmanat svenskar att bortse från folkhälsomyndighetens råd och att inte vaccinera sig mot covid-19. Hör.

SR - 3 timmar sedan

Belarusisk sprintlöpare sparkades efter kritik

Den belarusiska sprintlöparen Krystsina Tsimanouskaya som deltagit i OS i Tokyo har sparkats efter kritik mot lagets ledning. Hon skulle ha tävlat i morgon. Men efter att ha lagt ut en video där hon uttrycker missnöje säger hon att hon tvingades packa och fördes till flygplatsen mot sin vilja för att lämna Tokyo.

SR - 3 timmar sedan

Baltstaterna: En hybridattack även på EU och Nato

De baltiska staternas försvarsministrar är nu överens om att migrantsituationen i Litauen är vad de kallar för en hybridattack på landet från den belarusiska regeringen. Estland har redan gett praktisk hjälp från sina försvarsstyrkor till Litauen och säger att baltstaterna bör be om stöd och hjälp från sina allierade. Litauens gräns är även en av EU:s yttre gränser och enligt Litauen är migrantströmmen orkestrerad av den belarusiska diktatorn Aleksandr Lukasjenko som en hämnd mot EU:s sanktioner.

SR - 3 timmar sedan

Hackergrupp hävdar att den stulit uppgifter om belarusisk säkerhetstjänst

Den belarusiska regimkritiska hackergruppen Cyberpartisanerna hävdar att den tagit sig in i databasen med passuppgifter till alla medborgare i Belarus och där bland annat ha kommit över hemliga uppgifter om medlemmar i landets säkerhetstjänst och polisväsende. Genom dataintrånget ska hackergruppen också ha kommit åt identiteten för belarusiska spioner inom EU. Gruppen säger sig också i samma veva ha avslöjat Turkiets och Egyptens spionnätverk inom EU.

SR - 4 timmar sedan

Oppositionen kräver ändringar i förslaget om nya skräpregler

Oppositionen kritisk till regeringens beräkning av producentansvarets storlek och anser att det är för högt. M, SD och KD vill att regeringen drar tillbaka förslaget om nya regler för nedskräpning och kommer med ett nytt. 800 kronor i böter är acceptabelt, anser oppositionen, men kritiserar att uppgiften läggs på polisen..

SR - 5 timmar sedan

Sprintlöpare i Belarus OS-trupp har sparkats - begär hjälp

En medlem av Belarus OS-trupp har sparkats efter kritik mot lagets ledning och uppges vara förd till flygplatsen i Tokyo mot sin vilja. Det gäller sprintlöparen Krystsina Tsimanouskaya som skulle ha tävlat i morgon. Men efter att ha lagt ut en video där hon uttrycker missnöje över att ha flyttats till ett annat lopp med kort varsel säger hon att hon tvingades packa sitt bagage och fördes till flygplatsen för att flyga från Tokyo.

SR - 5 timmar sedan

Ekonomisk kris i Libanon gynnar utländska turister

Samtidigt som libaneserna får allt mindre köpkraft kan de utländska turisterna i landet konstatera att för dem har allt blivit billigare. Yasser från Irak har varit i Libanon i drygt en vecka. Han är en av flera hundratusen turister som rest till Libanon under sommaren.

SR - 8 timmar sedan

Fler A-traktorer på vägarna – och fler olyckor

Antalet A-traktorer – och olyckorna de är inblandade i – har ökat de senaste åren. I våras hade antalet A-traktorer ökat med över 40 procent på fem år, till omkring 36 000 och antalet skadade fördubblades mellan 2018 och 2020 till nästan 150 personer. På lördagskvällen skadades tre tonårsflickor allvarligt när en a-traktor körde av vägen i Timrå i Västernorrland.

SR - 9 timmar sedan

Svenskt medaljregn i OS – rörd Daniel Ståhl fick sin guldmedalj

Sverige tog ytterligare två OS-medaljer i natt. Båda silver, ett till simmaren Sarah Sjöström på 50 meter fritt och ett till Josefin Olsson i seglingsgrenen Laser Radial. Sveriges första fyra OS-medaljer togs hem under samma dygn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.