News55 > Nyheter

Sunday, 01 August, 21:11

News55 - 20 okt 20 kl. 22:24

Nesbøs ”Sonen” blir serie med GyllenhaalDen norske författaren Jo Nesbø får snart se ännu av sina böcker skildras i Hollywoodtappning. Tv-bolaget HBO har beställt en serie som bygger på Nesbøs "Sonen", med Jake Gyllenhaal i huvudrollen, skriver Variety . Den kanadensiske regissören Denis Vill. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sonen, Gyllenhaal, Jo Nesbø, Hollywoodtappning, HBO, Nesbøs Sonen, Jake Gyllenhaal, Variety, Denis Vill

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nesbøs, Sonenblir , seriemed , Gyllenhaal

Fler nyheter från News55

News55 - 2 minuter sedan

Covidpatient kunde ha dött av filtermiss

Sahlgrenska universitetssjukhuset lex Maria-anmäler en händelse där en covidpatient försattes i livsfara på grund av ett kvarglömt filter i en respirator, rapporterar Göteborgs-Posten . Då det rådde platsbrist på sjukhusets intensivvårdsavdelning i börj….

News55 - 15 minuter sedan

Eldhärjade kolsyrefabriken får “brinna färdigt”

Brandläget i den eldhärjade kolsyrefabriken i Gröndal i södra Stockholm är oförändrad sedan lördagen. – Det ryker fortfarande ganska mycket från platsen och det kommer att fortsätta göra det, säger Timmy Cehlin, ledningsoperatör vid räddningstjänsten, t….

News55 - 15 minuter sedan

Svenska stjärnan: Har nog aldrig varit bättre

Jamina Roberts har spelat i landslaget i mer än tio år. Ändå är det nu som hon nått sin kanske högsta nivå. – Kombinationen jag, laget och fysisk form har kanske aldrig varit bättre, säger hon.

News55 - 30 minuter sedan

Rammade kustbevakningens båt – greps efter jakt

Polisen kunde under natten gripa en man och en kvinna i Hudiksvall. De hade då flytt efter att ha rammat en av Kustbevakningens båtar och sedan kraschat upp på land. Strax före klockan två på natten till söndagen försökte Kustbevakningen stoppa fritidsb….

News55 - 9 timmar sedan

USA och Israel anklagar Iran för tankerattack

USA och Storbritannien ställer sig bakom Israel och pekar ut Iran som ansvarigt för torsdagens attack mot ett fartyg från ett israeliskägt rederi. Iran kallar anklagelserna för grundlösa men riskerar nu vedergällning. Tankfartyget Mercer Street attacker….

News55 - 1 timme sedan

Fängelse i tre år för sexbrott mot två kvinnor

En kvinna vaknade av att en naken man onanerade och tog henne på brösten i sängen, skriver GT . "Jag trodde jag var hemma", skrev mannen senare i ett sms till kvinnan. Nu döms han till över tre års fängelse för sexbrott mot två kvinnor i Västsverige.

News55 - 1 timme sedan

Dricksvattnet hotat – skyddet ska stärkas

Dricksvattnet på många platser i Sverige riskerar att förorenas på grund av översvämningar och farliga utsläpp. Men nu ska hårdare reglering av vattenhanteringen säkra kvaliteten. Enligt ett dricksvattendirektiv från EU ska säkerheten öka i hela produkt….

News55 - 1 timme sedan

Stadsljus vilseleder dyngbaggar

Ljusföroreningar slår ut dyngbaggarnas naturliga stjärnkompass, visar en studie från Lunds universitet och universitetet i Johannesburg. Djuren – som i vanliga fall orienterar sig efter Vintergatans sken – tar i städerna hjälp av gatlyktor och neonskylt….

News55 - 1 timme sedan

Fornborg på Öland återupptäckt efter 300 år

Forskaren Jan-Henrik Fallgren har gjort vad många arkeologer bara kan drömma om. Han har upptäckt vad som kan vara Ölands största fornborg. – Att hitta en fornborg är inte så ofta man gör, det är kanske en gång vart trehundrade år, säger han till TT.

News55 - 1 timme sedan

ÖFK bryter sviten – plockade poäng mot Bajen

Östersund tog sin första poäng sedan 22 maj i 1–1-matchen mot Hammarby. Det hade kunnat bli mer – men Astrit Selmani satte stopp. – Vi gör en jättebra insats, förutom att vi släpper in det sista, säger ÖFK:s Nikolaos Dosis till Discovery Plus.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.