Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 19 June, 21:05

Expressen Dina Pengar - 11 jul 20 kl. 10:56

Friskvårdsbidraget utökas rejältAgility, sportfiske och självförsvarskurs.Nu kan du som arbetstagare få göra det gratis när friskvårdsbidraget utökas rejält.Även tävlingar och motionslopp omfattas..
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friskvårdsbidraget, utökasrejält

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

De tjänar bäst i Sverige – sök på din ort i listan

Vd:ar för storbolag dominerar topplistan över de som tjänade mest i Sverige under 2020.Men här finns också en 29-årig designer – och en kompis till kungen.Kvinnorna är dock få.

Expressen Dina Pengar - Igår: 06:00

Rusningen på bostads- marknaden håller i sig

Bostadspriserna i Sverige fortsätter upp och steg med 1,4 procent i maj jämfört med föregående månad och närmare 18 procent jämfört med samma period i fjol.Det visar Valueguards HOX-index, som publiceras i dag.”Tolvmånadersförändringen för villapriserna har nu varit över 20 procent i tre månader.

Expressen Dina Pengar - Igår: 23:10

De ärver Norges största förmögenhet – 100 miljarder

Ett hav av pengar väntar i arv för tvillingdöttrarna till Norges rikaste person –rederimagnaten John Fredriksen.Cecilie och Katrine Astrup Fredriksen, 37, är goda för över 100 miljarder kronor, skriver danska Ekstra Bladet..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 12:13

Fredrik sålde hoverboards – upptäckte Postnordbluff

Fredrik Regnell skulle precis att trycka på skicka-knappen i ”Postnord”-länken.Då avslöjade han nätbluffen och bedragaren kom aldrig över betalkortsuppgifterna.– Ren tur att jag upptäckte ett stavfel, säger han..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:30

ISK eller löneväxla – vad ger mig mest i pension?

Du vill pensionsspara men vet inte hur.Har du möjlighet att löneväxla kan valet vara ännu svårare.Om detta handlar veckans pensionsfråga.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 22:54

Vreden mot Ikea – uppmanar till bojkott

Konservativa britter rasar mot Ikeas beslut att dra tillbaka sin reklam i tv-kanalen GB news.Parlamentsledamoten Craig Mackinlay uppmanar till bojkott av möbeljätten som han menar försöker förhindra ”det fria ordet”.– Företagen ska hålla sig till sitt – att sälja prylar inte gå in i politiska debatter, säger han till Daily Mail..

Expressen Dina Pengar - 16 jun 21 kl. 15:51

97-åring krävs på 1,1 miljoner för bidragsfusk

Den gamle mannens uppdrag för regeringen i tidigare hemlandet räckte inte som förklaring.Nu jagas 97-åringen av Kronofogden med ett krav på drygt en miljon kronor.Mannen plockade ut både garantipension och bostadstillägg trots att han inte vistades i Sverige.

Expressen Dina Pengar - 16 jun 21 kl. 14:30

Bensinpriset rusar uppåt – dyrare semestrar i sommar

Lagom till semestern blir det dyrare att köra bil.Högre oljepriser och en stigande efterfrågan i takt med att pandemin släpper sitt grepp om världen gör att bensinpriserna väntas fortsätta stiga i sommar, kanske upp till 17 kronor per liter.– Det finns ett fortsatt tryck uppåt på bensinpriset, säger Samuel Ciszuk, energianalytiker på ELS Analysis.

Expressen Dina Pengar - 15 jun 21 kl. 16:48

Efter mjölkbråket – Arla utmanar Oatly med Jörd

När Oatly bjöd in Arla för att satsa på havremjölk blev det nobben och marknadschefen ska ha spottat ut drycken som han ansåg smaka illa.Nu tar Arla upp kampen på den växande marknaden för havredryck.Drycken Jörd lanseras i flera länder, skriver Dagens Nyheter.

Expressen Dina Pengar - 15 jun 21 kl. 15:30

Modekedjan lägger ner alla sina butiker i Sverige

Den danska modekedjan Zizzi stänger sin svenska verksamhet. I ett inlägg på Facebook skriver företaget att pandemins effekter till slut blev för tuffa, rapporterar Aftonbladet.– Av den anledningen måste vi tyvärr meddela att alla Zizzi-butiker i Sverige tvingas stänga på grund av konkurs, skriver bolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.