UNT > Lokalt

Saturday, 19 June, 21:27

UNT - 30 jul 20 kl. 11:25

Man med cykelgömma häktas misstänkt för häleriDen man i 30-årsåldern som greps när han bar på fyra cyklar häktades på tosdagen..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man med cykelgömma, häktas, misstänktför , häleri

Fler nyheter från UNT

UNT - 10 minuter sedan

Tvättstugebråk blev polisärende efter slag med krycka

Ett bråk om vem som hade bokat tvättstugetiden på lördagskvällen slutade med polisinsats och en anmälan om ringa misshandel..

UNT - 15 minuter sedan

Basket och mjuka mattor lockade vid Uppsala Summer Zone

Det är tidig lördag morgon och Uppsala Summer Zone vid Studenternas bandyplan har knappt hunnit öppna. Men det är redan full fart och många barn är på plats som idrottar eller leker..

UNT - 30 minuter sedan

Han räddade sexåring: "Håll koll på era barn"

Milan Nabizadeh räddade ett barn som låg livlöst i vattnet vid badplatsen i Storvad på lördagen. Nu uppmanar han alla föräldrar att hålla koll på barnen när de badar..

UNT - 1 timme sedan

100 kvadratmeter stort hus i Knivsta sålt till nya ägare

Gunilla Kristina Karlsson, 72, och Hans Birger Eugen Karlsson, 70, boende på Kasbytomten i Knivsta är nya ägare till fastigheten på adressen Högåsvägen 123 i Knivsta..

UNT - 1 timme sedan

Här är campingen som ett livslångt förhållande

Det är en vardag i juni och säsongen är i gång på allvar på Ängskärs havscamping. Många här beskriver sitt förhållande till camping som en livslång kärlek..

UNT - 2 timmar sedan

Uppsalaforskare styr forskningsprojekt om vaccin

Om du har känt biverkningar efter att ha vaccinerats mot covid-19 kan du nu bidra till forskningen. Bland annat Mia Wadelius, professor vid Uppsala universitet, leder ett projekt som ska kartlägga biverkningar av vaccin..

UNT - 2 timmar sedan

Fastigheten på Svanmossvägen 13 i Uppsala såld för 2 500 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på adressen Svanmossvägen 13 i Uppsala av Lindbacken Fastighets Handelsbolag..

UNT - 3 timmar sedan

Just nu: Rådjur på vägen på E4

Rådjur har kommit upp på vägen och påverkar trafiken på E4 mellan trafikplatserna Månkarbo och Tierp i riktning mot Gävle, uppger Trafikverket..

UNT - 3 timmar sedan

Gräsökvinnan vill byta försvarare – nekas

Kvinnan i det unga paret som dömdes för knarkcentralen på Gräsö vill byta försvarare inför hovrättsförhandlingen. Men domstolen säger nej..

UNT - 4 timmar sedan

Nya ägare till villa i Bålsta - prislappen: 5 200 000 kronor

Rolf och Lena Sandman, båda 56 år, sedan tidigare boende på just Katrinedalsvägen är nya ägare till huset på Katrinedalsvägen 72A i Bålsta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.