Expressen > Opinion

Sunday, 18 April, 16:31

Expressen - 26 mar 20 kl. 10:14

Axfood vill få ut lokal mat på hyllorna direktFrån och med i dag öppnar vi en ny möjlighet för de småskaliga producenterna att komma i direktkontakt med oss för att korta kedjan och se till att lokalt producerad mat snabbt når våra butiker i coronakrisen, skriver Nicholas Pettersson, vd för Axfoods inköpsbolag Dagab..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nicholas Pettersson, Axfoods, Dagab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Axfoodvill få ut , lokal, mat, hyllorna, direkt
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Acknowledge the genocide of 1915

Many of us are holding our breath. It has been leaked from the White House that on April 24, president Joe Biden might acknowledge the genocide of Christians by the Ottoman Empire in 1915.Swedish prime minister Stefan Löfven's government most likely won't acknowledge it, writes Nuri Kino..

Expressen - 9 timmar sedan

Kristna mördas och ni lär er aldrig av historien

Vi är många som håller andan. Det har sipprat ut från Vita Huset att president Joe Biden den 24 april kanske kommer att erkänna att händelserna i Osmanska riket 1915 var ett folkmord på kristna.Regeringen Löfven lär inte erkänna det, skriver Nuri Kino..

Expressen - 20 timmar sedan

Våldsutsatta män får inte samma stöd som kvinnor

Trots att relationsvåldet är jämnt fördelat mellan könen är det stor skillnad på vilket stöd utsatta män och kvinnor kan erbjudas av samhället, skriver Magnus Falkman..

Expressen - Igår: 06:45

Polisen har ett omöjligt uppdrag med utvisningar

Att uppehålla sig utan tillstånd i Sverige innebär i normalfallet bara en enda konsekvens: en oplanerad gratisresa till hemlandet. Personer som utvisas återvänder inte sällan till Sverige. I nuläget är det ett omöjligt uppdrag för polisen att komma till rätta med situationen, skriver polisen Fredrik Kärrholm..

Expressen - I förrgår: 05:45

Vi är så mycket mer än ”Snabba cash”

Hur kommer det sig att ni inte lyckas få fram fler tv- och filmproduktioner där vi med utländsk bakgrund betraktas som ”vanliga människor”? Fortsätt med förortsporren och exotifieringen, om ni så vill, men skapa även utrymme för andra berättelser, skriver Babak Behdjou..

Expressen - 15 apr 21 kl. 16:03

Hot och hat är en röta i offentligheten

Fredag kväll i slutet av mars. De flesta av oss mötte en efterlängtad start på helgen. En ung praktikant på en av våra redaktioner möttes i stället av tillmälet ”parasit” och ett allvarligt hot när hon kom hem från jobbet.

Expressen - 14 apr 21 kl. 16:06

Samhall kommer inte längre missbrukas av S

Vi värnar om Samhalls roll som arbetsgivare för personer med funktionsnedsättning – dit räknas inte låg utbildning och bristande språkkunskaper.Efter tuffa förhandlingar är regeringen nu överens med oss om att Samhall inte längre ska användas som ändhållplats för Socialdemokraternas misslyckade integrationspolitik, skriver Gulan Avci och Malin Danielsson (L)..

Expressen - 14 apr 21 kl. 05:45

Nu är det upp till C och L: Ska krogarna överleva?

Vi har tidigare ställt frågan till Centerpartiet och Liberalerna ”stöttar ni regeringen eller stöttar ni företagen?” Det är nu det avgörs. Nu finns ett förslag på riksdagens bord från Moderaterna om att lönekostnader ska ingå i omställningsstödet, skriver krögarna Tareq Taylor & Niklas Ahlbom..

Expressen - 13 apr 21 kl. 16:33

Lidandet i Grekland får inte bli permanent

Man kan inte säga ”No more Morias” och sedan sälja in en modell där asylsökande fortsätter stängas in. Det är hög tid att hitta ett värdigare alternativ till lägren i den grekiska övärlden, skriver Anna Sjöblom från Läkare utan gränser..

Expressen - 13 apr 21 kl. 05:45

Lärarna behöver hjälp mot antisemitismen

Att hantera hatspråk, fördomar och kontroversiella uttalanden är ingen enkel uppgift för en enskild lärare. Vilket stöd får de i skolan? skriver Ingrid Lomfors från Forum för levande historia..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.