Nyan > Svenskfinland

Sunday, 01 August, 21:47

Nyan - 29 jun 20 kl. 11:55

Singelolycka på Södravägen i GetaEn personbil kördes av vägen i hög fart på Södravägen i Geta på måndagen. Larmet kom strax innan klockan 12. Bilen var på väg söderut och olyckan inträffade i Olofsnäs. – Det var en bil som har gått av vägen i hög hastighet, klippt av en elstolpe och låg på tak när vi kom dit, säger Thomas Mattsson, brandinspektör. I bilen fanns en man som är förd till sjukhus.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Södravägen, Geta, Olofsnäs, Thomas Mattsson, Mattsson, TEXT, Jansson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolycka, Södravägeni , Geta

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Vikingar på hugget med svärd och sköldar

Den sannolikt gulligaste vikingen som skådats är nyss tre år fyllda Samuel Pokkinen från Esbo. När vikingarna taktfast marscherar in i vikingabyn för en uppvisning marscherar Samuel Pokkinen bredvid, i förd tidsenlig klädsel, eget svärd och sköld. .

Nyan - 4 timmar sedan

Musikinstitutet hoppas på utbyggnad

Ett samlat musikinstitut med ändamålsenliga lokaler. Det är vad man vill uppnå med ett nytt försök att bygga ut Ålands musikinstitut. Musikinstitutets direktionsordförande Anna Holmström (C) berättar att musikinstitutet varit i behov av större lokaler ända sedan man först flyttade in i de nuvarande lokalerna i norra Mariehamn.

Nyan - 5 timmar sedan

Tre fall konstaterade under söndagen – sjukhusavdelning berörd

ÅHS meddelar om tre positiva covid-19-fall på söndagen. Alla hör till redan kända smittkedjor. ÅHS meddelar att en avdelning på sjukhuset berörs av smittspårningen.

Nyan - 8 timmar sedan

Zetterström licenskörde i Santa Pod i England

MOTORSPORT. Nu är ålänningen Ida Zetterström bara en körning bort från att ha licens till världens snabbaste dragrace-klass. .

Nyan - 11 timmar sedan

Nya vänskapsband knyts under sommarhäng

Folkhälsans årliga sommarhäng är igång. Lägret har bytt plats till Lemböte lägergård som har många fördelar framom Gregersö om man får tro ungdomarna själva. .

Nyan - 13 timmar sedan

Glasskiosker slutar ta emot kontanter

På grund av den senaste tidens inbrott och inbrottsförsök på Ingmans glasskiosker har glassförsäljarna beslutat att inte längre ta emot kontanter. ”Efter den senaste påhälsningen blev beslutet lätt att fatta”, säger Simon Karlsson från Ingman Glass Åland. .

Nyan - Igår: 17:09

Motorbåt fick bogserhjälp till Kökar

En motorbåt med sju personer ombord fick motorhaveri nordväst om Kökar på lördagsförmiddagen. Ombordvarande larmade sjöbevakningen som ryckte ut vid 11.30-tiden.

Nyan - Igår: 17:15

Inga tillstånd krävs för färjanlöp

När Tallinks Silja Symphony anlöpte Mariehamn i stället för Visby i torsdags krävdes inget tillstånd, vilket Ålands radio ger sken av i sin rapportering. På grund av hård vind kunde Silja Symphony inte angöra Visby och besökte i stället Mariehamn, vilket Nya Åland rapporterade om redan i fredagens tidning. Cirka 1 800 passagerare fanns ombord.

Nyan - Igår: 15:30

Bortaseger för Åland United i Helsingfors

FOTBOLL. Åland United lyckades vända ett underläge i bortamötet mot HPS i Åggelby i Helsingfors under lördagseftermiddagen. Efter två mål i andra halvlek av Cassandra Korhonen och Sarah Troccoli tog det åländska laget ytterligare tre poäng i Nationella ligan.

Nyan - Igår: 14:34

Två nya coronafall på lördagen

Ålands hälso- och sjukvårds smittskydd meddelar på lördag eftermiddag att ytterligare två coronafall har konstaterats efter fredagens provtagningar. Båda nya fall hör till pågående smittkedjor, vilka är två olika. Sju personer sätts nu i karantän.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.