PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 27 September, 17:44

PrivataAffärer - 19 maj 20 kl. 10:06

En möjlighet att ta del av Sanionas tillväxtresaForskningsbolaget Saniona tar nu flera viktiga steg för att bli en global ledare inom sällsynta sjukdomar. Bolaget genomför ett kraftigt finansieringspaket som ska möjliggöra fortsatt utveckling och forskning. Till och med den 25 maj har innehavare av teckningsoptioner av serie TO 1 rätt att teckna nya aktier i Saniona.  – Nu finns en spännande möjlighet att fortsätta vara en del av vår tillväxtresa. Vi bjuder in dig som optionsinnehavare att utnyttja teckningsoptioner för att teckna nya aktier, vilket skulle kunna tillföra Saniona upp till cirka 37 miljoner kronor före emissionskostnader, säger Rami Levin, vd för Saniona.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sanionas, Saniona, TO, Rami Levin, Nyttjandeperiod, Nasdaq Stockholm, Tesomet, Prader-Willis, Fas, HO, Phase, FDA, USA, Skandinavien, Saniona AB, Av, AB Detta, Privata Affärer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En möjlighetatt ta , delav , Sanionas, tillväxtresa

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Klarnas vd tar investeringsbolag till börsen

I samband med noteringen avser bolaget att genomföra en nyemission av B-aktier motsvarande cirka 100 miljoner kronor. Emissionslikviden avses användas för att göra nya investeringar och fortsätta stödja nuvarande portföljbolag. Bolagets portfölj består av minoritetsposter i 13 innehav där Klarna, Budbee och Truecaller är störst.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Chefstrategen: Danska aktier börjar se dyra ut

Danska aktier har stigit kraftigt under 2021, mer än de flesta andra marknader. Vad är det då som gör att det har gått så bra i Danmark? Frank Øland svarar själv på den retoriska frågan i en text på Danske Banks danska hemsida.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Goldman Sachs spår oljepris på 90 dollar vid årsskiftet

Brent kostade på måndagsförmiddagen strax över 79 dollar per fat, en procentuell uppgång om 1,5 procent på dagsbasis. Så pass högt har priset inte befunnit sig på sedan i oktober 2018. Den amerikanska WTI-oljan var vid samma tidpunkt upp 1,2 procent och bytte händer till omkring 75 dollar per fat.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

DNB: Något står inte rätt till med Betsson

”Vi har svårt att förstå logiken och timingen för uppsägningen av vd:n, givet Betssons solida operativa framsteg sedan Mr Lindwall återvände till sin roll 2017(…)”, skriver DNB Markets i en analys där rekommendationen sänks till behåll (köp) och riktkursen till 95 kronor (110), något som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat tidigare på måndagen. Det var den 17 september som Betssons styrelse meddelade att en process för att ersätta Pontus Lindwall hade inletts. Knappt en vecka senare kom beskedet att även ordförande Patrick Svensk lämnar sin roll.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Nordea höjer Autoliv till köp

”Leveransflaskhalsarna i bilindustrin har förvärrats under tredje kvartalet 2021 på grund av nedstängningar i Malaysia. Dessutom minskade IHS sina produktionsprognoser och förväntar sig nu en nedgång på 17-18 procent på årsbasis för andra halvåret 2021, följt av en svag återhämtning 2022”, noterar Nordea Markets. Mot bakgrund av ovanstående sänker banken ebit-estimaten för Autoliv med 13-17 procent för 2021-2022.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Små marknadsreaktioner efter tyska valet

SPD fick 25,7 procent medan konservativa CDU/CSU fick 24,1 procent av rösterna. Både SPD:s förbundskanslerkandidat Olaf Scholz och CDU:s Armin Laschet vill leda nästa regering. CDU/CSU som varit det bärande regeringspartiet i 15 år väntas inte i första taget vilja fortsätta samarbetet med SPD.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Årets Hedgefond: ”Det kan bli en turbulent avslutning på året”

Atlants investeringsfilosofi bygger på kvantitativ analys, förlustminimering, aktivitet och fokus i självklar kombination med förvaltarnas skicklighet. Målet är att leverera god riskjusterad avkastning – något de hittills lyckats bra med. Vi har pratat med en av Atlant Fonders förvaltare, Nikos Georgelis, som ger sin syn på företagets framgång samt börsläget inför 2022.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Här är måndagens färska köprekar

SEB Equities höjer sin rekommendation för Securitas till köp från behåll. Riktkursen är 160 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Nordisk Bergteknik noteras på Stockholmsbörsen

I samband med noteringen avser bolaget göra en nyemission om cirka 500 miljoner kronor samt försäljning av aktier motsvarande cirka 26 miljoner kronor av huvudägaren Pegrogo Invest. Ett prospekt förväntas registreras hos Finansinspektionen och offentliggöras omkring den 30 september. Första dag för handel beräknas till omkring den 12 oktober.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Polestar mot SPAC-notering i USA

En affär kan komma att kommuniceras under måndagen och värderingen ska ligga på 20 miljarder dollar, enligt Bloomberg News, som tidigare rapporterat att målet för värderingen var kring 25 miljarder dollar. Även Volvo Cars har planer på börsnotering, då på Stockholmsbörsen. Mediauppgifter har rapporterats om en notering inom några veckor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.