News55 > Nyheter

Wednesday, 16 June, 12:40

News55 - 21 maj 20 kl. 09:48

Så utbredd har coronasmittan varit i StockholmDet har genomförts en ny mätning som visar att en mindre andel av stockholmarna än väntat utvecklat antikroppar. Totalt var det endast 7,3 procent som hade antikroppar. Det säger matematikprofessorn Tom Britton i Aktuellt. – Vi får gå tillbaka till skrivbordet, säger han i nyhetsprogrammet. Britton uppger också att det kan vara så att viruset sprids i en snabbare takt i början av ett utbrott.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Stockholm, Tom Britton, Aktuellt, Mia Phillipson, , News55

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: utbreddhar , coronasmittanvarit i , Stockholm

Fler nyheter från News55

News55 - 4 timmar sedan

Spänt inför toppmöte – uppstår personkemi?

Febrig förväntan råder kring Villa de la Grange i Genève, där Rysslands president Vlaidmir Putin inom kort hälsar på sin amerikanska kollega Joe Biden. Frågan är om de kan enas om någon av de svåra frågor de ska dryfta. Garden är uppe, dagordningen satt….

News55 - 5 minuter sedan

Pavard efter smällen: “Jag blev knockad”

Benjamin Pavard stöp framåt och blev liggande. Nu säger fransmannen att han tappade medvetandet. – Jag blev knockad, jag var borta i 10-15 sekunder, säger han.

News55 - 15 minuter sedan

Polestar bygger sin nya el-suv i USA

Biltillverkaren Polestar, som ägs av Geely och Volvo, tänker bygga sin nya elektriska suv Polestar 3 vid fabriken i South Carolina i USA med start nästa år, uppger bolaget i en intervju med Reuters. Enligt Polestar passar fordonet bra för amerikanska fö….

News55 - 30 minuter sedan

Förslag: Kommuner skyldiga att förebygga brott

Landets kommuner ska få laglig skyldighet att kartlägga brottsligheten i sina områden och se vilka förebyggande åtgärder som kan vidtas. Det föreslås i en ny utredning. – Det här är en fråga som är sannerligen högaktuell, sade justitie- och migrationsmi….

News55 - 30 minuter sedan

Åtalad efter polisinfiltration släppt

En man i 50-årsåldern som stått åtalad för smugglingen av nära 400 kilo cannabis till Sverige har släppts av Svea hovrätt i väntan på dom. Detta efter att förhandlingen om en uppmärksammad polisoperation, kallad Costa, avslutats. Operation Costa inledde….

News55 - 45 minuter sedan

Färre in i fängelse – men ändå trångt och stök

Antalet nya intagna på landets fängelser minskade förra året – men trots det är anstalterna överfulla. Orsaken är, enligt Kriminalvårdens årsstatistik, att strafftiderna fortsätter att öka. Förra året började 8 964 personer avtjäna ett fängelsestraff.

News55 - 6 timmar sedan

Våldsamma män kan fråntas vårdnad om barnen

Regeringen vill göra det enklare att frånta våldsamma män vårdnaden om barn och skärpa straff för våldtäkt och sexköp. Men på den långa listan med åtgärder mot mäns våld mot kvinnor finns inga skarpa löften om mer pengar till kvinnojourer. Programmet in….

News55 - 45 minuter sedan

Chefsepidemiolog – snart för hela EU?

Se hit alla hugade coronaexperter! EU-kommissionen öppnar för att tillsätta en gemensam chefsepidemiolog för att möta framtida pandemier. Tio punkter tas upp när EU-kommissionen nu gjort en första rapport över vilka erfarenheter som kan dras av coronapa….

News55 - 45 minuter sedan

Sex heta frågor för Biden och Putin

Relationerna mellan USA och Ryssland är sämre än på länge. Få genombrott väntas under mötet mellan Joe Biden och Vladimir Putin – men här är sex frågor som kan komma upp till diskussion. 1.

News55 - 1 timme sedan

Kulusevski tillbaka i träning

Dejan Kulusevski är friskförklarad från covid- 19 och tillbaka i träning. Han tränar på egen hand under onsdagen. "Spelarna är helt lediga från träning och sköter sin återhämtning på egen hand", skriver presschefen Jakob Kakembo Andersson i ett pressmed….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.