SVT > Inrikes

Wednesday, 23 June, 16:01

SVT - 22 maj 20 kl. 20:06

Avslöjandet om munskydden blir riksdagsfråga – ”Kan ha bidragit till de höga dödstalen”Flera politiker reagerar på SVT:s avslöjanden om Arbetsmiljöverket och munskydden. I nästa vecka kommer granskningen upp i riksdagen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Arbetsmiljöverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avslöjandetom , munskyddenblir , riksdagsfrågaKan ha , bidragittill , de höga dödstalen

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

FN-rapport: Uppvärmningens följder redan här

I utkastet till FN:s klimatrapport skrivs en mörk historia om en planet där människorna är i fara. Svält, torka och sjukdomar är följder av den globala uppvärmningen som redan är en verklighet, omöjlig att stoppa..

SVT - 1 timme sedan

Stor granskning av Waldorfskolorna inleds i höst

Skolinspektionen har beslutat att göra en övergripande granskning av Waldorfskolorna, skriver Läraren.se..

SVT - 1 timme sedan

Beslut står fast: Olagligt att förbjuda slöja i skolan

Kammarrätten går på samma linje som förvaltningsrätten och stoppar Skurups och Staffanstorps kommun från att införa ett slöjförbud i skolan. – Att få utöva eller visa sin religion är något som skyddas av både regeringsformen och Europakonventionen, säger kammarrättspresidenten Dag Stegeland i ett pressmeddelande..

SVT - 3 timmar sedan

”Det blåser väldiga vänstervindar i Centerpartiet just nu”

Helena Lundgren, lokal centerpartist i Vindeln i Västerbotten, tror att Centerpartiet kommer förhandla med partierna till vänster, ge eftergifter till Vänsterpartiet och kanske till och med sätta sig i en röd-grön regering. Något som hon själv är mycket kritisk till..

SVT - 3 timmar sedan

Nu kan du få böter direkt om du spelar högljudd musik eller buskör vattenskoter

Raggare, rejvare och folk som buskör med sin vattenskoter får se upp – nu får nämligen polisen ge böter för förargelseväckande beteende direkt på plats..

SVT - 4 timmar sedan

Regeringskrisens lingo – statsvetaren förklarar

Juniavtal, punkt 44, Center-dokumentet och talmansrunda. Den inrikespolitiska turbulensen och regeringskrisen har gett upphov till en rad nya ord och begrepp. Men vad betyder de egentligen?

SVT - 5 timmar sedan

Riksdagen förbereder för extra arbete i sommar

Misstroendeomröstningen mot statsminister Stefan Löfven har skapat nya förutsättningar för riksdagen. I stället för sommaruppehåll måste ledamöterna nu vara redo att snabbt kallas in för eventuella nya statsministeromröstningar..

SVT - 6 timmar sedan

Centerns besked: Inget budgetsamarbete med V

Efter att regeringen fallit verkar låsningen mellan partierna riksdagen verkar närmst total.Miljöpartiets utspel om ett ”juniavtal”, där regeringen gör upp om budgeten med C och V, möts av kalla handen från Centerpartiet. – Det är inte ett sällskapsspel det handlar om, säger partiets vice ordförande Anders W Jonsson, till SR P4..

SVT - 6 timmar sedan

Reportern om HVB-granskningen: ”Det finns oseriösa aktörer”

SVT:s reporter Marja Grill har under under lång tid granskat HVB-hemmen i Sverige. Enligt henne finns det stora brister i i kontrollen av verksamheterna som återkommer – år efter år. – Det finns oseriösa aktörer, säger hon i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 7 timmar sedan

Tittartombola: Era frågor om extraval

Blir det fortfarande val 2022 om vi får ett extraval, och vem styr landet fram till extravalet? Här svarar SVT:s inrikespolitiska kommentator Elisabeth Marmorstein på frågor från er tittare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.