GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 06 May, 03:32

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 11:17

Vibe guldfirade i Danmark: "Förstod inte att jag hade vunnit"Tidigare publikfavoriten delaktig i IFK Göteborg cupseger • Här är alla spelare som kan få medalj..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Danmark, IFK Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vibe, guldfiradei , Danmark, Förstodinte att jag hade , vunnit
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Amerikaner döms för mord i Italien

Två unga amerikanska turister har dömts till lagens strängaste straff, livstids fängelse, i en italiensk domstol för att ha mördat en polis i Rom i juli 2019. De riskerar att inte bli frigivna förrän om tidigast 21 år..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

LSS-boende använde väktare – Ivo-anmäldes

Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) riktar hård kritik mot ett LSS-boende i Göteborg som har anlitat väktare för att hjälpa till med en boende som beskrivs som utåtagerande, skriver.

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Så minns profilerna ”Bebben”: ”En ikon”

IFK Göteborg i sorg – legendaren död 86 år gammal..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

33-åring dödförklarades av misstag

En 33-årig man i Göteborgsområdet dödförklarades av misstag efter att ha uppsökt akutvård för ett stukat finger, skriver.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ingen final för Småkronorna

De regerande världsmästarna i U18-VM i ishockey kommer att få åka hem utan en ny guldmedalj från mästerskapet i Frisco, Texas. Småkronorna förlorade semifinalen mot Kanada med 1–8..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Högre ersättning vid kvinnofridsbrott

Brottsoffermyndigheten har höjt ersättningsnivåerna för kränkning vid kvinnofridsbrott..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Lyckad flygning för Space X-raket

Det blev femte gången gillt. Efter fyra misslyckade försök att flyga och sedan landa prototyper för Space X raket Starship, som är tänkt att användas för att flyga till Mars, har till slut den femte prototypraketen landat säkert på basen i Boca Chica i södra Texas..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

USA stödjer förslag på slopade vaccinpatent

USA:s president Joe Biden och hans regering stödjer ett internationellt förslag om att tillfälligt slopa patentreglerna för vaccin för covid-19, rapporterar amerikanska medier..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

USA vill slopa vaccinpatent

USA:s president Joe Biden och hans regering stödjer ett internationellt förslag om att tillfälligt slopa patentreglerna för vaccin för covid-19..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Serbien: 250 kronor om du vaccinerar dig

De medborgare som covidvaccinerar sig före maj månads utgång kommer var och en att få drygt 250 kronor betalt av staten, lovar Serbiens president Aleksandar Vucić i ett försök att hålla igång landets höga vaccinationstempo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.