UNT > Nyheter

Thursday, 09 December, 05:38

UNT - 29 sep 20 kl. 02:06

Nu krävs en omstart av UppsalaOm det är något som pandemin visar är det att även ekonomin måste vara långsiktigt hållbar, skriver Tomas Stavbom och Håkan Tribell..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Tomas Stavbom, Håkan Tribell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu krävsen , omstartav , Uppsala

Fler nyheter från UNT

UNT - 10 minuter sedan

Mest uppåt på ledande Asienbörser

Ledande börser i Asien följer uppgången på Wall Street efter lugnande nyheter om den nya virusvarianten omikron..

UNT - 10 minuter sedan

Gärna vaccin – om man kunde boka

UNT - 10 minuter sedan

Extremväder oroar vid bostadsköp

Massiva översvämningar, skogsbränder och jordskred som drar med sig hela bostadskvarter. Fler och fler ser nu klimatrisker som avgörande i valet av ny bostad, visar en ny undersökning..

UNT - 15 minuter sedan

Nu ska Frederiksen grillas om minkkaoset

Vem var ansvarig för det lagvidriga beslutet om massavlivningen av Danmarks minkar under pandemin? Över 50 personer har redan förhörts av minkkommissionen – i dag har turen kommit till statsminister Mette Frederiksen (S)..

UNT - 15 minuter sedan

Vaccinerade sprider mindre smitta

Vaccinerade som insjuknar i covid-19 är inte lika smittsamma som ovaccinerade, enligt en ny amerikansk studie. –Det är kunskap som har föreslagits förut, studien bekräftar att det är så, säger Ali Mirazimi, professor vid Karolinska institutet..

UNT - 30 minuter sedan

Norska fartyg på plats – "Hoppas på framgång"

Läget förvärrades under onsdagen på det eldhärjade fartyget utanför Göteborg, och släckningsarbetet tär på personal och utrustning. Nu hoppas Kustbevakningen att förstärkningen från Norge ska ge bra effekt..

UNT - 30 minuter sedan

Mediemogul straffas för minnesceremoni

Den fängslade publicisten Jimmy Lai döms i Hongkong för att förra året ha deltagit i en förbjuden minnesceremoni för massakern på Himmelska fridens torg i Peking 1989..

UNT - 30 minuter sedan

Uppsalahem vill återinföra inkomstkrav för hyresgäster

Ska inkomstkrav återinföras för hyresgäster i vissa nybyggda områden? Det väntas Uppsalahem besluta i dag. Områdena anses ha blivit segregerade och otrygga – och inkomstkrav skulle dessutom minska kommunens bidragskostnader.

UNT - 30 minuter sedan

"Det blev en nystart efter graviditeten"

Linn Blohm är Sveriges inte så hemliga vapen i de avgörande matcherna i mellanrundan. Mittsexan har varit en av världens bästa sedan förra VM-turneringen. Efter det har hon även blivit proffs på livspussel.

UNT - 45 minuter sedan

Tillslag mot botoxfusk i kamelskönhetstävling

Över 40 kameler har diskvalificerats från att tävla i den populära skönhetstävlingen i Saudiarabiens kamelfestival, där det vackraste djuret kan kamma hem motsvarande nästan 600 miljoner kronor i prispengar till sin uppfödare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.