News55 > Nyheter

Friday, 18 June, 11:17

News55 - 14 okt 20 kl. 05:30

Nu pekas riktningen ut för storbolagenHur har storbolagen klarat sig genom coronakrisen? Vilka är vinnarna och förlorarna? Och framför allt – vad väntar de närmaste månaderna? Svaren ges när rapportfloden nu sköljer in. Ingen hade kunnat förutse coronapandemin.
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu pekas, riktningenut för , storbolagen

Fler nyheter från News55

News55 - 3 minuter sedan

Flera döda i båtolycka utanför Lanzarote

Minst tre personer har omkommit i en båtolycka utanför Lanzarotes kust, enligt räddningstjänsten. En av de döda var en kvinna som tros ha varit gravid. Ytterligare fem personer saknas.

News55 - 5 timmar sedan

Fängelse och friande för Norrköpingsmord

Sex personer som åtalats för mord och mordförsök i april 2020 i Norrköping döms till långa fängelstraff. För fyra av dem har påföljden bestämts till livstids fängelse och för två av dem till fängelse i 16 år. Tingsrätten har i domen ogillat åtalet för m….

News55 - 5 timmar sedan

Friades för våldtäkt 2011 – döms efter resning

För tio år sedan friades mannen från våldtäkt mot barn. Men ny dna-bevisning gjorde att målet beviljades en ovanlig resning till nackdel för den misstänkte – och nu döms mannen i Svea hovrätt till fängelse i ett år och åtta månader. Mannen åtalades 2010….

News55 - 1 timme sedan

Veteran utreder förbättrad arbetsmiljö

Den arbetsrelaterade ohälsan har ökat de senaste tio åren. Nu tillsätter regeringen en utredning för att förbättra arbetsmiljön på flera punkter. – Äntligen verkar det hända något kring kvinnors arbetsmiljö, det har hänt alldeles för lite tidigare, säge….

News55 - 15 minuter sedan

Därför är Allsång på Skansen i blåsväder

Förra sommaren sändes Allsång på Skansen utan publik och till mångas stora glädje har de nu fått grönt ljus för publik, men det är inte alla som får ta del av möjligheten. Detta uppger Aftonbladet.

News55 - 30 minuter sedan

Häktade släppta i Södertäljeutredning

Samtliga fem häktade i en pågående utredning om grov ekonomisk brottslighet i Södertälje har släppts, skriver Ekobrottsmyndigheten (EBM) i ett pressmeddelande. De fem männen, samtliga i 40-årsåldern, misstänks för grovt näringspenningsbrott för över 100….

News55 - 30 minuter sedan

EM-rysare i S:t Petersburg – Sverige mot slutspel?

Vinst och en plats i åttondelen är nära. Förlust och uppförsbacken är brant. Det är mycket som står på spel i Sveriges EM-match mot Slovakien i eftermiddag.

News55 - 45 minuter sedan

Här är OS-trupperna i handboll – Hagman gör comeback

Förbundskaptenerna Tomas Axnér och Glenn Solberg har gjort sina val. Här är handbollsspelarna som får åka med till OS i Tokyo. Damer: Målvakter: Johanna Bundsen, Köpenhamn, Jessica Ryde, Herning-Ikast.

News55 - 45 minuter sedan

Förlängda och skärpta restriktioner i Moskva

Den så kallade deltavarianten av covid-19 har lett till ökad smittspridning i Moskva. Borgmästaren i den ryska hvuudstaden förlänger nu restriktionerna – och inför samtidigt nya. Restriktionerna innebär bland annat att barer och restauranger som regel s….

News55 - 45 minuter sedan

Trots skadan – stjärnan uttagen i OS-truppen

Veteranen Niclas Ekberg, 32, åkte nyligen på en tung knäskada. Trots det är handbollsstjärnan uttagen till OS i Tokyo i sommar. "Vi har kontinuerlig kontakt med Niclas och har förhoppningar om att han ska kunna vara tillbaka fullt ut innan OS", säger fö….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.