Expressen > Nyheter

Thursday, 22 April, 23:10

Expressen - 25 mar 20 kl. 18:15

Mathias fick slänga två ton matsvampCoronakrisen har slagit hårt mot många företagare och Hällestad som odlar svamp är inget undantag.I vanliga fall brukar de kunna förutspå hur mycket svamp som kommer att gå åt – men nu har de fått slänga två ton. – Det är första gången vi slänger så mycket, berättar Mathias Persson, Marknad & produktutvecklings chef på Hällestad. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hällestad, Mathias Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mathiasfick , slänga, två, ton, matsvamp
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Försvunna ubåten kan ha kollapsat av trycket

Indonesiska marinfartyg har på torsdagen sökt efter en försvunnen ubåt.Men risken är stor att ubåten har sjunkit så djupt att den har kollapsat av trycket.– Vår högsta prioritet är att rädda de 53 besättningsmedlemmarna, säger Joko Widodo, enligt AP..

Expressen - 1 timme sedan

M-politiker: Övervaka nya bron mot Rinkeby

Moderatpolitikern Axel Conradi vill att en bro mellan Rinkeby och nybyggda Ursvik i Sundbyberg ska kameraövervakas.Partiet vill även sätta upp vägbommar på bron.– Det finns en risk att kriminaliteten där påverkar Ursviksborna, säger Axel Conradi..

Expressen - 1 timme sedan

NYHETSDAGEN: Fler unga dör av covid • Restriktionerna förlängs • Förundersökning inleds om ”Paradise hotel”

Fler personer under 60 år dör nu än under andra vågens topp runt årsskiftet.■■■ Restriktionerna i Sverige förlängs från den 3 maj till den 17 maj.■■■ Åklagare har inlett en förundersökning efter de misstänkta övergreppen i ”Paradise hotel”..

Expressen - 2 timmar sedan

Marie blev slagen och rånad vid bankomaten

En januarikväll i år stod Marie Holmberg vid en bankomat vid Storgatan i småländska Ryd för att ta ut pengar till barnbarnen som fyllde år.Då kom två män som knuffade omkull henne så att hon slog huvudet i golvet.– De tog pengarna och gav sig i väg, berättar Marie i ”Efterlyst” i TV3..

Expressen - 2 timmar sedan

Företaget ber om ursäkt för rosa menshandsken

Företaget ”Pinky” har skapat en rosa handske som är tänkt att användas som en påse för att slänga bindor och tamponger.Men produkten har inte tagits emot så som man hade hoppats och nu ber de tre männen bakom företaget om ursäkt, skriver Huffington Post..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil voltade ner i diket – två till sjukhus

En personbil har voltat och landat i diket på riksväg 27 utanför Värnamo. Två personer har förts med ambulans till sjukhus. .

Expressen - 2 timmar sedan

Ännu ett utbrott av fågelinfluensa i Skåne

Den pågående fågelinfluensasäsongen slår alla tidigare rekord i antal utbrott. Ytterligare 18 000 värphöns har avlivats efter att ha smittats med fågelinfluensa, rapporterar SVT Nyheter Skåne. .

Expressen - 3 timmar sedan

Fler yngre dör i covid-19 under tredje vågen

Fler under 60 dör i covid-19 nu än under andravågens topp kring årsskiftet.Det visar statistik från Socialstyrelsen.Orsaken är okänd.

Expressen - 3 timmar sedan

Eleven låtsades vara lärare – fick se provet

Det är moderna tiders skolfusk: Eleven i Lund utgav sig för att vara lärare.Vid 17 tillfällen kunde eleven se vad som skulle komma på biologiproven.Nu döms eleven och klasskamrater tvingas göra om ett biologiprov..

Expressen - 3 timmar sedan

Sanije, 44, mördades – exet misstänks: ”Hon var så rädd”

Familjen är i chock efter att Sanije Dubrani, 44, mördades i en gångtunnel i Linköping för en vecka sen.Attacken inträffade när hon skulle träffa sina barn vid ett möte anordnat av socialen – även exmaken skulle träffa dem, dock inte samtidigt.Men de stötte på varandra – nu misstänks exet ha mördat Sanije.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.