SVT > Kultur

Sunday, 09 May, 00:29

SVT - 01 aug 20 kl. 10:38

Swifts nya album på väg att bli bästsäljarePå bara en vecka har Taylor Swifts åttonde album ”Folklore” sålts i över två miljoner exemplar, vilket redan gör det till ett av årets bäst säljande album. Det rapporterar Variety..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Taylor Swifts, Folklore, Variety

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swiftsnya , album, vägatt bli , bästsäljare
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 17 timmar sedan

Regissören Stig Björkmans coronakarantän blir film

Före pandemin reste regissören och filmkritikern Stig Björkman jorden runt och intervjuade några av filmvärldens stora namn. I Stina Gardells Corona Film Club skildras hans karantän, ensamheten och zoomsamtalen med de välkända filmvännerna..

SVT - Igår: 20:30

Cilla Benkö: ”Klart det inte är bra för Sveriges radio”

Kritiken mot Sveriges Radio har varit skarp efter avslöjandet att en reporter på Ekot, som har granskat fallen med islamister som ska utvisas på grund av säkerhetshot, inledde en relation med en av personerna. – Klart att det inte är bra för Sveriges radio, men som chef kan man enbart agera på den information man har för stunden, säger Sveriges radios vd Cilla Benkö..

SVT - Igår: 17:29

Universitet ställde in seminarium om Kajsa Ekis Ekmans bok

Författaren och debattören Kajsa Ekis Ekmans bok Om könets existens har mötts av kritik från flera håll. Nu har Mittuniversitetets Forum för genusvetenskap valt att ställa in ett seminarium som skulle ha haft sin utgångspunkt i boken, de menar att det finns en risk för att människor skulle bli kränkta..

SVT - Igår: 14:05

Coldplay skickar nya låten ut i rymden

Coldplay tog till ett utomjordiskt knep i lanseringen av sin senaste singel ”Higher power”..

SVT - Igår: 13:37

Van Morrisons nya album sågas: ”En samling paranoida utläggningar”

Under pandemin har Van Morrison befäst sin ställning som konspirationsteoretiker med rader om att restriktioner är till för att kontrollera befolkningen. Nu har han släppt ett nytt album, som sågas av kritiker. Han liknas vid en rasande kund som kräver pengarna tillbaka och skivan beskrivs som en samling olyssningsbara, paranoida utläggningar..

SVT - Igår: 11:27

Överflöd av filmer när biograferna öppnar i Europa

Filmerna trängs i tablån när biograferna i Europa öppnar på nytt. Det är även fler premiärer än vanligt när svenska biosalonger väntas öppna i slutet av maj, rapporterar Sveriges Radio..

SVT - Igår: 10:06

Oro på Ekotredaktionen efter avslöjandet: ”Naggar förtroendet för journalistiken”

Efter avslöjandet om den tidigare Ekotreportern som granskade fall med en känd islamist råder en orolig stämning på Ekotredaktionen, och nu har reporterns artiklar på Sveriges radios hemsida försetts med särskilda tillägg..

SVT - Igår: 06:58

Hemliga kontrakten avslöjar kraven på dokusåpadeltagarna

Dokusåpadeltagarna hotas med dryga böter om de avslöjar något om programmet. SVT har tagit del av hemliga kontrakt från svenska dokusåpor – som kritiseras av jurister. – Det är skrivet så att den ena parten ska bli nervös och rädd, säger arbetsrättsjuristen Jens Tillqvist.

SVT - Igår: 07:00

Tv-recension: Mäklarna – en onödig återupplivning

I USA har trenden varit tydlig ganska många år nu, men nu är det även dags för svenska strömningssajter att återuppliva gamla favoriter. Resultatet är – precis som i USA – inte särskilt lyckat..

SVT - Igår: 06:00

Tidigare PH-deltagaren: Vågade inte säga till min familj att jag mådde dåligt

Dokusåpadeltagare hotas med dryga böter om de avslöjar detaljer om programmet. Alice Arvidsson, 23, lämnade Paradise hotel på grund av psykisk ohälsa – men vågade inte berätta det för sin familj. – Jag kände mig ensam och utlämnad, säger hon till SVT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.